Nokia Lumia 920
-
- 1. szint
- Készüléktípus: lumia 920 lumia 925
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia Lumia 920
Sziasztok!
Felraktam az Amber frissítést,minden megfelelően működik,viszont ha aktiválom a két klikkes képernyőzár feloldást,akkor például a beállításoknál ha szép lassan görgetek a görgetés kezdeténél egy pillanatra beremeg a kép,jobban mondva a képernyőn látható szöveg. Az eddig általam látott telefonok melyeket frissítettek ( Amber ),mindegyiknél ez a hiba tapasztalható. Ha lekapcsolom a klikkes képernyőzár feloldást egy ki és visszakapcsolás után a készülék megfelelően működik. Kíváncsi lennék mások tapasztalataira,esetlegesen valaki észrevette már ezt a hibát? Itt egy videó a hibáról. http://www.youtube.com/watch?v=1RRMVhYYHiE
Plussz akik észrevették: http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia ... amber.html
Felraktam az Amber frissítést,minden megfelelően működik,viszont ha aktiválom a két klikkes képernyőzár feloldást,akkor például a beállításoknál ha szép lassan görgetek a görgetés kezdeténél egy pillanatra beremeg a kép,jobban mondva a képernyőn látható szöveg. Az eddig általam látott telefonok melyeket frissítettek ( Amber ),mindegyiknél ez a hiba tapasztalható. Ha lekapcsolom a klikkes képernyőzár feloldást egy ki és visszakapcsolás után a készülék megfelelően működik. Kíváncsi lennék mások tapasztalataira,esetlegesen valaki észrevette már ezt a hibát? Itt egy videó a hibáról. http://www.youtube.com/watch?v=1RRMVhYYHiE
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
-
- 1. szint
- Készüléktípus: lumia 920 lumia 925
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok!
Valaki esetleg tapasztalta már ezt a hibát?
Valaki esetleg tapasztalta már ezt a hibát?
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Hello..
Rászántam magam a windowsphone-ra. Kicsit furcsa az n8 után,de meg lehet szólni.
pár kérdésem lenne.
lehet feltették már Mások, de mire végigolvasom a fórumot, sok időt elvesz.
Videó lejátszót mit érdemes használni?
E book olvasóra van javaslatotok?
Esetleg olyasmi, mint n8-nál a Taylor rom?
File kezelő?
Opera minihez hasonló böngésző van?
Hmm.. Azt hiszem sos-ben ennyi lenne..
Rászántam magam a windowsphone-ra. Kicsit furcsa az n8 után,de meg lehet szólni.
pár kérdésem lenne.
File kezelő?
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
*1: Videó lejátszót szerintem a gyárit érdemes használni, legalábbis ha a felvett filmeket és néhány videót nézel (sok lehetőség amúgy sincs). Nem tudom, én nem használok külön lejátszót, de szerintem 1 van biztos az áruházban.kat001 írta:Hello..
pár kérdésem lenne.
File kezelő?
*2: E-book olvasóra nem tudok ajánlani alkalmazást, keresgélj az Áruházban (nemtudom pontosan mik az igényeid): EZEN a linken
*3 Windows Phone 8-on jelenleg lehetetlen tört/módosított ROM-ot feltenni.
*4 Fájlkezelő nincs. Maximum az SD kártyát tudod nézegetni, de azt is korlátoltan ezzel az appal: Kirik SD File Viewer Lite (fizetős többet tud)
*5 2 alternatíva van:
- Nokia Xpress (a nokia hivatalos böngészője, adatforgalomcsökkentése ~ 80%.) Kicsikét lassúcska, de kevés adatforgalmat generál.
- UC Browser - ez egy teljes értékű böngésző. Van benne egy úgynevezett "speed mode", amit ha bekapcsolsz lebutítja az oldalakat, így csökkentve szintén az adatmennyiséget (alias Opera Turbo)
Kutyafuttában ennyit tudtam összeszedni. Ha lenne még kérdésed, kérdezz bátran vagy dobj egy PÜ-t.
