Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
andreas49
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB V10i-SEA-XX
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 24 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: andreas49 »

sludgeboy írta:Srácok kis segítségre volna szükségem,nos feltoltam a telóra ezt a romot: http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 8-t2603169
Ellenben ami van "Kitkat CWM Recovery" v.mi bűn használhatatlan sz*r.Képtelenség benne navigálni és komoly fejfájást okozott mire vissza varázsoltam a régi rendszerem.Szóval találtam egy ilyet és nem tudom evvel barátibb lenne e a dolog http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2201860.
Köszi
Miért nem a NEATRom v6-os verziót tetted fel, az már javítja az 5.8-as hibáit. A Dorimanx v100 kerneljei (még nem stabil változat) CWM recoveryt tesz fel. A TWRP-est is meg lehet szokni.
A helyhiányt pedig valamelyik "App2SD" programmal tudod megoldani.
LG G3, arany, 3GB/32 GB, V10i-SEA-XX
sludgeboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 24 times
Been thanked: 5 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sludgeboy »

andreas49 írta: Miért nem a NEATRom v6-os verziót tetted fel, az már javítja az 5.8-as hibáit. A Dorimanx v100 kerneljei (még nem stabil változat) CWM recoveryt tesz fel. A TWRP-est is meg lehet szokni.
A 6.3 verza vann fenn azzal nincs is gond de ez a recovery hát én nem tudom megszokni.Nem tudtam görgetni sem léptetni ezáltal csak a fél mappa tartalmat értem el.Mire bevarázsoltam a régi romot hogy elérjem...csak a nyűg van vele.Nem is értem kinek miért jó ez?Pl a philz tök egyértelmű és használható akár érintésre akár gombokkal.Ha ez az ára az új romoknak akkor nekem nem lesz egy ideig kit(e)katom az szent.Az sem teljesen világos miért kell pakolgatnom össze vissza az alkalmazásokat mit hova mi férjen el.Így felesleges feltenni csak a baj van vele.Amíg ezek nem lesznek orvosolva...bár lényegesen kellemesebb a kitkat verza de ezek árán nem kell.
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
fzoli01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 i9505
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: fzoli01 »

Sziasztok. A párom használja az S2- met mert nem akartam megválnu töle. De most már akksit kelkett cserélni benne, rendeltem us ebay-en gyárit. Hát nem nagyon gyári de az a kisebb gond lefagy töle a telcsi. Még a régi VK rom van rajta. Azota küldtek ujat azzal is fagyogat. Lenne ötletetek hogy az aksitol miért fagyogat?
Samsung Galaxy s4 i9505XXUAME2
ACE-
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ACE- »

fzoli01 írta:Sziasztok. A párom használja az S2- met mert nem akartam megválnu töle. De most már akksit kelkett cserélni benne, rendeltem us ebay-en gyárit. Hát nem nagyon gyári de az a kisebb gond lefagy töle a telcsi. Még a régi VK rom van rajta. Azota küldtek ujat azzal is fagyogat. Lenne ötletetek hogy az aksitol miért fagyogat?
Pl. mert nem gyári az akksi, és nem pontos feszkót ad le a telefonnak? Ez csak tipp...
andreas49
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB V10i-SEA-XX
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: andreas49 »

sludgeboy írta:
andreas49 írta: Miért nem a NEATRom v6-os verziót tetted fel, az már javítja az 5.8-as hibáit. A Dorimanx v100 kerneljei (még nem stabil változat) CWM recoveryt tesz fel. A TWRP-est is meg lehet szokni.
A 6.3 verza vann fenn azzal nincs is gond de ez a recovery hát én nem tudom megszokni.Nem tudtam görgetni sem léptetni ezáltal csak a fél mappa tartalmat értem el.Mire bevarázsoltam a régi romot hogy elérjem...csak a nyűg van vele.Nem is értem kinek miért jó ez?Pl a philz tök egyértelmű és használható akár érintésre akár gombokkal.Ha ez az ára az új romoknak akkor nekem nem lesz egy ideig kit(e)katom az szent.Az sem teljesen világos miért kell pakolgatnom össze vissza az alkalmazásokat mit hova mi férjen el.Így felesleges feltenni csak a baj van vele.Amíg ezek nem lesznek orvosolva...bár lényegesen kellemesebb a kitkat verza de ezek árán nem kell.
Ha a 6.3-as van fenn, akkor Neked nem 4.4.4-es kitkat van fenn, hanem az XWMS3 NeatROM v6.3 Aroma (4.1.2)
Azért kell átrakni a belső SD-re egyes programokat, mivel az S2 2Gb belsővel rendelkezik, alapból minden programot idetesz a telepítő. Az sdcard pedig 16 Gb, ahol vígan elférnek a programok.
LG G3, arany, 3GB/32 GB, V10i-SEA-XX
sludgeboy
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

