Oldalt levo hangszoro vagy 6 eve megoldott problema egyes telefonoknal a tobb ram meg siman megoldhato lett volna. Szerintem semmi hihetetlent nem kertem. Ja es a Samsung bejelentette mar az a15-os verziojat csak epp nem rakta ebbe bele...reddoors írta:Gyerekek , én nem tudom mit vártok , a technika egyszerűen nem tart ott amit Ti kívántok.Fölösleges és nem is érdemes csodákat várni. Én látom a jelenlegi telefonomon , HD kijelző , szoftver , stb. ami jelenleg a csúcsot jelenti, hagy maga után kívánnivalót. Pedig már a google saját fejlesztésű szoftvere van felrakva a telefonra. Nem kell ezt ilyen görcsösen felfogni.
Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Samsung Galaxy S III (I9300)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Na várjatok!!!
Annak nincs információs értéke a széles nagyközönségnél, hogy 2 GB RAM. Annak, hogy 4magos proci, annak van!!! Meg a 41 MP-es kamerának is a 808-nál. Meg a nagy különlegességek, amivel lehet számháborúzni. Ilyen lett volna még a kerámiabevonat (ha megvalósították volna), csak tessék belegondolni, a Motorola tepsinél megcsinálták kevlárból a hátlapot, azóta azt hívják kevlár-telefonnak az alulműveltek...
Szóval így megy ez...
Annak nincs információs értéke a széles nagyközönségnél, hogy 2 GB RAM. Annak, hogy 4magos proci, annak van!!! Meg a 41 MP-es kamerának is a 808-nál. Meg a nagy különlegességek, amivel lehet számháborúzni. Ilyen lett volna még a kerámiabevonat (ha megvalósították volna), csak tessék belegondolni, a Motorola tepsinél megcsinálták kevlárból a hátlapot, azóta azt hívják kevlár-telefonnak az alulműveltek...
Szóval így megy ez...

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Nem akarok beleszállni a nagy "vitába", de én is inkább védeném a 3-at...
Amit felhoztok:
1GB RMA... Ez telefon, NEM játékgép. PC(normál) se tudja azt mint egy PS3... De van egy olyan érzésem, hogy döccenés nélkül el fogja bírni az elkövetkező 2-3 év bármely játékát... A programok meg nem fogyasztanak sokat.
Kinézet. Hányan vagytok akinek nincs semmiféle borítás a telefonján?
Aztán meg a plusz funkciókat meg sem említitek... Végre rámennek a felhasználói élményekre... Az a videólejátszás, miközben bármit csinálhatsz... Mekkora dolog(nekem, bár máshol feleslegesnek ítélik)
Gépen sokat csinálom azt, és erre lehet majd egy TELEFONON is...
Ez a milyen processzor van benne is... Nem tök mindegy, ha ezzel simán elmegy a telefon? Egyszerűen az emberek nagyon szeretnek belekötni mindenbe...(Én is)
Remélem sikerült azért kiküszöbölni a sok hibás kijelzőt, és nem olyanok lesznek mint a Nexusokba...
Apropó: Nekem pont azért van még mindig SGSem (zsetont leszámítva) mert az SGS2 se nyújtott számomra elegendő többletet az 1hez képest... A 3 már van akkora ugrás, mint anno az 1 volt a többi telóhoz képest
Dehát rohadt drága lesz, remélem gyorsan esik majd az ára
Amit felhoztok:
1GB RMA... Ez telefon, NEM játékgép. PC(normál) se tudja azt mint egy PS3... De van egy olyan érzésem, hogy döccenés nélkül el fogja bírni az elkövetkező 2-3 év bármely játékát... A programok meg nem fogyasztanak sokat.
Kinézet. Hányan vagytok akinek nincs semmiféle borítás a telefonján?