- Rating: 2.63%

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
sziasztok. tudom hogy nem ideág, de hátha tudtok segíteni. Nemrég kaptam Amerikából egy Verizonos Lumia 928. Működik is a Tmobillal jó teló. Ajánlom mkinek. Az lenne a kérdésem hogy próbáljátok már ki frissítés után hogy az internetmegosztás működik e WP8-on. Nekem ahogy megjött a teló, Navifirmmel rátettem az Ambert és ez nem működik. A wifi működik mert talál netet, de a 4G hálózatot sehogy nem tudom megosztani, se telefonra, se gépre. Nem tudom hogy ez szolgáltató függő, vagy készülékfüggő e. Van egy Nokia N9-em is azon működik a wifi hotspot. Most ez vajon WP8 hiba. Vagy vmi megoldást ha tudtok rá megköszönöm. Az az igazság hogy öcsémnek nem soká szülinapja és az N9-est neki szánom ha jó lenne a 928-as internetmegosztása. Köszi
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Szia!murder81 írta:sziasztok. tudom hogy nem ideág, de hátha tudtok segíteni. Nemrég kaptam Amerikából egy Verizonos Lumia 928. Működik is a Tmobillal jó teló. Ajánlom mkinek. Az lenne a kérdésem hogy próbáljátok már ki frissítés után hogy az internetmegosztás működik e WP8-on. Nekem ahogy megjött a teló, Navifirmmel rátettem az Ambert és ez nem működik. A wifi működik mert talál netet, de a 4G hálózatot sehogy nem tudom megosztani, se telefonra, se gépre. Nem tudom hogy ez szolgáltató függő, vagy készülékfüggő e. Van egy Nokia N9-em is azon működik a wifi hotspot. Most ez vajon WP8 hiba. Vagy vmi megoldást ha tudtok rá megköszönöm. Az az igazság hogy öcsémnek nem soká szülinapja és az N9-est neki szánom ha jó lenne a 928-as internetmegosztása. Köszi
Amber előtt működött?
Egyébként nálam nincs ilyen probléma.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Szia. Amint mondtam, azonnal frissítettem, nem próbáltam ezt ki. Neked is ez van? Más: Egyébként nem tudod hogy lehet a registryt szerkeszteni? Esetleg vhogy belepiszkálni. Gondolok olyanra mint a Windowsba ha beirod futtatásba a regedit szót? Vagy ennyire zárt az egész. Az XAP fájlokat hogyan lehet megtalálni, főzött ROMOk esetleg. Köszi.skyrush7 írta:Szia!murder81 írta:sziasztok. tudom hogy nem ideág, de hátha tudtok segíteni. Nemrég kaptam Amerikából egy Verizonos Lumia 928. Működik is a Tmobillal jó teló. Ajánlom mkinek. Az lenne a kérdésem hogy próbáljátok már ki frissítés után hogy az internetmegosztás működik e WP8-on. Nekem ahogy megjött a teló, Navifirmmel rátettem az Ambert és ez nem működik. A wifi működik mert talál netet, de a 4G hálózatot sehogy nem tudom megosztani, se telefonra, se gépre. Nem tudom hogy ez szolgáltató függő, vagy készülékfüggő e. Van egy Nokia N9-em is azon működik a wifi hotspot. Most ez vajon WP8 hiba. Vagy vmi megoldást ha tudtok rá megköszönöm. Az az igazság hogy öcsémnek nem soká szülinapja és az N9-est neki szánom ha jó lenne a 928-as internetmegosztása. Köszi
Amber előtt működött?
Egyébként nálam nincs ilyen probléma.
- Arthur1
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920 1020 930 950
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Ma sajnos leesett a 920am :-( Kiesett a kezemből és pofára esett mint a vajas kenyér, és ez lett!

Egyébként működik csinál mindent.
Holnap beviszem a Nokiába kíváncsi leszek, mit lépnek rá, volt akinek kicserélték állítólag.
Kíváncsi leszek!
Egy biztos ha valaki azért akar venni 920 at mert hogy strapabíró mert látta pl ezt a videót, akkor ne ezt vegye!
http://www.telefonguru.hu/hir/Nokia_Lum ... 2012-11-23
Szerintem ezt a videót több telóval csinálták!
Egyébként működik csinál mindent.
Holnap beviszem a Nokiába kíváncsi leszek, mit lépnek rá, volt akinek kicserélték állítólag.
Kíváncsi leszek!
Egy biztos ha valaki azért akar venni 920 at mert hogy strapabíró mert látta pl ezt a videót, akkor ne ezt vegye!
http://www.telefonguru.hu/hir/Nokia_Lum ... 2012-11-23
Szerintem ezt a videót több telóval csinálták!
Arthur