Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: Damir »

tho írta:Sziasztok!
A kérdésem a következő volna: A felhasznált üzenetmemóriát átállítottam a memóriakártyára, mert az email fiókom nagysága indokolta(nem fért el a c meghajtón)
Most viszont, akárhányszor adatkapcsolati módban használom a telefont usb-kábellel, akkor eltűnnek a főképernyőről az email fiókok, illetve az üzenetek menüpontba belépve a kapcsolat után visszaállítja a felhasznált üzenetmemóriát a telefon belső memóriájába. Mivel sokat használom pendrive-ként a telefont, egy kicsit nyögvenyelős állandóan az üzeneteket állítgatni. A kérdés konkrétan: hogyan tudnám visszamásolni a kártyáról a telefonra az üzeneteket, mert ha átállítom csak eltűnnek a beállítások, de nem másolódnak át.
Mindenkinek nagyon köszönöm, előre is.
Üdv:tho
Szia!

Talán úgy, hogy csinálsz biztonsági mentést az üzenetekről úgy, hogy a memóriakártyára van állítva a mentés, aztán átállítod C-re, majd mentésből visszaállítod az üzeneteket.
tho
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tho »

köszönöm a választ de sajnos így nem működött. A visszaállítás után átállította magát megint a kártyára, és minden ugyanúgy maradt.
kerelyfe
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: kerelyfe »

Damir írta: Szia!

Erre ajánlanék egy jobb megoldást: SmartConnect
Gyárilag megtalálható a telefonban. Csinálj egy profilt, mondjuk Mail mint nekem, aztán rakd bele a wifi hálózatokat, majd a végére a mobilnetet. Aztán ezt állítsd be ezt a Ki- és Bejövő levelezéshez. Így ha otthon vagy, akkor wifin frissíti az emaileket, ha nincs wifi a közeledben, akkor pedig a T-s netet fogja használni ;)
Én is megcsináltam, amit írtál (beleraktam az otthoni wifit + T-Mobile netet), de valamiért nem működik. :hmm2:
Elkezd kapcsolódni , de semmi. Ha visszaállítom, hogy rákérdezzen a hozzáférési pontra, akkor minden O.K.

Más.

Tegnap aktiváltam a Nokia Messaging szolgáltatást, a telefonomról. Két fiókot is beállítottam (t-email, gmail), gyönyörűen felcsatlakozik rájuk, de emaileket nem olvas be, nem jelenik meg az új email.
Az nem lehet gond, hogy az Üzenetek-beálltások-Szinkronizálási email-használt postafiók menüpont alatt még mindig az szerepel, hogy Nincs ? Ha módosítani akarom, akkor felajánlja, hogy aktiválhatok még újabb postafiókokat.

Valaki belefutott már ebbe a problémába?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

kerelyfe írta:
Damir írta: Szia!

Erre ajánlanék egy jobb megoldást: SmartConnect
Gyárilag megtalálható a telefonban. Csinálj egy profilt, mondjuk Mail mint nekem, aztán rakd bele a wifi hálózatokat, majd a végére a mobilnetet. Aztán ezt állítsd be ezt a Ki- és Bejövő levelezéshez. Így ha otthon vagy, akkor wifin frissíti az emaileket, ha nincs wifi a közeledben, akkor pedig a T-s netet fogja használni ;)
Én is megcsináltam, amit írtál (beleraktam az otthoni wifit + T-Mobile netet), de valamiért nem működik. :hmm2:
Elkezd kapcsolódni , de semmi. Ha visszaállítom, hogy rákérdezzen a hozzáférési pontra, akkor minden O.K.
Próbáltad újraindítani a telefont? Nekem E72-n é E52-n is tökéletesen működik.

És nekem is más....

Valaki használ NDrive-ot?
Nekem egyszerűen nem képes követni a pozíciót, eldobálja a jelet. Garmin és a beépített Maps tökéletes, egyedül az NDrive szarakszik. Valaki tapasztalt már hasonlót?
zoli1026
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 72

Hozzászólás Szerző: zoli1026 »

Üdv mindenkinek!

Elégedett vagyok ezzel a telefonnal,de...
az e-mail-t (gmail) nem tudom beállítani.

Az előre telepített gmail beállításnál nekem is megszakad a folyamat hibaüzenet nélkül és olyan mintha nem csináltam volna semmit,felajánlja megint a postafiók létrehozását.

Megpróbáltam beállítani a gmail-t a Mail for exchange fiókra,így létre is hozza a fiókot,de az emaileket nem tölti le.

E mail:***@gmail.com
Postafiók:Exch.-levelező
Felhasználónév: a @ előtti rész
Jelszó:a gmail jelszavam
szerver neve:pop.gmail.com
tartomány:nincs
Áláírás használata:nem

további beáll:
hozzáférési pont:internet
Biztonságos kapcsolat:igen
Port száma:443

Emoze email klienssel sikerült beállítani,letölteni,csak szeretném kirakni a kezdőképernyőre.

