lipiN70 írta:Kipróbáltam az összes időjárás előjelző progit, de valahogy nem jön be egyik se.....
A
Foreca jó lenne, de szerintem túl sok adatot rak ki aktív készenlétbe, ráadásul, nem tudom beállítani úgy, hogy ne frissítsen csak amikor én akarom....
(konkrétan arra gondolok, hogy hiába állítom be mikor frissüljön, mondjuk 24 óránként, ha belépek a programba már azt az időpontot veszi alapúl, és ahhoz képest frissít 24 óránként, így csak akkor tudom beállítani úgy, hogy pl. minden reggel 7-kor frissítsen, ha 7-kor belépek a programba, lefrissítem, aztán többet nem lépek be a programba......)
A
Hendy nagyon szimpi volt, de én csalódtam benne....Ugyan ki lehet tenni aktív készenlétbe (Shell progival) de így megváltozik az egész kinézete, és nekem pl. ez egyáltalán nem tetszett, a másik, hogy fizetős (bár ha elnyerte volna a tetszésemet, szerintem azt a 3000 kibírtam volna érte...).
Szóval marad a
Psiloc, ami ugye eredetileg is a telón volt, viszont azzal meg az a bajom, hogy nem magyar, és valahogy hülyén néz ki aktívban....
Próbáltam feltenni a magyarítást, de nem engedi, frissítési hibával elszáll, gondolom, mert gyári progi...

kár, hogy ebből nincs hivatalos magyar verzió.
Ha esetleg valaki tud még ilyen jellegű progit ne fogja vissza magát...
szerk:
Sander177 javaslatára kipróbáltam az
Accuweather-t (nem is tudom, miért nem jutott eszembe....)amiért köszi!
Viszont a program nem bejövős...

A többihez képest talán a legbutább, ráadásul a kijelzőhöz illeszkedő verziót nem is találtam.
Viszont a weather szóra szűkítve a keresőben kiadott egy ilyet:
SPB.SOFTWARE.WEATHER
Ezzel viszont minden rendben van!
Beállíthatjuk, hogy milyen hálózaton frissítsen, (összes v. csak ingyenes) egy napon belül mutatja a reggel, délben, este hőfokot, valamint egyszerre több várost is nézhetünk vele, amit egy kis földgömbre is kitesz.
Eddig talán ez a legjobb, viszont aktív képernyőre semmilyen infót nem tesz ki, még a naptárba se, így ha bármit meg akarunk tudni az időről ahhoz be kell lépnünk a programba...

(ami amúgy elég pofásra sikerült, tök jó animációk vannak benne, és ötletes, hogy ha rákattintasz a napi infóra a többi adat kifordul, teljes kijelzőre, ami most így leírva biztosan nem érthető, akit érdekel próbálja ki...

)