Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Salmi »

kovacadam írta:Üdv! Leszedtem a Nokia Drop 1.4-et a beta labsról, és nem akar feltelepedni.
Szia. Taylor v2 van fent nekem és arra sem akar települni. Már végigböngészem a netet, de nem találtam megoldást... :(
TommyX írta:Mindenkinek jól működik a videólejátszás Belle-n?
Nekem sem működik a beletekerés, de érdekes módon, ha rá van kötve a TV-re HDMI-vel, akkor meg működik... :blink:
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

bladehu2 írta:
bobvosgy írta:A félreértések elkerülése végett nem azt mondom hogy rossz a leírás,az jó, csak frissíteni kellene.Egyébként így utólag nem borzasztó,szinte nem lehet elrontani. :ehes:
pontosan melyik leírás nem jó? ha valami ilyet találtok akkor célszerűbb belinkelni illetve rámutatni melyik része az amit nem találtatok jónak. így soha nem lesz gazdája a leírásnak ha senki nem tudja melyikről beszéltek pontosan :)
Ezek az én észrevételeim, én ezeknél akadtam el,de mivel nem mindig tiszta hogy ki hol akadt el,így nehéz segíteni.
Pl: A letöltött fájlokat másoljuk a ...Phoenix\Products\Rm-XYZ\ mappába. (Az xyz helyére értelemszerűen a saját RM számod kerül)
-amit a navifrim leszed és az Fw mappába tesz,azt a mappát át kell nevezni 0599766-ról RM-596-ra és úgy bemásolni a ...Phoenix\Products mappába mert máskép a phoenix nem látja
Aztán a Phoenix-el frissítés:
-Telefont csatlakoztasd géphez pcsuite módban.
-connection menu->add->usb-t ki kell jelölni->ok
-scan product (ablak alján kiírja a teló típusát, és FW számát, és jobb alsó sarokba piros pause jel jelenik meg)
-flash menu->firmware update Itt product code sorában lévő 3 ponttal jelölt gombbal tudjuk kiválasztani a feltelepítendő szoftver kódját. (Ha image file download-al vagy navifirm-el töltötted le a szoftvert csak egy kód fog mejelenni)
-Ha jó a product kód, akkor refurbish gomb, majd start flash

Talán így jobban érthető lenne:
-File->Scan Product(ablak alján kiírja a teló típusát, és FW számát, és jobb alsó sarokba piros pause jel jelenik meg)
-Flashing->Firmware update (kis ablak előugrik,itt product code sorában lévő 3 ponttal jelölt gombbal tudjuk kiválasztani a feltelepítendő szoftver kódját. (Ha image file download-al vagy navifirm-el töltötted le a szoftvert csak egy kód fog mejelenni)

Szerintem,én ezeknél akadtam el,lehet hogy apróság,de aki sosem látott ilyet annak szájbarágósan kell :pislog:
Mostmár meg lehet kövezni :tomatoes:
kovacadam
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 11 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: kovacadam »

Végül sikerült. Le kell szedni ezt a fájlt: http://www.mediafire.com/?xjq0ksxt48mk4qc Van benne egy notifivation support program, azt fel kell rakni (ennek a verziója 1.4, ami meg a telómon volt, az 1.2), és utána felmegy a drop :D
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

bobvosgy írta:
bladehu2 írta:
bobvosgy írta:A félreértések elkerülése végett nem azt mondom hogy rossz a leírás,az jó, csak frissíteni kellene.Egyébként így utólag nem borzasztó,szinte nem lehet elrontani. :ehes:
pontosan melyik leírás nem jó? ha valami ilyet találtok akkor célszerűbb belinkelni illetve rámutatni melyik része az amit nem találtatok jónak. így soha nem lesz gazdája a leírásnak ha senki nem tudja melyikről beszéltek pontosan :)
Ezek az én észrevételeim, én ezeknél akadtam el,de mivel nem mindig tiszta hogy ki hol akadt el,így nehéz segíteni.
Pl: A letöltött fájlokat másoljuk a ...Phoenix\Products\Rm-XYZ\ mappába. (Az xyz helyére értelemszerűen a saját RM számod kerül)
-amit a navifrim leszed és az Fw mappába tesz,azt a mappát át kell nevezni 0599766-ról RM-596-ra és úgy bemásolni a ...Phoenix\Products mappába mert máskép a phoenix nem látja
Aztán a Phoenix-el frissítés:
-scan product (ablak alján kiírja a teló típusát, és FW számát, és jobb alsó sarokba piros pause jel jelenik meg)
-flash menu->firmware update Itt product code sorában lévő 3 ponttal jelölt gombbal tudjuk kiválasztani a feltelepítendő szoftver kódját. (Ha image file download-al vagy navifirm-el töltötted le a szoftvert csak egy kód fog mejelenni)

