axlfsi írta:MattRex írta:Valami nagyon nem kerek nálad axlfsi, nekem töltés közben 10%-on pörög a system, nem 100%-on, és mind1 nálam hogy usb vagy hálózati töltő. Ám nekem is volt fenn a 4.2 bezke, mert ahogy látom neked az van, vissza is mentem 4.1-re mert a 4.2 android os bugot produkált nálam. Az 5.0-ban meg nem tetszik 1-2 dolog, úgyhogy marad a 4.1. Az meg hogy 34x riaszt hogy 30% fölött vagy, az eléggé gázos. Mikor android OS bugom volt akkor napi 3x riasztott.
En talan kiprobalnam a hetvegen az 5-os Bezket. Lennel kedves osszeirni azokat a dolgokat, melyek nem tetszettek benne? ... lehet, hogy akkor neki se latok (foleg, hogy Bezke be is fejezte a ROMolast), hanem keresek mas alternativat...
Koszi!
Ami nem tetszik:
- megváltozott aksi kijelzés (nem körös animált ha jól tudom)
- kimaradt belőle 1-2 dolog(névjegy google sync), amit nitralityből kell pótolni (lehet hogy ez nem akkora gond, csak nem szeretem a szedett vedett dolgokat, ez olyan egyéni hákli nálam, azt sugallja, hogy összecsapott)
- sokan panaszkodnak a gyári böngésző bugosságára, amire van javítás kiadva, de az nem győzött meg egyöntetűen, hogy bármit is javít.
- újra az SGS I kamera progi van benne, én személy szerint megszerettem az SGS II-esét, és nem akarok mókolni a kicserélésével az 5.0-ban
- újra TW3 van benne TW4 helyett (bár ez engem hidegen hagy mert mióta megvan a telefonom SOHA nem használtam egy Touchwiz-t se 5 percnél tovább)
Nagyjából ennyi jut eszembe, ha lesz még majd leírom.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))