andreas49 írta: Ha a 6.3-as van fenn, akkor Neked nem 4.4.4-es kitkat van fenn, hanem az XWMS3 NeatROM v6.3 Aroma (4.1.2)
Azért kell átrakni a belső SD-re egyes programokat, mivel az S2 2Gb belsővel rendelkezik, alapból minden programot idetesz a telepítő. Az sdcard pedig 16 Gb, ahol vígan elférnek a programok.
Nem nem a kitkat van fenn mint írtam kipróbáltam kíváncsiságból de a fentebb említett problémák miatt visszatértem a 6.3-ra.
Az igaz hogy 16GB a külső viszont alapból feltelepít elég sok mindent amiből nem tudom mennyit lehetne átpakolni az sd-re és ugye itt nincs aroma telepítő ahol alapból ki lehet minden hülyeséget iktatni.Illetve ami jobban zavar az a recovery menüje,szerintem gyalázatosan használhatatlan.Vagy csak nekem ilyen.
sludgeboy
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Elnézést ha rossz topicban érdeklődök de lenne egy olyan kérdésem ha teljesen meghalt a teló nem reagál semmire se bekapcs se download mód, akku csere is volt a töltést sem veszi fel."Természetesen" moddolt szoft van rajta és még garanciás.Ergo ha beadom szervízbe ilyen esetben meg tudják nézni,hogy mókolt a teló vagy nem foglalkoznak vele?Illetve ilyenkor satuzzák a telón lévő dolgokat vagy rajta maradnak az adatok?

Köszi
fireman
2. szint
2. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: fireman »

sludgeboy írta:Elnézést ha rossz topicban érdeklődök de lenne egy olyan kérdésem ha teljesen meghalt a teló nem reagál semmire se bekapcs se download mód, akku csere is volt a töltést sem veszi fel."Természetesen" moddolt szoft van rajta és még garanciás.Ergo ha beadom szervízbe ilyen esetben meg tudják nézni,hogy mókolt a teló vagy nem foglalkoznak vele?Illetve ilyenkor satuzzák a telón lévő dolgokat vagy rajta maradnak az adatok?

Köszi
Ha download mód sem jön be töltött akkuval akkor nincs mit nézni. Szervízben alaplap csere, adatok hus az örök felhőbe töltődnek. fel.
These users thanked the author fireman for the post:
sludgeboy (2014-08-02 szomb. 09:38:32)
Rating: 2.63%
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
sludgeboy
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

fireman írta:
Ha download mód sem jön be töltött akkuval akkor nincs mit nézni. Szervízben alaplap csere, adatok hus az örök felhőbe töltődnek. fel.
Ahan...ezek szerint az adatoknak lőttek.Gondolom halott állapotban nincs rá se box se más mód hogy lementsek még egy két dolgot?Fontosabbak meg vannak csak volt még egy két dolog amire szükségem lenne.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

sludgeboy írta:
fireman írta:
Ahan...ezek szerint az adatoknak lőttek.Gondolom halott állapotban nincs rá se box se más mód hogy lementsek még egy két dolgot?Fontosabbak meg vannak csak volt még egy két dolog amire szükségem lenne.
minimum a recoverynak vagy download módnak be kéne jönnie annak hogy legyen esély az adatok lementésére . Ha egyik sem jön be akkor esélytelen.
These users thanked the author Segal for the post:
sludgeboy (2014-08-02 szomb. 09:38:18)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”