Valami ötlet a gyári email progihoz?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

A felhasználónév az egész emailcímed legyen, szerintem az a probléma.
zoli1026
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 72

Hozzászólás Szerző: zoli1026 »

kb fél órát frissített,utána megszakítottam,így sem jó. Tudsz esetleg olyan email programot,meg időjárás előrejelző programot amit ki lehet rakni a kezdőképernyőre? A symbian rendszert nem ismerem,ez az első ilyen telóm.

A memkariról mit lehet törölni?Az igo 2006 elfért kb 1Gb-on,4 ország térképével. :)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Nekem imap beállítással tökéletesen szinkronizál a Gmail-es fiókkal, esetleg próbáld meg annak a beállításait:
https://mail.google.com/support/bin/ans ... swer=78799

Memkariról az törölsz amit akarsz :D
Én a térképekkel kezdtem, mivel elfoglalnak 3 gigát, a cities mappa törlésével tudod ezt megtenni. Pótolhatóak OVI Suite-al ;)
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

zoli1026 írta:Tudsz esetleg olyan email programot,meg időjárás előrejelző programot amit ki lehet rakni a kezdőképernyőre?
lipiN70 írta:Kipróbáltam az összes időjárás előjelző progit, de valahogy nem jön be egyik se.....

A Foreca jó lenne, de szerintem túl sok adatot rak ki aktív készenlétbe, ráadásul, nem tudom beállítani úgy, hogy ne frissítsen csak amikor én akarom....
(konkrétan arra gondolok, hogy hiába állítom be mikor frissüljön, mondjuk 24 óránként, ha belépek a programba már azt az időpontot veszi alapúl, és ahhoz képest frissít 24 óránként, így csak akkor tudom beállítani úgy, hogy pl. minden reggel 7-kor frissítsen, ha 7-kor belépek a programba, lefrissítem, aztán többet nem lépek be a programba......)
A Hendy nagyon szimpi volt, de én csalódtam benne....Ugyan ki lehet tenni aktív készenlétbe (Shell progival) de így megváltozik az egész kinézete, és nekem pl. ez egyáltalán nem tetszett, a másik, hogy fizetős (bár ha elnyerte volna a tetszésemet, szerintem azt a 3000 kibírtam volna érte...).
Szóval marad a Psiloc, ami ugye eredetileg is a telón volt, viszont azzal meg az a bajom, hogy nem magyar, és valahogy hülyén néz ki aktívban....
Próbáltam feltenni a magyarítást, de nem engedi, frissítési hibával elszáll, gondolom, mert gyári progi... :( kár, hogy ebből nincs hivatalos magyar verzió.

Ha esetleg valaki tud még ilyen jellegű progit ne fogja vissza magát... ;)

szerk:

Sander177 javaslatára kipróbáltam az Accuweather-t (nem is tudom, miért nem jutott eszembe....)amiért köszi!
Viszont a program nem bejövős... :(
A többihez képest talán a legbutább, ráadásul a kijelzőhöz illeszkedő verziót nem is találtam.
Viszont a weather szóra szűkítve a keresőben kiadott egy ilyet: SPB.SOFTWARE.WEATHER
Ezzel viszont minden rendben van! :up:
Beállíthatjuk, hogy milyen hálózaton frissítsen, (összes v. csak ingyenes) egy napon belül mutatja a reggel, délben, este hőfokot, valamint egyszerre több várost is nézhetünk vele, amit egy kis földgömbre is kitesz.
Eddig talán ez a legjobb, viszont aktív képernyőre semmilyen infót nem tesz ki, még a naptárba se, így ha bármit meg akarunk tudni az időről ahhoz be kell lépnünk a programba... :( (ami amúgy elég pofásra sikerült, tök jó animációk vannak benne, és ötletes, hogy ha rákattintasz a napi infóra a többi adat kifordul, teljes kijelzőre, ami most így leírva biztosan nem érthető, akit érdekel próbálja ki... :D )
;)

Ja, és mivel 3 hónap után se hozta amit elvártam tőle, sajnos ez lett a vége: viewtopic.php?f=71&t=2743
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
dembala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: dembala »

Sygic-et hasznalja valaki E72-vel?

- Eleg lassan talal jelet elsore. MAPS sokkal gyorsabban talal. Sygicnek mire jo az a csatlakozasa? Mert Maps azon keresztul letolt valamit amitol hamar talal jelet. Sygic nem tud ilyet? Felcsatlakozom, de akkor sem tortenik semmi, nem lesz hamarabb jel.

- Meg lehet oldani valahogy, hogy amikor a Bluetooth fules ossze van love a teloval navigalas kozben, akkor a navigalas hangja ne a fulesen hanem a hangszoron jojjon? En most azt tapasztalom, hogy ha a flues ugyan be van kapcsolva de epp nincsenek osszekapcsolodva akkor a hangszoron jon a navi, de ha jon egy hivasom, a bluetooth fulesen fogadom, osszekapcsolodnak az eszkozok ugye, es utana mar mivel a BT kapcsolat megmarad, onnantol a fulesen jon a navi hangja. Ez gaz... :)
Vagy tud valaki valami jo kis trukkot amivel gyorsan le lehet bontani a BT-t hivas utan?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”