akkor kezdjük ott hogy ha n8-ra keresel cfw-t akkor azt ne az általános firmware modding topikban tedd, mert mint látod ez itt nem igazán arról szól. mármint látnád ha olvasnál is.Arlekim írta:Sziasztok!
kb 1,5 éve vagyok közepesen boldog tulaja egy t-mobilos dark grey n8-00-nak.
Nagyjából használható volt a telefon, pár áruházas szoftver miatt néhányszor újra kellett telepíteni, amit mindíg a nokia suite-val csináltam.
Lejárt a garancia, és gondoltam rakok rá valami jóféle főzött romot. Elég kalandosan, de végül sikerült a BZS N8 v2.0b8 cfw -felrakni, végre a navigáció talál gpst, de kinézetileg meglehetősen visszabutult, és a belle után az anna nem igazán jön be. Leszedtem olyanokat, mint a B&P_Refresh_toggle_pack, és be is másoltam a telefon megfelelő mappájába, widgetből mégis az a nagyon kevés gyári van, az adatforgalmat kapcsoló gombot nem is találtam, ami a szűkös mobilnet mellé jó volna, sem pedig az androidhoz hasonló 3g watchdog prot-ami mérné az adatmennyiséget.
Most tovább kisérleteznék cfw-kkel, a navifirm plus 1,6-tal találok is garmadával, de nem tudom melyik jobb/újabb a számtalan verzió közül, mert ugye a downgrade miatt azt hiszem mármelyik RM-596 szoftwert felrakhatom, relase függetlenül. Főzött rom is érdekelne, de a fentinél újabbat nem találok.
Valaki valami tanács?
felraktál egy anna cfw-t (ami ráadásul egy béta annából készült 2 éve), ne csodálkozz hogy nincsenek olyan widgetek amik a belle-vel jelentek meg és csak az alatt működnek. még ha fel is telepítenéd őket (merthogy másolással max skineket raksz fel az meg ugye kicsit kevés) akkor sem működnének anna alatt. adatforgalom mérő progi is van jópár akár az áruházban de itt a letöltések között is csak keresni kellene.
navifirm-el nem fogsz cfw-t találni, azzal max a gyári fw-t tudod letölteni. azok meg a nyelveket meg az előre belepakolt appokat leszámítva mind egyformák. de látom azzal sem vagy tisztéban hogy a cfw = főzött rom.
én azt javaslom hogy mielőtt nekiállsz összevissza kapkodni előtte legyél tisztában azzal a pár fogalommal ami ehez kell, aztán kezdj el gondolkodni (ne várd hogy más tegye helyetted) és logikusan ott keresni a dolgokat ahol azok vannak. pl n8-hoz keresel főzött romot (amiről ugye már tudod hogy cfw-nek is hívják) akkor szépen a topikok közt megkeresed az N8 CFW nevűt ahol elolvasod az első oldalt és nem azzal kezded ott is hogy olyanokat kérdezel ami 300x le van írva a topikon belül mert lehet hogy olyan kérdésre senki se fog válaszolni. részemről ennyit tudok segíteni, sajnálom de az emberek ellustulását/elbutulását elősegítő "mindent készen a szájukba rakni" módszert én nem támogatom