Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
bokenzoli
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 mini
Nem: Férfi
Has thanked: 81 times
Been thanked: 25 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: bokenzoli »

Limahl írta:ehez mit szoltok?

http://www.youtube.com/watch?v=a8LTS-Jp ... r_embedded

Nem tűnik fake-nek :whaaa: igaz nem tudok angolul annyira hogy kiprobáljam de van.

http://www.addictivetips.com/mobile/ins ... y-s-i9000/
Azt írják,hogy Froyo alap kell hozzá,és nem müködik a telefon,és Bluetooth.

nem napi használatra,csak,teszt céljából van fent.
de jól néz ki :)
These users thanked the author bokenzoli for the post:
Limahl (2011-07-29 pén. 14:02:47)
Rating: 2.63%
Nokia 5800,Samsung i8910HD, Nokia X6,Sonyericsson X10,Nokia N8,Samsung Galaxy S,Xpreria ARC,Galaxy S3 Mini
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

bokenzoli írta:
Limahl írta:ehez mit szoltok?

http://www.youtube.com/watch?v=a8LTS-Jp ... r_embedded

Nem tűnik fake-nek :whaaa: igaz nem tudok angolul annyira hogy kiprobáljam de van.

http://www.addictivetips.com/mobile/ins ... y-s-i9000/
Azt írják,hogy Froyo alap kell hozzá,és nem müködik a telefon,és Bluetooth.

nem napi használatra,csak,teszt céljából van fent.
de jól néz ki :)
akkor jo de teccik :laugh:
Samsung galaxy s7 edge
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

bokenzoli írta:
istnag írta:
axlfsi írta:
Szerintetek, azt, hogy lehetne kideriteni, hogy konkretan, mi volt az az alkalmazas, ami igy leszivta az akkut? (ez a system igy onmagaban, nyilvan nem tul nagy segitseg es nem tudom, merre induljak el...).

Koszonom!
Szia,
Van egy app a Watchdog Taskmanager, ez jelez,ha valamelyik process a "normálistól" eltérően használja a CPU-t. Be lehet állítani rajt,hogy a system processeket is figyelje. nekem már segített egyszer. ;) Linket most sajna nem tudok dobni,de gondolom nem okoz gondot a beszerzése :)
https://market.android.com/details?id=c ... t.watchdog
Szia.Esetleg van valami amit érdemes külön beállitani,vagy alapból ahogy megy, az jó?

köszi
Én még annó beállítottam,hogy Display all phone process vagy valami ilyesmi volt. Már egy ideje nem használom,egyszer kellett csak,de akkor jó szolgálatot tett. Egyébként engem, akkor a galéria és a yahoo mail szívatott rendesen :? Azóta nem használom a yahoo -t gingeren pedig nagyon kellene :(
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

istnag írta: Én még annó beállítottam,hogy Display all phone process vagy valami ilyesmi volt. Már egy ideje nem használom,egyszer kellett csak,de akkor jó szolgálatot tett. Egyébként engem, akkor a galéria és a yahoo mail szívatott rendesen :? Azóta nem használom a yahoo -t gingeren pedig nagyon kellene :(
Hat nem tudom sracok, biztos en nem tudom jol hasznalni/beallitani a programot, de egyelore ezzel nem lettem okosabb:

Kép

Nem egy konkret programra jott riasztas, hanem az "Android System"-re 11x ... de ezzel most akkor mit kezdjek? :wacko:

SZERK.: najo, hat ennek igy semmi ertelme :( ... mar jott vagy 34 riasztas erre a processre (CPU treshold 30%-ra allitva a riasztas) ... kene tudni hasznalni is, mert igy semmit nem er.
Valaki?
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

Valami nagyon nem kerek nálad axlfsi, nekem töltés közben 10%-on pörög a system, nem 100%-on, és mind1 nálam hogy usb vagy hálózati töltő. Ám nekem is volt fenn a 4.2 bezke, mert ahogy látom neked az van, vissza is mentem 4.1-re mert a 4.2 android os bugot produkált nálam. Az 5.0-ban meg nem tetszik 1-2 dolog, úgyhogy marad a 4.1. Az meg hogy 34x riaszt hogy 30% fölött vagy, az eléggé gázos. Mikor android OS bugom volt akkor napi 3x riasztott.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Limahl
6. szint
6. szint

axlfsi írta:
istnag írta: Én még annó beállítottam,hogy Display all phone process vagy valami ilyesmi volt. Már egy ideje nem használom,egyszer kellett csak,de akkor jó szolgálatot tett. Egyébként engem, akkor a galéria és a yahoo mail szívatott rendesen :? Azóta nem használom a yahoo -t gingeren pedig nagyon kellene :(
Hat nem tudom sracok, biztos en nem tudom jol hasznalni/beallitani a programot, de egyelore ezzel nem lettem okosabb:

