Ez ciki

az enyém is ilyen mármint bekapcsológomb..rezeg aztán sötét a kép ( bootol ) aztán bejön a Nokia logó és már használhatom is a telót.,,. de neked akkor sajna ez elmaradt.. SIM nélkül is próbáltad ?! aksi kivesz sim kivesz vársz 5 percet aztán aksi vissza bekapcs rezgés aztán vársz..nem nyomkorászol semmit

és ha 2-3 percen belül nem indul akkor télleg service

..
Amúgy sztem az ilyen hibák normálisak , figyelembe véve hogy hány ilyen készüléket adhattak el itthon..a hardver/szoftver hibák miatt sztem nem kerül több teló be szervizbe mint más modelleknél..
Nálunk a cégnél (mutli) munkatársam foglalkozik több ezer telefonnal..hát napi 3-4 telefon hal meg csak úgy.. és nem Symbian okostelókról van szó hanem sima S40-es Nokiák..és csak telefonálnak rajta mivel a telefonok full alap classik Nokiák.. pl. az én másik telóm az E52 -n kívül egy Nokia 3109C .. tökéletesen műxik nálam, és telefonálni egy jó teló kellően hangos és nem kell mindig tölteni.. de ebből is látok hetente 1 darabot amin se kép se hang..

szóval ez ilyen
Ezzel csak azt akarom mondani senkit ne keserítsen el hogy páran sajnos rossz E52-es modelleket fogtak ki.. akinek nincs gondja ritkán hangoztatja.. a fórumok az interneten olyanok kicsit mint a híradó... szinte mindig csak a rossz híreket kiabálják.. persze érthető , hisz nem hazudnak , igazuk van és kellemetlen hogy behalt a készülékük..és ezt meg szeretnék osztani mindenkivel.. így ÉN is megosztom hogy az enyém az ELEJÉTŐL fogva tökéletes és Tele van GPS-s , Javas, progikkal..
Jelenleg annyi gondom van a készülékkel hogy a most kijött Nokia Navigátornak 2,6" os kijelzője jobban bejönne ezért szeretném eladni és olyat venni.. de ha nem sikerül eladnom se bánom..van egy jó telefonom akkor
Sanyci: remélem később nem lesz gondod már vele !
---
sanyci írta:Ma meghalt az E52-öm...
Délelőtt letettem a nappaliban, amikor délután ránéztem már kikapcsolva találtam...
Bekapcsolni már nem volt hajlandó, se a zöld+*+3-al, se sehogy, a töltésre sem ragál, az akksi ki-berakása után a bekapcsológombra néha megrezzen, de se kép, se hang...
Eddig még védtem, mert a garminxt fagyásán kívül nem volt más komoly gondom vele, de sajnos most azt kell mondjam, hogy:

Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )