írtam is!Damir írta:Már régebben mondtam neked, hogy a Miniben is lehet kijelölni szöveget, igaz nem rendszer szinten, hanem csak a programon belül. Illetve a Miniben is lehet használni a gyári bevitelt, csak be kell állítani a beállításokban.![]()
Tegyük azt is hozzá, hogy a Minivel lehet normálisan netezni, a sima meg marha gyorsan bezabálja a RAM-ot és lassabb , még Turboval is. Sajnos a simát nem optimalizálták rendesen...
N97-en a Mini 4-5 oldalt is vígan elbír, míg a sima 2-3-at alig.

"- szöveget másolhatunk ki rendszer szinten(!) - ezt a mini csak a programon belül tudta, tehát egy jegyzettömb tartalmát, nem lehetett egy oldalra bemásolni, vagy fordítva;"
A natív T9 bevitelt az Opera Mobile a betákban nem támogatta, ezt azóta tudja, hogy kijött a teljes kiadás, én ezzel nem mondtam azt, hogy a Mini se tudta volna!
RAM kérdésben nem tudok állást foglalni, de tartok tőle, hogy nem beszélsz hülyeséget! Igaz, én a nyo'cgével van, hogy akár kétszer ennyi oldalt is futtatok (hírlapokat olvasgatva kilököm az érdekes cikkeket a következő fülre), bár kétségtelen, hogy lassabban hajt így, mint amikor az első oldalt nyitom meg.
Turbót meg nem használok, nem is használnék sehogy se, azért is utálom a Skyfire-t is, mert betölt ilyen szär felbontású képeket az oldalról, amitől elég hitványul néz ki az egész, érezhetően "mobilos".