Talán így jobban érthető lenne:
-File->Scan Product(ablak alján kiírja a teló típusát, és FW számát, és jobb alsó sarokba piros pause jel jelenik meg)
-Flashing->Firmware update (kis ablak előugrik,itt product code sorában lévő 3 ponttal jelölt gombbal tudjuk kiválasztani a feltelepítendő szoftver kódját. (Ha image file download-al vagy navifirm-el töltötted le a szoftvert csak egy kód fog mejelenni)

Szerintem,én ezeknél akadtam el,lehet hogy apróság,de aki sosem látott ilyet annak szájbarágósan kell :pislog:
Mostmár meg lehet kövezni :tomatoes:

Van fent egy képes verzió nylakkal ,feliratokkal mit nyomj ,mit csinálj. Nekem ez volt a leg egyszerűbb ,pedig előtte soha nem csináltam ilyet.
Oriza
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Oriza »

Hali!

Nálam is jelentkezett a Belle-frissítés utáni biztonsági kód probléma. Írtam Nokiáéknak, melyre ezt a választ kaptam:

"Megkaptuk levelét a Nokia N8-00-ás készülékkel kapcsolatban.

A probléma ismert, viszont a megoldás csak annyi, hogy a készülék magától abba fogja hagyni. Ez nem beállítás, vagy készülék hiba. Sajnos nem tudunk, mást javasolni mint, hogy várjuk pár napot, hogy a probléma elmúljon.
Köszönjük a türelmét és megértését!

Reméljük, hogy válaszunkkal segítségére voltunk. Amennyiben további kérdése merülne fel Nokia termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban, kérjük keressen minket továbbra is bizalommal!.

Üdvözlettel,
Magyar Anett
Nokia Ügyfélszolgálat"
:crazy:
metttt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X6
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: metttt »

metttt írta:Napot!

Még egy kérdésem lenne, ha frissítem az N8-am 609-es Belle-re, a product kódot vissza tudom írni? NSS-el?
Csak mert hallottam olyat, hogy állítólag nem lehet. : S

Esetleg vlki vlmi ötlet? : S
Vagy valami pontosabb leírást, hogy is kéne csinálni? 607, RC van fent, de sehogy nem megy rá a 609 : (
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

metttt írta:
metttt írta:Napot!

Még egy kérdésem lenne, ha frissítem az N8-am 609-es Belle-re, a product kódot vissza tudom írni? NSS-el?
Csak mert hallottam olyat, hogy állítólag nem lehet. : S

Esetleg vlki vlmi ötlet? : S
Vagy valami pontosabb leírást, hogy is kéne csinálni? 607, RC van fent, de sehogy nem megy rá a 609 : (
Nézd meg az N8 cfw/mod topicot ott már ezerszer ki lett tárgyalva!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Bec-i
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 - N8 - Lumia 930
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bec-i »

A Battery Info használóktól kérdezném hogy a teljesen feltöltött akkunál nektek mennyit mAh-t ír a widget? Elviekben a gyári akku 1200mAh!
Nálam max.675mAh képes elérni a teljes töltöttségnél,vagy van valami trükk a pontos mérés beállításhoz?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Bec-i írta:A Battery Info használóktól kérdezném hogy a teljesen feltöltött akkunál nektek mennyit mAh-t ír a widget? Elviekben a gyári akku 1200mAh!
Nálam max.675mAh képes elérni a teljes töltöttségnél,vagy van valami trükk a pontos mérés beállításhoz?
nincs semmi trükk, annak 1200 körülit kellene mutatnia. nekem 1206 amikor végez a töltéssel. lehet hogy valami más program beakaszt neki.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Bec-i
Nekem most ilyen 1203-1196között mutatja töltés után. Szerintem, ha tippelnem kéne a te akksid már régebbi, kb egy éves. Én nem régen kaptam új akksit, kb egy hónapja, a réginél max 950-et írt ki a progi, ami akkor volt majdnem 1éves. :yes:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”