Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: tibusz »

EMBEREK korszakalkotó FELFEDEZÉSre tettem szert tegnap hajnalba.
Azoknak érdekes AKIK MAIL-eznek a telón rendszeresen!

Tán' van ki emlékszik decemberbe mennyire sírt a szám a rosszul beállítható mailezéssel kapcsolatban. Többször írtam ide elégedettlenségemet kifejezvén (letöltési korlát hiányára,lassuságra,több emailt egymástól függetlenül beállíthatóság hiányára!!)

Pár oldallal ezelőtt egy kolléga mutatta h kell beállítani a letöltés gyakoriságot 5percre is akár. (nekem 15 volt a legkisebb ill. amikor szükséges alapból) Ez ihlette a dolgot..

Menü\lakalmazás\eszközök\email beállítás\indít...\használati feltételek elfogadása! Nos, ha én ugyanezt a menü\mail\új létrehoz\ -val tettem használati feltételeket nem tudtam elfogadni\elutasítani!! Mivel nem volt ilyen opció! Több postafiókot is próbáltam tehát nem az volt a gond. 1xűen nem volt ilyen opció.
Nos ott mindenki utasísa el a feltételeket!!!! És akkor minden megoldódik!!
(ha elfoadtam a feltételeket) :
Kép

Kép

Ha nem fogadjuk el megváltozik a dolog.. :
Kép

1;Lehetőség nyílik pl: üzleti mailünket h-péntekig letöltetni 5percenként, úgy h mellette a magán 15perc a hét minden napján. Egymástól függetlenül!
Kép

2; Sokan írták hogy szinkronizál, dolgozik,letölti a mailt de a 4-5 Kb-os szöveg 3g alatt is 1percbe v több időbe is beletelik mire megjelenik! Nos, mennyivel egyszerűbb beállítani egy ésszerű Kb korlátot. ;) azóta nem kell várnom, volt mikor a körmömet lerágtam míg bejött...ez is kipipálva
Kép

3; Beszéltük, hogy ha kitörlök v áthelyezem egy mappába valamit a postafiókomból sz.géppel, utána hiába szinkronizál a teló nem tűnteti el, benne marad!! És ha ezek után azt próbáljuk letölteni kommunikációs\kapcsolat beállításos üzivel kidob.. Routher mellett eddig mindig újra konfiguráltam majd letöltöttem a maileket mert idegesített h mindenféle szar bennemaradt.
Megoldva! ha elutasítjuk az elején a feltételt akkor ez is teszi a dolgát! Törlődik!!!!

Hihetetlen hogy milyen nyakatekert egy dolog, de legalább működik. Érdekes az smtp szervereket magától szépen konfigurálja, nekem nem pont ezek voltak az n82nél de megy az a lényeg..

4; A szinkronizáció jelecske így nem forog körbe körbe mindig mikor belépek az 'email' ikonnal a postafiókba, úgy látom egy zöld karika van csak fent ami nem kékes nyillal forog körbe-körbe.
Vélhetően kisebb lesz az ad.forgalmam is, mert sokszor csak beléptem elolvasni újra1mailt és szinkronizált pedig még messze volt a következő autómatikus szink.tól.

Nyakaterkert dolog szerintem ez a nokiától,érdekes h eddig senki nem vette észre, v nem írt nekem :bolond2: erről,de a lényeg a lényeg.. kicsit közelebb van most a szívemhez a teló. Olyasmit tud az mailezés amit elvártam tőle :) Szomorkodtam h az új frissítésben nem volt erről hír, de így már meg is oldódott!!!
;) :D
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
sagit73
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: sagit73 »

rapiddani írta:
sagit73 írta:Sziasztok

Próbálnám használni a Ovi store-t a telomon de azt mondja hogy nem tud kapcsolódni. Újra is telepítettem de semmi. a wlant bekapcsolja pedig de mikor a fiókba belépnék akkor is ezt mondja!

ötlet?
Az OVI store alapból nem az Internet hanem az Adatkapcsolattal próbál csatlakozni.
A kapcsolati beállításoknál, a "Célok" ba menj bele, és ott a Wap szolgáltatásokba vedd fel a wlan-t mint új hozzáférési pontot, és tedd 1. prioritásra.

Hátha ez segít :)
Ezer kösz így megy!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

fefe86 írta:Todo, de a formával kicsit hadilábon állok... nem rossz, de a 6680 óta a szögletesebb formáknak nem tudok ellenállni... kontra, hogy a beltartalom fontosabb. a hdmi még felejhető, de az a fránya autófókusz... ami igazán érdekelne, hogy 1,5-2 hónap alatt mennyivel mérséklődnek az áraik???
Szia!
Ha a szived az N8 felé húz (és a pénztárcád is engedi) akkor ne hagy magad rábeszélni másra!Nem hiszem, hogy 1,5-2 hónap alatt sokat esnének az árak!
Egyébként ha teheted látogass meg egy-két mobilos boltot ahol saját kezedbe foghatod a készülékeket és probálgathatod őket!
Üdv: Todo
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

bzs73 írta:
+ pl a c7 nem játsza le az 5.1 hangot se, de lehetne még sorolni pár apróságot.
Helló!
Maximalisan egyetértek, hogy lehetne még sorolni pár apróságot de ugye ki, mikor, hogyan és mire használja a készülékét! Ha fülessel halgatod a zenét teloról akkor nincs jelentösége az 5.1 hangnak, otthon pedig vagy a hifit vagy a házimozit hallgatom! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annakidején ha engedte volna a családi költségvetés ( az én telomat a jézuska hozta ) lehet, hogy én is inkább az N8-at választom, de azért nincs szívfájdalmam, hogy nekem C7 jutott,mert tökéletesen müködik és teljesen elégedett vagyok vele, de ez már egy másik topic témája!
Üdv: Todo
marley
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n8
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: marley »

valaki tudna magyarázatot adni arra hogy a games mappába betettem az osszes játékot és qvasok idő mire betolt :S ez normális ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marley 2011-01-23 vas. 17:43:38-kor.
rapiddani
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 white
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: rapiddani »

tibusz írta:Pár oldallal ezelőtt egy kolléga mutatta h kell beállítani a letöltés gyakoriságot 5percre is akár. (nekem 15 volt a legkisebb ill. amikor szükséges alapból) Ez ihlette a dolgot..
Örülök h megihletett a dolog, és kicsit jobban, részletesebben bemutattad mint én. :)
Sok idő volt mire én is megtaláltam azt az apró cikket erről az egészről, engem is rohadtul idegesített ez dolog egészen addig.. Örülök, hogy akkor volt értelme :)
Azt még mindig nem értem, miért ilyen körülményesen kell megoldani ezt, ilyen feltételek (nem)el-fogadásával... De lényeg hogy már ez sem probléma... HAJRÁ N8 :D
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

marley írta:valaki tudna magyarázatot adni arra hogy a games mappába betettem az osszes játékot és qvasok idő mire betolt :S ez normális ?
Igen. Minél több minden van benne, annál lassabb lesz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Honnan lehet beszerezni ezt a készüléket a legolcsóbban?
Rom: NG1
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kisdobos írta:Honnan lehet beszerezni ezt a készüléket a legolcsóbban?
Itt 107 bolti garival, de lehet gyárival is lehet kapni ott, de akkor drágább.
Vagy itt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Zoliboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Zoliboy »

potter55 írta:
marley írta:valaki tudna magyarázatot adni arra hogy a games mappába betettem az osszes játékot és qvasok idő mire betolt :S ez normális ?
Igen. Minél több minden van benne, annál lassabb lesz.
Sajnos nálam is ez van. Egy csomó játékot tettem a games mappába és elég sokat kell várni mire belép a könyvtárba. :wacko:
A legjobb telefon az N8 !!!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”