iGO My way Android / iGO primo 2.0

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Akkor olvasd el az első hszt. :deal:
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
mzolaj
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E66
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mzolaj »

Sziasztok!

Megszeretnék kérdezni két dolgot:
-s4 mini-re raktam igo primot a leírás szerint jártam el a méretezéssel kapcsolatban, de a telefon kijelzőjén alul 4-5mm-rel túl nyúlik a program képe.
Szerintetek ez mitől lehet?
-PÜ-ben tudna valaki küldeni térkép elérhetőséget Spanyol-Olasz o.+ Ausztria+Szlovéniára TM.-es térkép változatból sajnos csak NQ-t találtam.

Köszönettel:
mzolaj
matiz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: matiz »

Sziasztok

Aki kérem tud segítsen mert még mindig nem boldogulok a navival mert azt irja hiányos és ezzel kilép. A Laci-64-től kapottat próbáltam felrakni amit ez úton is nagyon köszönök
Note 3-ra 4.4.2 van rajta 4.3 alatt hibátlanul ment csak most nem segitségeteket elöre is köszönöm
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

matiz írta:Sziasztok

Aki kérem tud segítsen mert még mindig nem boldogulok a navival mert azt irja hiányos és ezzel kilép. A Laci-64-től kapottat próbáltam felrakni amit ez úton is nagyon köszönök
Note 3-ra 4.4.2 van rajta 4.3 alatt hibátlanul ment csak most nem segitségeteket elöre is köszönöm
Nem változott meg az sd elérési útja? Próbáld meg törölni, és újra telepíteni. A kittkattal sok gond van igo szempontból.
These users thanked the author laci64 for the post (total 2):
matiz (2014-02-09 vas. 17:03:03) • mzolaj (2014-02-10 hétf. 20:40:03)
Rating: 5.26%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
keny
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
Has thanked: 17 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: keny »

Sziasztok, nektek működik az Uti cél kiválasztásánál a google helyi keresés? Beírom amit keresek, majd azt írja: A szolgáltatás nem elérhető. Régen működött egy régebbi verzióval, most próbáltam 3 telón, egyiken decemberi, a másikon januári az enyémen a februári van, de egyiken sem ment.
Lemon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Lemon »

laci64 írta:

Nem változott meg az sd elérési útja? Próbáld meg törölni, és újra telepíteni. A kittkattal sok gond van igo szempontból.
A KitKatnak jogosultsági problémája lett a külső SD kártyával, vagy pont ez volt a cél, és át kell alakítani hozzá az alkalmazásokat a fejlesztőknek.
Addig legegyszerűbb a belső SD-re tenni a navit és minden olyat, amivel ez a probléma. Rootolt készüléknél megoldható a külső SD használat is.
These users thanked the author Lemon for the post:
matiz (2014-02-10 hétf. 05:43:18)
Rating: 2.63%
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Lemon írta:
laci64 írta:

A KitKatnak jogosultsági problémája lett a külső SD kártyával, vagy pont ez volt a cél, és át kell alakítani hozzá az alkalmazásokat a fejlesztőknek.
Addig legegyszerűbb a belső SD-re tenni a navit és minden olyat, amivel ez a probléma. Rootolt készüléknél megoldható a külső SD használat is.
Ez azért nem ilyen egyértelmű és egyszerű.
Dalvik futtatási környezetben a legtöbb hardveren Android 4.4 alatt is fut minden, mint eddig.
Néhány esetben a 4.4 valóban nem látja az SD kártyákat, hol egyiket (belső), hol a másikat (külső). Ilyenkor általában valóban jogosultsági problémák vannak, de ezeket (ha nem is könnyen) de meglehet oldani.
Az ART környezet még tovább bonyolítja a helyzetet, itt jóval kevesebb kompatibilis program van...
These users thanked the author papzi for the post:
matiz (2014-02-12 szer. 20:10:51)
Rating: 2.63%
Lemon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Lemon »

papzi írta: Ez azért nem ilyen egyértelmű és egyszerű.
Dalvik futtatási környezetben a legtöbb hardveren Android 4.4 alatt is fut minden, mint eddig.
Néhány esetben a 4.4 valóban nem látja az SD kártyákat, hol egyiket (belső), hol a másikat (külső). Ilyenkor általában valóban jogosultsági problémák vannak, de ezeket (ha nem is könnyen) de meglehet oldani.
Az ART környezet még tovább bonyolítja a helyzetet, itt jóval kevesebb kompatibilis program van...
Az ART valóban tovább bonyolítja. Többen említették, hogy azzal nem ment a navi, vagy esetleg más sem.
Viszont Matiznak Galaxy Note 3 kütyüje van a profilja szerint, és úgy tudom a Samu 4.4.2-ben még nincs benne az ART.
Azt viszont még nem hallottam, hogy a belső SD kártyával is gondja lenne a KitKatnak.
matiz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: matiz »

laci64 írta:
Sziasztok
Köszönőm szépen a sok segítséget amit nyűtótatok nekem sikerült felrakni a belső sd-re
eclipse
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
Has thanked: 66 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: eclipse »

Sziasztok! Van egy csomó sárga-piros gyalogost jelző tábla, ami eléggé zavar. Hogy lehet eltüntetni? Hogy lehet ide képet betenni?
Válasz küldése

Vissza: “Android”