iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
Akkor olvasd el az első hszt. 

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Megszeretnék kérdezni két dolgot:
-s4 mini-re raktam igo primot a leírás szerint jártam el a méretezéssel kapcsolatban, de a telefon kijelzőjén alul 4-5mm-rel túl nyúlik a program képe.
Szerintetek ez mitől lehet?
-PÜ-ben tudna valaki küldeni térkép elérhetőséget Spanyol-Olasz o.+ Ausztria+Szlovéniára TM.-es térkép változatból sajnos csak NQ-t találtam.
Köszönettel:
mzolaj
Megszeretnék kérdezni két dolgot:
-s4 mini-re raktam igo primot a leírás szerint jártam el a méretezéssel kapcsolatban, de a telefon kijelzőjén alul 4-5mm-rel túl nyúlik a program képe.
Szerintetek ez mitől lehet?
-PÜ-ben tudna valaki küldeni térkép elérhetőséget Spanyol-Olasz o.+ Ausztria+Szlovéniára TM.-es térkép változatból sajnos csak NQ-t találtam.
Köszönettel:
mzolaj
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Sziasztok
Aki kérem tud segítsen mert még mindig nem boldogulok a navival mert azt irja hiányos és ezzel kilép. A Laci-64-től kapottat próbáltam felrakni amit ez úton is nagyon köszönök
Note 3-ra 4.4.2 van rajta 4.3 alatt hibátlanul ment csak most nem segitségeteket elöre is köszönöm
Aki kérem tud segítsen mert még mindig nem boldogulok a navival mert azt irja hiányos és ezzel kilép. A Laci-64-től kapottat próbáltam felrakni amit ez úton is nagyon köszönök
Note 3-ra 4.4.2 van rajta 4.3 alatt hibátlanul ment csak most nem segitségeteket elöre is köszönöm
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem változott meg az sd elérési útja? Próbáld meg törölni, és újra telepíteni. A kittkattal sok gond van igo szempontból.matiz írta:Sziasztok
- Rating: 5.26%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- keny
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok, nektek működik az Uti cél kiválasztásánál a google helyi keresés? Beírom amit keresek, majd azt írja: A szolgáltatás nem elérhető. Régen működött egy régebbi verzióval, most próbáltam 3 telón, egyiken decemberi, a másikon januári az enyémen a februári van, de egyiken sem ment.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times
A KitKatnak jogosultsági problémája lett a külső SD kártyával, vagy pont ez volt a cél, és át kell alakítani hozzá az alkalmazásokat a fejlesztőknek.laci64 írta:Nem változott meg az sd elérési útja? Próbáld meg törölni, és újra telepíteni. A kittkattal sok gond van igo szempontból.matiz írta:Sziasztok
Addig legegyszerűbb a belső SD-re tenni a navit és minden olyat, amivel ez a probléma. Rootolt készüléknél megoldható a külső SD használat is.
- Rating: 2.63%
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Ez azért nem ilyen egyértelmű és egyszerű.Lemon írta:A KitKatnak jogosultsági problémája lett a külső SD kártyával, vagy pont ez volt a cél, és át kell alakítani hozzá az alkalmazásokat a fejlesztőknek.laci64 írta:Nem változott meg az sd elérési útja? Próbáld meg törölni, és újra telepíteni. A kittkattal sok gond van igo szempontból.matiz írta:Sziasztok
Addig legegyszerűbb a belső SD-re tenni a navit és minden olyat, amivel ez a probléma. Rootolt készüléknél megoldható a külső SD használat is.
Dalvik futtatási környezetben a legtöbb hardveren Android 4.4 alatt is fut minden, mint eddig.
Néhány esetben a 4.4 valóban nem látja az SD kártyákat, hol egyiket (belső), hol a másikat (külső). Ilyenkor általában valóban jogosultsági problémák vannak, de ezeket (ha nem is könnyen) de meglehet oldani.
Az ART környezet még tovább bonyolítja a helyzetet, itt jóval kevesebb kompatibilis program van...
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times
Az ART valóban tovább bonyolítja. Többen említették, hogy azzal nem ment a navi, vagy esetleg más sem.papzi írta: Ez azért nem ilyen egyértelmű és egyszerű.
Dalvik futtatási környezetben a legtöbb hardveren Android 4.4 alatt is fut minden, mint eddig.
Néhány esetben a 4.4 valóban nem látja az SD kártyákat, hol egyiket (belső), hol a másikat (külső). Ilyenkor általában valóban jogosultsági problémák vannak, de ezeket (ha nem is könnyen) de meglehet oldani.
Az ART környezet még tovább bonyolítja a helyzetet, itt jóval kevesebb kompatibilis program van...
Viszont Matiznak Galaxy Note 3 kütyüje van a profilja szerint, és úgy tudom a Samu 4.4.2-ben még nincs benne az ART.
Azt viszont még nem hallottam, hogy a belső SD kártyával is gondja lenne a KitKatnak.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Sziasztoklaci64 írta:Nem változott meg az sd elérési útja? Próbáld meg törölni, és újra telepíteni. A kittkattal sok gond van igo szempontból.matiz írta:Sziasztok
Köszönőm szépen a sok segítséget amit nyűtótatok nekem sikerült felrakni a belső sd-re
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Sziasztok! Van egy csomó sárga-piros gyalogost jelző tábla, ami eléggé zavar. Hogy lehet eltüntetni? Hogy lehet ide képet betenni?