Aztán meg a plusz funkciókat meg sem említitek... Végre rámennek a felhasználói élményekre... Az a videólejátszás, miközben bármit csinálhatsz... Mekkora dolog(nekem, bár máshol feleslegesnek ítélik)

Ez a milyen processzor van benne is... Nem tök mindegy, ha ezzel simán elmegy a telefon? Egyszerűen az emberek nagyon szeretnek belekötni mindenbe...(Én is)
Remélem sikerült azért kiküszöbölni a sok hibás kijelzőt, és nem olyanok lesznek mint a Nexusokba...
Apropó: Nekem pont azért van még mindig SGSem (zsetont leszámítva) mert az SGS2 se nyújtott számomra elegendő többletet az 1hez képest... A 3 már van akkora ugrás, mint anno az 1 volt a többi telóhoz képest

- Rating: 2.63%
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Ennyi erovel 8 mega memoria is eleg lenne bele siman voltak olyan telefonok es lehetett veluk telefonalni...tnorbi írta:Nem akarok beleszállni a nagy "vitába", de én is inkább védeném a 3-at...
Amit felhoztok:
Kinézet. Hányan vagytok akinek nincs semmiféle borítás a telefonján?![]()
Aztán meg a plusz funkciókat meg sem említitek... Végre rámennek a felhasználói élményekre... Az a videólejátszás, miközben bármit csinálhatsz... Mekkora dolog(nekem, bár máshol feleslegesnek ítélik)Gépen sokat csinálom azt, és erre lehet majd egy TELEFONON is...
Apropó: Nekem pont azért van még mindig SGSem (zsetont leszámítva) mert az SGS2 se nyújtott számomra elegendő többletet az 1hez képest... A 3 már van akkora ugrás, mint anno az 1 volt a többi telóhoz képest![]()
A 4 magos fejletlen proci sokkal tobbet zabal mint a fejlett 2 magos megis az utobbi az erosebb.
Tokeletes pelda az intel amd resz ott az intel 4 magosa megreggelizi az amd 6magosat mert fejlettebb szoval nem a magok szama hanem a fejlettsege a lenyeg.e
En speciel nem hordom tokba es ez a kinezet kozepkategoriasnak tunik en nem varok demet vagy keramiat tokeletes a muanyag de az valami minosegi legyen ne ilyen fenyes bovli
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Már van ilyen videólejátszó. Pár napja töltöttem fel.tnorbi írta:Az a videólejátszás, miközben bármit csinálhatsz... Mekkora dolog(nekem, bár máshol feleslegesnek ítélik)Gépen sokat csinálom azt, és erre lehet majd egy TELEFONON is...

A többi plusz funkcióról annyit, hogy NEKEM nem ér plusz több 10ezerft-ot, a 4 maggal együtt sem. Az okosok egy részét a szoftveres dolgoknak úgyis megoldják S2-re és note-ra.
A kinézet az valóban szubjektív.

- ferret
- Fő moderátor
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=49967fannitomi írta:És melyik az a videólejátszó?,
- Rating: 2.63%

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az a helyzet, hogy a modernebb, kisebb fogyasztású 2magos procinak nem lenne akkora reklámértéke, mint a 4magos, bármekkora fogyasztásúnak a nép egyszerű fiainál...Segal írta:Ennyi erovel 8 mega memoria is eleg lenne bele siman voltak olyan telefonok es lehetett veluk telefonalni...
A 4 magos fejletlen proci sokkal tobbet zabal mint a fejlett 2 magos megis az utobbi az erosebb.
Tokeletes pelda az intel amd resz ott az intel 4 magosa megreggelizi az amd 6magosat mert fejlettebb szoval nem a magok szama hanem a fejlettsege a lenyeg.e
En speciel nem hordom tokba es ez a kinezet kozepkategoriasnak tunik en nem varok demet vagy keramiat tokeletes a muanyag de az valami minosegi legyen ne ilyen fenyes bovli
A processzorban teljesen egyetértek tehát.
A memóriában viszont nagyon nem, hozzuk példának a kisebb RAM-os iPhone 4s-t, hiszen az a készülék az etalon. De hozhatom példának az új iPad-et, aminél most növelték a korábbi 512 MB-ról 1 GB-ra a RAM-ot! És világbajnok vele!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- ferret
- Fő moderátor
Az iOS-nek elég annyi. Idéznék egyet, ami kis túlzással, de igaz: "Egyedül az Android olyan kotlák, hogy 2 giga ram mellett sem képes a folyamatos működésre."Macika írta:A memóriában viszont nagyon nem, hozzuk példának a kisebb RAM-os iPhone 4s-t, hiszen az a készülék az etalon. De hozhatom példának az új iPad-et, aminél most növelték a korábbi 512 MB-ról 1 GB-ra a RAM-ot! És világbajnok vele!!!