Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Samsung márkájú készülékek témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Samsung Galaxy S III (I9300)

Hozzászólás Szerző: Segal »

reddoors írta:Gyerekek , én nem tudom mit vártok , a technika egyszerűen nem tart ott amit Ti kívántok. :) Fölösleges és nem is érdemes csodákat várni. Én látom a jelenlegi telefonomon , HD kijelző , szoftver , stb. ami jelenleg a csúcsot jelenti, hagy maga után kívánnivalót. Pedig már a google saját fejlesztésű szoftvere van felrakva a telefonra. Nem kell ezt ilyen görcsösen felfogni. :)
Oldalt levo hangszoro vagy 6 eve megoldott problema egyes telefonoknal a tobb ram meg siman megoldhato lett volna. Szerintem semmi hihetetlent nem kertem. Ja es a Samsung bejelentette mar az a15-os verziojat csak epp nem rakta ebbe bele...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Na várjatok!!!
Annak nincs információs értéke a széles nagyközönségnél, hogy 2 GB RAM. Annak, hogy 4magos proci, annak van!!! Meg a 41 MP-es kamerának is a 808-nál. Meg a nagy különlegességek, amivel lehet számháborúzni. Ilyen lett volna még a kerámiabevonat (ha megvalósították volna), csak tessék belegondolni, a Motorola tepsinél megcsinálták kevlárból a hátlapot, azóta azt hívják kevlár-telefonnak az alulműveltek...

Szóval így megy ez... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Nem akarok beleszállni a nagy "vitába", de én is inkább védeném a 3-at...

Amit felhoztok:

1GB RMA... Ez telefon, NEM játékgép. PC(normál) se tudja azt mint egy PS3... De van egy olyan érzésem, hogy döccenés nélkül el fogja bírni az elkövetkező 2-3 év bármely játékát... A programok meg nem fogyasztanak sokat.

Kinézet. Hányan vagytok akinek nincs semmiféle borítás a telefonján? :laugh:

Aztán meg a plusz funkciókat meg sem említitek... Végre rámennek a felhasználói élményekre... Az a videólejátszás, miközben bármit csinálhatsz... Mekkora dolog(nekem, bár máshol feleslegesnek ítélik) :D Gépen sokat csinálom azt, és erre lehet majd egy TELEFONON is...

Ez a milyen processzor van benne is... Nem tök mindegy, ha ezzel simán elmegy a telefon? Egyszerűen az emberek nagyon szeretnek belekötni mindenbe...(Én is)

Remélem sikerült azért kiküszöbölni a sok hibás kijelzőt, és nem olyanok lesznek mint a Nexusokba...

Apropó: Nekem pont azért van még mindig SGSem (zsetont leszámítva) mert az SGS2 se nyújtott számomra elegendő többletet az 1hez képest... A 3 már van akkora ugrás, mint anno az 1 volt a többi telóhoz képest :D

Dehát rohadt drága lesz, remélem gyorsan esik majd az ára :lol:
These users thanked the author tnorbi for the post:
imc27 (2012-12-03 hétf. 00:29:11)
Rating: 2.63%
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:Nem akarok beleszállni a nagy "vitába", de én is inkább védeném a 3-at...

Amit felhoztok:

1GB RMA... Ez telefon, NEM játékgép. PC(normál) se tudja azt mint egy PS3... De van egy olyan érzésem, hogy döccenés nélkül el fogja bírni az elkövetkező 2-3 év bármely játékát... A programok meg nem fogyasztanak sokat.

Kinézet. Hányan vagytok akinek nincs semmiféle borítás a telefonján? :laugh:

Aztán meg a plusz funkciókat meg sem említitek... Végre rámennek a felhasználói élményekre... Az a videólejátszás, miközben bármit csinálhatsz... Mekkora dolog(nekem, bár máshol feleslegesnek ítélik) :D Gépen sokat csinálom azt, és erre lehet majd egy TELEFONON is...

Ez a milyen processzor van benne is... Nem tök mindegy, ha ezzel simán elmegy a telefon? Egyszerűen az emberek nagyon szeretnek belekötni mindenbe...(Én is)

Remélem sikerült azért kiküszöbölni a sok hibás kijelzőt, és nem olyanok lesznek mint a Nexusokba...

