MrAngelo írta:Macika írta:
Ha megveszed ott és elhozod, szívesen berakom egy pizza áráért. De ha csináltál már ilyet, akkor Te magad is meg tudod oldani otthon.
Ez jó.

Nem akarok kötekedni, sem megsérteni, csak kíváncsi vagyok...
Tudniillik a tévében volt egy időben egy reklám (asszem pannon internet) amit szintén 'egy pizza árához' hasonlítottak. Ez a gyakorlatban 2000Ft-ot jelent, viszont mifelénk körülbelül (vagy inkább legfeljebb) 1000Ft egy pizza.
Hozzáteszem, egy ilyen műveletért 2000Ft sem sok és eddig ilyen téren még nem hallottam rólad rosszat ezen a fórumon (jelzem, nem tudom mennyi telefont javítottál 'nekünk')
A következő kérdés: mi van ha véletlenül elrontod? Elhiszem, hogy nem szoktál ilyet elszúrni, azt is elhiszem, hogy még sose volt rá példa de ugye Te is emberből vagy így bármikor becsúszhat egy hiba.
Főleg azért érdekelne ez a dolog, mert ha lejár a garancia a telómon, tudjam hova kell fordulni adott esetben.
Ha kínosak a kérdések, elnézést, ne válaszolj vagy csak privátban!
Köszi.
Nézd, eddig 3x fordult elő, hogy 'elrontottam' telót.
Egyszer (még a hőskorban) egy T39-es Ericssont vágtam 4lockosra (aki foglalkozott ilyennel, tudja, mit jelent). Akkor az illető megkapta tőlem az árát, amennyiért vette. Nem szállt el, nem kérte a 3x-osát, látta, hogy nem tehettem róla, korrekt volt, én is igyekeztem az lenni.
Aztán sokáig semmi, tavaly karácsony előtt 3 nappal volt egy N6280, amit 'okosítani' kellett, akkoriban még mikroszkóp alatt, szétszedve, TP-érintgetéssel ment. Megcsúszott a kezem, megrepedt a RAP-chip pereme, tudtam azonnal, hogy ez főpanel-csere. A tulaj húzta a száját (érthető okokból). Ráadásul vidéki volt (szerencsére nem messzire), de aznap, ameddig Pesten volt, nem tudtam neki szerezni új telót. Másnap, 2 nappal Karácsony előtt kopogtam nála vidéken az új telóval.
A harmadik meg most tavasszal volt, mitadisten megint egy N6280, sima szoftfrissnek indult, és ahogy rátettem a szervizakksit, a túloldalon az ujjammal betörtem a kijelzőt. 2 óra múlva szállítottam le a tulajnak, ép kijelzővel.
Azóta N6280 előtt térdre, imához.
(Ja, a T39-et évekkel később egy új box-szal tudtam megcsinálni, akkor már veteránnak számított, ám valaki ráharapott, elvitte annyiért, amennyibe nekem akkor került

)