Az új fórum
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Re: Az új fórum
Ha minden jól megy, akkor ma éjjel frissítem a fórum motort a legújabb 3.2.2-es verzióra (a jelenlegi 3.0.11).
Ez egy elég nagy frissítés, mert nem kompatibilis visszafelé a jelenlegi verzióval. így majdnem olyan, mintha egy fő verzió változna.
Ezért már két napja próbálgatom egy próba verzióval, amit ebből a fórumból másoltam le. Szerencsére úgy tűnik, minden jól működik benne, így ma éjjel újra megcsinálom a friss adatokkal.
A régi mod-ok nem működnek az újban, de szerencsére a "köszönet" mod-ot átportolták az új verzióba is, így ezt meg tudom menteni, kis adatbázisos munkával. A többit pedig lehet pótolni sok új bővítménnyel, amiknek egy részét már integrálták is az alaprendszerbe.
Az új fórumban lesznek új funkciók, valamint a megjelenése is modernebb, reszponzív lesz, így a kisebb kijelzőjű mobilokon is kényelmesen használható.
Az átalakulás észrevehető lesz, de itt mindenképpen megírom az eredményességét a frissítés után.
Első körben az alaprendszer fog elindulni a köszönet bővítménnyel, és a magyar nyelvi csomaggal (amit úgy néztem hogy szépen lefordítottak).
Ez egy elég nagy frissítés, mert nem kompatibilis visszafelé a jelenlegi verzióval. így majdnem olyan, mintha egy fő verzió változna.
Ezért már két napja próbálgatom egy próba verzióval, amit ebből a fórumból másoltam le. Szerencsére úgy tűnik, minden jól működik benne, így ma éjjel újra megcsinálom a friss adatokkal.
A régi mod-ok nem működnek az újban, de szerencsére a "köszönet" mod-ot átportolták az új verzióba is, így ezt meg tudom menteni, kis adatbázisos munkával. A többit pedig lehet pótolni sok új bővítménnyel, amiknek egy részét már integrálták is az alaprendszerbe.
Az új fórumban lesznek új funkciók, valamint a megjelenése is modernebb, reszponzív lesz, így a kisebb kijelzőjű mobilokon is kényelmesen használható.
Az átalakulás észrevehető lesz, de itt mindenképpen megírom az eredményességét a frissítés után.
Első körben az alaprendszer fog elindulni a köszönet bővítménnyel, és a magyar nyelvi csomaggal (amit úgy néztem hogy szépen lefordítottak).
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A fórum sikeresen frissült.
Még van sok beállítgatni való, bővítmények telepítése, stb, ezeket apránként csinálgatom.
Az ezelőtti fórum állapotot lementettem, így ha bármi nagy gubanc lenne itt, akkor ezt az állapotot vissza tudom állítani.
Ha valami furcsasággal/hibával találkoztok, itt jelezzétek.
Még van sok beállítgatni való, bővítmények telepítése, stb, ezeket apránként csinálgatom.
Az ezelőtti fórum állapotot lementettem, így ha bármi nagy gubanc lenne itt, akkor ezt az állapotot vissza tudom állítani.
Ha valami furcsasággal/hibával találkoztok, itt jelezzétek.
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Most már ez a reszponzív a divat. Meg a keresők is jobban értékelik.
Kis kijelzőjű telefonokon hatásosabb csak szerintem is.
De muszály volt frissíteni, mert ahhoz a régi ághoz már nem volt frissítés.
Kis kijelzőjű telefonokon hatásosabb csak szerintem is.
De muszály volt frissíteni, mert ahhoz a régi ághoz már nem volt frissítés.
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Eddig volt a kezdőoldalon egy olvasatlan üzenetek "gomb", ezt nem lehetne visszatenni?
Eddig volt a kezdőoldalon egy olvasatlan üzenetek "gomb", ezt nem lehetne visszatenni?
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Üdv!
Itt is megvan ez a funkció.
Ha az alap (kék) témát használod, akkor jobb fent a Privát üzeneteknél megjelenik egy piros jelzés. Meg előtte az értesítéseknél is.
De lehet hogy neked nincs bekapcsolva az értesítő.
Kattints az Értesítések linkre fent, majd a megjelenő ablak fejlécén a beállításokra. És utána ott tudod állítani hogy milyen eseményről kérsz értesítést és/vagy emailt.
- botond
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Jaa, igen.
Elsőre ezeket keresgéltem én is.
Ezeket bal fent a Gyors linkek legördülő menüben találod.
Elsőre ezeket keresgéltem én is.
Ezeket bal fent a Gyors linkek legördülő menüben találod.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
-
- Similar Topics
- Válaszok
- Megtekintve
- Utolsó hozzászólás
-
-
Fórum frissítések
Szerző: botond » 2020-02-06 csüt. 14:21:33 » Fórum: Fórum (csak a fórummal kapcsolatos dolgok!) - 1 Válaszok
- 7147 Megtekintve
-
Utolsó hozzászólás Szerző: botond
2020-02-08 szomb. 15:32:20
-