Apropó: Nekem pont azért van még mindig SGSem (zsetont leszámítva) mert az SGS2 se nyújtott számomra elegendő többletet az 1hez képest... A 3 már van akkora ugrás, mint anno az 1 volt a többi telóhoz képest :D

Dehát rohadt drága lesz, remélem gyorsan esik majd az ára :lol:
Ennyi erovel 8 mega memoria is eleg lenne bele siman voltak olyan telefonok es lehetett veluk telefonalni...
A 4 magos fejletlen proci sokkal tobbet zabal mint a fejlett 2 magos megis az utobbi az erosebb.
Tokeletes pelda az intel amd resz ott az intel 4 magosa megreggelizi az amd 6magosat mert fejlettebb szoval nem a magok szama hanem a fejlettsege a lenyeg.e
En speciel nem hordom tokba es ez a kinezet kozepkategoriasnak tunik en nem varok demet vagy keramiat tokeletes a muanyag de az valami minosegi legyen ne ilyen fenyes bovli
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

tnorbi írta:Az a videólejátszás, miközben bármit csinálhatsz... Mekkora dolog(nekem, bár máshol feleslegesnek ítélik) :D Gépen sokat csinálom azt, és erre lehet majd egy TELEFONON is...
Már van ilyen videólejátszó. Pár napja töltöttem fel. :) Akárhova helyezheted a képernyőn és bármit csinálhatsz közben. Változtatható a mérete és a kinézete is.

Kép

A többi plusz funkcióról annyit, hogy NEKEM nem ér plusz több 10ezerft-ot, a 4 maggal együtt sem. Az okosok egy részét a szoftveres dolgoknak úgyis megoldják S2-re és note-ra.
A kinézet az valóban szubjektív.
Kép Kép
fannitomi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3--SAMSUNG K ZOOM
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: fannitomi »

És melyik az a videólejátszó?,
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor

fannitomi írta:És melyik az a videólejátszó?,
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=49967
These users thanked the author ferret for the post:
fannitomi (2012-05-06 vas. 15:16:20)
Rating: 2.63%
Kép Kép
fannitomi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3--SAMSUNG K ZOOM
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: fannitomi »

Köszi!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:Ennyi erovel 8 mega memoria is eleg lenne bele siman voltak olyan telefonok es lehetett veluk telefonalni...
A 4 magos fejletlen proci sokkal tobbet zabal mint a fejlett 2 magos megis az utobbi az erosebb.
Tokeletes pelda az intel amd resz ott az intel 4 magosa megreggelizi az amd 6magosat mert fejlettebb szoval nem a magok szama hanem a fejlettsege a lenyeg.e
En speciel nem hordom tokba es ez a kinezet kozepkategoriasnak tunik en nem varok demet vagy keramiat tokeletes a muanyag de az valami minosegi legyen ne ilyen fenyes bovli
Az a helyzet, hogy a modernebb, kisebb fogyasztású 2magos procinak nem lenne akkora reklámértéke, mint a 4magos, bármekkora fogyasztásúnak a nép egyszerű fiainál...
A processzorban teljesen egyetértek tehát.

A memóriában viszont nagyon nem, hozzuk példának a kisebb RAM-os iPhone 4s-t, hiszen az a készülék az etalon. De hozhatom példának az új iPad-et, aminél most növelték a korábbi 512 MB-ról 1 GB-ra a RAM-ot! És világbajnok vele!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor

Macika írta:A memóriában viszont nagyon nem, hozzuk példának a kisebb RAM-os iPhone 4s-t, hiszen az a készülék az etalon. De hozhatom példának az új iPad-et, aminél most növelték a korábbi 512 MB-ról 1 GB-ra a RAM-ot! És világbajnok vele!!!
Az iOS-nek elég annyi. Idéznék egyet, ami kis túlzással, de igaz: "Egyedül az Android olyan kotlák, hogy 2 giga ram mellett sem képes a folyamatos működésre."
Kép Kép
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”