A HelloCarbide csinálja a rendszermappa hozzáférést, HA nem az új szoft van a telefonon. HelloOX-el mennie kell csak mindig indítsd újra, és engedd neki felülírni azt is amit már felrakott.armandboi írta:wáááá! ez mekkora már! hackelni nem tudok valamiért helloOX-el, erre csinálnám a HelloCarbide módszert, de ott meg nem látok bele a sys mappába, mert nincs hackelve a teló!![]()
![]()
vagy elnéztem valamit???
All files hack
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: All files hack

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- landor
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S
- Been thanked: 0
Szia!plunk írta:A HelloCarbide csinálja a rendszermappa hozzáférést, HA nem az új szoft van a telefonon. HelloOX-el mennie kell csak mindig indítsd újra, és engedd neki felülírni azt is amit már felrakott.armandboi írta:wáááá! ez mekkora már! hackelni nem tudok valamiért helloOX-el, erre csinálnám a HelloCarbide módszert, de ott meg nem látok bele a sys mappába, mert nincs hackelve a teló!![]()
![]()
vagy elnéztem valamit???
Ha N85-ös c:\private könyvtárhoz szeretnék írás/olvasás jogot, akkor az menni fog, ha a szoftverem v20.175?
Illetve pontosan melyik metódussal?
Flare > CMD200 > C25 > 7110 > SL45 > 6510 > T68 > 6230 > N-GAGE > 3230 > W800 > W810 > W610 > W890 > i900 > N85 > N900 > Galaxy S [SztupY Galaxy S Froyo v2.2 ROM]
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azt már csak HelloOX-szel lehet hackelni.landor írta: Szia!
Ha N85-ös c:\private könyvtárhoz szeretnék írás/olvasás jogot, akkor az menni fog, ha a szoftverem v20.175?
Elég egy helyre felrakni a kérdést, ha valaki tudja a választ, akkor fog válaszolni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- landor
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S
A kérdésem arra vonatkozott hogy a HelloOX pontosan melyik része teszi hozzáférhetővé a fájlokat?potter55 írta:Azt már csak HelloOX-szel lehet hackelni.landor írta: Szia!
Elég egy helyre felrakni a kérdést, ha valaki tudja a választ, akkor fog válaszolni.
Igen elég egy helyre, csak olvassa is valaki azt a topikot, ami az N85 topikra kevésbé jellemző, de azért köszönöm a kioktatást.
Flare > CMD200 > C25 > 7110 > SL45 > 6510 > T68 > 6230 > N-GAGE > 3230 > W800 > W810 > W610 > W890 > i900 > N85 > N900 > Galaxy S [SztupY Galaxy S Froyo v2.2 ROM]
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A HelloxOX 1.03-st szignózd le az opda-s .cer .key fájlokkal és telepítsd fel és ha elindítod a program megcsinálja amit kell.landor írta:A kérdésem arra vonatkozott hogy a HelloOX pontosan melyik része teszi hozzáférhetővé a fájlokat?potter55 írta:Azt már csak HelloOX-szel lehet hackelni.landor írta: Szia!
Igen elég egy helyre, csak olvassa is valaki azt a topikot, ami az N85 topikra kevésbé jellemző, de azért köszönöm a kioktatást.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- plunk
- Kiemelt 4. szint
A HelloOX szerintem a Modoval teszi be a helyére a cuccokat, vagy csak simán bemásolja oda mert van tanusítványa. Pontosan nem tudom. (Utána te pedig ugye az Open4all-al tudod szabályozni)landor írta: A kérdésem arra vonatkozott hogy a HelloOX pontosan melyik része teszi hozzáférhetővé a fájlokat?

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n95
sziasztok!!!!
1.Az lenne a kérdésem,hogy nekem van egy nokia n95-öm és a témákat nem akarja feltenni
és vagy aszt irja,hogy
nem támogatott vagy aszt hogy lejárt tanusitvány és mi ennek az oka
2.ELFELEJTETTEM

1.Az lenne a kérdésem,hogy nekem van egy nokia n95-öm és a témákat nem akarja feltenni

nem támogatott vagy aszt hogy lejárt tanusitvány és mi ennek az oka

2.ELFELEJTETTEM

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n95
2. eszembejutott:D na lehet olyat,hogy a játékokat vagy programokat ugy küldeni nokia n95-ről hogy nem teszem be zip-be

- plunk
- Kiemelt 4. szint
Haliadorjan0707 írta:sziasztok!!!!
1.Az lenne a kérdésem,hogy nekem van egy nokia n95-öm és a témákat nem akarja feltenniés vagy aszt irja,hogy
nem támogatott vagy aszt hogy lejárt tanusitvány és mi ennek az oka![]()
![]()
![]()
2.ELFELEJTETTEM![]()
![]()
A nem támogatott azt jelenti nem s60y3ra van a téma, a lejárt tanúsítványra pedig a dátumot állítsd vissza a feltöltés idejére. Pl 2008.3.... Telepítés után visszaállíthatod a dátumot. Fájlküldésre pedig ajánlom az x-ploret vagy van 1 hack ha jól emlékszem hogy bármit tudj küldeni.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
Hali!
Egy kérdésem van.
Ha hackelem a telefont a garancia elvész?
köszi a válszt
titus
Egy kérdésem van.
Ha hackelem a telefont a garancia elvész?
köszi a válszt
titus