Kép

Nem egy konkret programra jott riasztas, hanem az "Android System"-re 11x ... de ezzel most akkor mit kezdjek? :wacko:

SZERK.: najo, hat ennek igy semmi ertelme :( ... mar jott vagy 34 riasztas erre a processre (CPU treshold 30%-ra allitva a riasztas) ... kene tudni hasznalni is, mert igy semmit nem er.
Valaki?

szerintem is gond lehet nálad nem is kicsi, én a TEGRAK kernelt is cserélném mert sok sz....rt olvastam rola, ha meg bezke alá tetted akkor ne is lepödj meg tedd vissza a dc-ét.
Samsung galaxy s7 edge
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

MattRex írta:Valami nagyon nem kerek nálad axlfsi, nekem töltés közben 10%-on pörög a system, nem 100%-on, és mind1 nálam hogy usb vagy hálózati töltő. Ám nekem is volt fenn a 4.2 bezke, mert ahogy látom neked az van, vissza is mentem 4.1-re mert a 4.2 android os bugot produkált nálam. Az 5.0-ban meg nem tetszik 1-2 dolog, úgyhogy marad a 4.1. Az meg hogy 34x riaszt hogy 30% fölött vagy, az eléggé gázos. Mikor android OS bugom volt akkor napi 3x riasztott.
En talan kiprobalnam a hetvegen az 5-os Bezket. Lennel kedves osszeirni azokat a dolgokat, melyek nem tetszettek benne? ... lehet, hogy akkor neki se latok (foleg, hogy Bezke be is fejezte a ROMolast), hanem keresek mas alternativat...
Koszi!
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Limahl
6. szint
6. szint

axlfsi írta:
MattRex írta:Valami nagyon nem kerek nálad axlfsi, nekem töltés közben 10%-on pörög a system, nem 100%-on, és mind1 nálam hogy usb vagy hálózati töltő. Ám nekem is volt fenn a 4.2 bezke, mert ahogy látom neked az van, vissza is mentem 4.1-re mert a 4.2 android os bugot produkált nálam. Az 5.0-ban meg nem tetszik 1-2 dolog, úgyhogy marad a 4.1. Az meg hogy 34x riaszt hogy 30% fölött vagy, az eléggé gázos. Mikor android OS bugom volt akkor napi 3x riasztott.
En talan kiprobalnam a hetvegen az 5-os Bezket. Lennel kedves osszeirni azokat a dolgokat, melyek nem tetszettek benne? ... lehet, hogy akkor neki se latok (foleg, hogy Bezke be is fejezte a ROMolast), hanem keresek mas alternativat...
Koszi!

igazság szerint már nem is nagyon emlékszek a 4.2-re ,annyi hogy megváltozott az aksi kijelzö,hirtelen ennyi, de sokkal stabilabb az 5,ja meg hogy nemtudod átszinezni az ikonokat aksi,stb.de DC kernelt használj hozzá mert arra van optimalizálva a többivel csak a bajok jönnek elö :whaaa:

amugy meg ezt a Bezke topic-ban kéne megbeszélni mert lessz kapsz :whaaa:

viewtopic.php?f=141&t=3145
Samsung galaxy s7 edge
bokenzoli
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 mini
Has thanked: 81 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: bokenzoli »

Az lenne a kérdésem hogy mennyire látjátok értelmét egy dokkolónak?
érdemes venni,vagy csont fölösleges?

Ez miért is tartozik a romolós topicba? :sly:
Nokia 5800,Samsung i8910HD, Nokia X6,Sonyericsson X10,Nokia N8,Samsung Galaxy S,Xpreria ARC,Galaxy S3 Mini
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

axlfsi írta:
Koszi!
Ami nem tetszik:
- megváltozott aksi kijelzés (nem körös animált ha jól tudom)
- kimaradt belőle 1-2 dolog(névjegy google sync), amit nitralityből kell pótolni (lehet hogy ez nem akkora gond, csak nem szeretem a szedett vedett dolgokat, ez olyan egyéni hákli nálam, azt sugallja, hogy összecsapott)
- sokan panaszkodnak a gyári böngésző bugosságára, amire van javítás kiadva, de az nem győzött meg egyöntetűen, hogy bármit is javít.
- újra az SGS I kamera progi van benne, én személy szerint megszerettem az SGS II-esét, és nem akarok mókolni a kicserélésével az 5.0-ban
- újra TW3 van benne TW4 helyett (bár ez engem hidegen hagy mert mióta megvan a telefonom SOHA nem használtam egy Touchwiz-t se 5 percnél tovább)

Nagyjából ennyi jut eszembe, ha lesz még majd leírom.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”