bladehu2 írta:bobvosgy írta:A félreértések elkerülése végett nem azt mondom hogy rossz a leírás,az jó, csak frissíteni kellene.Egyébként így utólag nem borzasztó,szinte nem lehet elrontani.

pontosan melyik leírás nem jó? ha valami ilyet találtok akkor célszerűbb belinkelni illetve rámutatni melyik része az amit nem találtatok jónak. így soha nem lesz gazdája a leírásnak ha senki nem tudja melyikről beszéltek pontosan

Ezek az én észrevételeim, én ezeknél akadtam el,de mivel nem mindig tiszta hogy ki hol akadt el,így nehéz segíteni.
Pl:
A letöltött fájlokat másoljuk a ...Phoenix\Products\Rm-XYZ\ mappába. (Az xyz helyére értelemszerűen a saját RM számod kerül)
-amit a navifrim leszed és az Fw mappába tesz,azt a mappát át kell nevezni 0599766-ról RM-596-ra és úgy bemásolni a ...Phoenix\Products mappába mert máskép a phoenix nem látja
Aztán a Phoenix-el frissítés:
-Telefont csatlakoztasd géphez pcsuite módban.
-connection menu->add->usb-t ki kell jelölni->ok
-
scan product (ablak alján kiírja a teló típusát, és FW számát, és jobb alsó sarokba piros pause jel jelenik meg)
-
flash menu->firmware update Itt product code sorában lévő 3 ponttal jelölt gombbal tudjuk kiválasztani a feltelepítendő szoftver kódját. (Ha image file download-al vagy navifirm-el töltötted le a szoftvert csak egy kód fog mejelenni)
-Ha jó a product kód, akkor refurbish gomb, majd start flash
Talán így jobban érthető lenne:
-Telefont csatlakoztasd géphez pcsuite módban.
-connection menu->add->usb-t ki kell jelölni->ok
-
File->Scan Product(ablak alján kiírja a teló típusát, és FW számát, és jobb alsó sarokba piros pause jel jelenik meg)
-
Flashing->Firmware update (kis ablak előugrik,itt product code sorában lévő 3 ponttal jelölt gombbal tudjuk kiválasztani a feltelepítendő szoftver kódját. (Ha image file download-al vagy navifirm-el töltötted le a szoftvert csak egy kód fog mejelenni)
-Ha jó a product kód, akkor refurbish gomb, majd start flash
Szerintem,én ezeknél akadtam el,lehet hogy apróság,de aki sosem látott ilyet annak szájbarágósan kell
Mostmár meg lehet kövezni