N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: N-Gage szolgáltatás
Na mostmár csak télleg 1 utolso segitség kell mindent feltelepitettem de az explorer el hogyan kell belépnem a bejövö üzenetek mappába mert seholsem találom 

Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A 4-s gomb megnyomásával.bikemano írta:Na mostmár csak télleg 1 utolso segitség kell mindent feltelepitettem de az explorer el hogyan kell belépnem a bejövö üzenetek mappába mert seholsem találom
De ha lesz több kérdésed akkor ne ide rakd föl mert az itt már nagyon OFF.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Hi aLL
Lenne egy kérdésem:
A legújabb N-Gage keretprogival megy a One tört verziója? Mert a v1.20 1459-cel nem annyira (csak a trial). Kijavították már ezt a hibát?
Vagy esetleg van más játék is aminek az 'ingyenes' változata már nem megy ezzel? Talán pont ezért csináltak új verziót...
Lenne egy kérdésem:
A legújabb N-Gage keretprogival megy a One tört verziója? Mert a v1.20 1459-cel nem annyira (csak a trial). Kijavították már ezt a hibát?

Vagy esetleg van más játék is aminek az 'ingyenes' változata már nem megy ezzel? Talán pont ezért csináltak új verziót...

- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
N73-on nem kell ez a caps on off, mert úgy sem matat az ember állandóan a rejtett rendszer mappában. A fájlok bemásolását ami valóban az egyik az a bizonyos txt fájl, a másik meg az intsallserver.exe a c:\sys\bin mappába, és még az ngage autostart progit is fel kénet telepíteni a keretpogi után.
Ami a One-t illeti, arra nincs jelenleg megoldás, de le fogom csekkolni én is, ha haza
és gép közelbe jutok.
Ami a One-t illeti, arra nincs jelenleg megoldás, de le fogom csekkolni én is, ha haza
és gép közelbe jutok.

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Zsear!
Remélem találsz rá megoldást mert szívesen végigvinném mégegyszer. Próbáltam feltelepíteni a trialt majd bemásolni a tört filejait de hiába.
Remélem találsz rá megoldást mert szívesen végigvinném mégegyszer. Próbáltam feltelepíteni a trialt majd bemásolni a tört filejait de hiába.
- luciuscornelius
- Moderátor
Amit biztosan tudok, hogy a 30-as szoftra frissen feltelepített(tehát nem ráfrissített) n-gage keretprogi (1.01(1281)) rendesen vitte.MrAngelo írta:Zsear!
A többi játék is futott rajta, kivéve a Dance Fabulous, mert ez csak a legutóbbi 2 keretprogit támogatja, de mivel nincs feltörve, ezért ennek kevesebb a jelentősége.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Az 1.10 1318 alatt is gond nélkül futott. Aztán frissítettem a girós bounce miatt (ami sajnos nálam nem ment giróval) és a One-t buktam. 

- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
én ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy fölraktam a régi keretprogit amin még működött az összes 'ingyenes' játék, és föltelepítettem a játékokat majd frissítettem az új keretprogira.MrAngelo írta:Az 1.10 1318 alatt is gond nélkül futott. Aztán frissítettem a girós bounce miatt (ami sajnos nálam nem ment giróval) és a One-t buktam.
nekem a régi keretprogival nem indultak el a játékok csak az újjal ezért kellett frissítenem

Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
- luciuscornelius
- Moderátor
Úgy néz ki, hogy van egy megoldás az 1.20(1451)-es keretprogihoz. Küldtem pü-t.MrAngelo írta:Az 1.10 1318 alatt is gond nélkül futott. Aztán frissítettem a girós bounce miatt (ami sajnos nálam nem ment giróval) és a One-t buktam.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N85
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az one-hoz lehet hogy itt a megoldás a leguljabb keretprogihoz!:http://............./
Mivel a főoldalról közvetlenül n-gage és gameloft játékot lehet tölteni, ezért nem lehet belinkelni, akit érdekel az igényelje privátban!
Vagy írd le a fórumban a megoldás lényegét.
Mivel a főoldalról közvetlenül n-gage és gameloft játékot lehet tölteni, ezért nem lehet belinkelni, akit érdekel az igényelje privátban!
Vagy írd le a fórumban a megoldás lényegét.