Azoknak érdekes AKIK MAIL-eznek a telón rendszeresen!
Tán' van ki emlékszik decemberbe mennyire sírt a szám a rosszul beállítható mailezéssel kapcsolatban. Többször írtam ide elégedettlenségemet kifejezvén (letöltési korlát hiányára,lassuságra,több emailt egymástól függetlenül beállíthatóság hiányára!!)
Pár oldallal ezelőtt egy kolléga mutatta h kell beállítani a letöltés gyakoriságot 5percre is akár. (nekem 15 volt a legkisebb ill. amikor szükséges alapból) Ez ihlette a dolgot..
Menü\lakalmazás\eszközök\email beállítás\indít...\használati feltételek elfogadása! Nos, ha én ugyanezt a menü\mail\új létrehoz\ -val tettem használati feltételeket nem tudtam elfogadni\elutasítani!! Mivel nem volt ilyen opció! Több postafiókot is próbáltam tehát nem az volt a gond. 1xűen nem volt ilyen opció.
Nos ott mindenki utasísa el a feltételeket!!!! És akkor minden megoldódik!!
(ha elfoadtam a feltételeket) :

Ha nem fogadjuk el megváltozik a dolog.. :

1;Lehetőség nyílik pl: üzleti mailünket h-péntekig letöltetni 5percenként, úgy h mellette a magán 15perc a hét minden napján. Egymástól függetlenül!

2; Sokan írták hogy szinkronizál, dolgozik,letölti a mailt de a 4-5 Kb-os szöveg 3g alatt is 1percbe v több időbe is beletelik mire megjelenik! Nos, mennyivel egyszerűbb beállítani egy ésszerű Kb korlátot.

3; Beszéltük, hogy ha kitörlök v áthelyezem egy mappába valamit a postafiókomból sz.géppel, utána hiába szinkronizál a teló nem tűnteti el, benne marad!! És ha ezek után azt próbáljuk letölteni kommunikációs\kapcsolat beállításos üzivel kidob.. Routher mellett eddig mindig újra konfiguráltam majd letöltöttem a maileket mert idegesített h mindenféle szar bennemaradt.
Megoldva! ha elutasítjuk az elején a feltételt akkor ez is teszi a dolgát! Törlődik!!!!
Hihetetlen hogy milyen nyakatekert egy dolog, de legalább működik. Érdekes az smtp szervereket magától szépen konfigurálja, nekem nem pont ezek voltak az n82nél de megy az a lényeg..
4; A szinkronizáció jelecske így nem forog körbe körbe mindig mikor belépek az 'email' ikonnal a postafiókba, úgy látom egy zöld karika van csak fent ami nem kékes nyillal forog körbe-körbe.
Vélhetően kisebb lesz az ad.forgalmam is, mert sokszor csak beléptem elolvasni újra1mailt és szinkronizált pedig még messze volt a következő autómatikus szink.tól.
Nyakaterkert dolog szerintem ez a nokiától,érdekes h eddig senki nem vette észre, v nem írt nekem