A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: sozs »

Semmi gond, ez van! ;)
Tade
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tade »

Sziasztok

Szeretnék tőletek segítséget kérni.
Rendeltem 2db lumia 800-as LCD-t (érintővel együtt ugye). Egyik sem működik. Egyik ismerős letesztelte, és azt mondta, hogy valóban nem működnek, de valószínűleg nem azért, mert rosszak, hanem vagy a szoftver, vagy a régió miatt. Ez az ism. elég régóta mobilokkal foglalkozik, és mondta, hogy járt már így egy másik (nem Nokia) készülékkel. Ti hogy gondoljátok? Lehetséges ez? Ha igen, akkor van erre valamilyen megoldás?
Ja, annyit még tudni kell, hogy mindkettő Kínából van (mivel már minden ott készül), de direkt olyantól rendeltem, akinek több ezer adásvétele is van, 98%-os pozitív, és a terméket is már 16-an értékelték pozitívan (beautiful, excellent, és a többiek. Senki nem írta, hogy nem lenne jó!)
A segítségeteket előre is köszönöm!
kuma
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+32GB
Has thanked: 41 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kuma »

üdv emberek
n8-asomnál a wifi se az igazi, és gps jelet se talál (csak a hálózatalapú módszerrel)
ezek lehetnek szervizelhető bajok? wifi jó csak alig találja meg és gyenge a jel (míg más készülékkel erősebb)
gps-t meg akármilyen autópályára viszem, semmi (beállítást ellenőriztem)
Nokia N8-00 GY.I.K! Használd Te is, mielőtt kérdezel ;)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

kuma írta:üdv emberek
n8-asomnál a wifi se az igazi, és gps jelet se talál (csak a hálózatalapú módszerrel)
ezek lehetnek szervizelhető bajok? wifi jó csak alig találja meg és gyenge a jel (míg más készülékkel erősebb)
gps-t meg akármilyen autópályára viszem, semmi (beállítást ellenőriztem)
Sajnos, az esések számával (és nagyságával) szokott gyengülni a rádiós eszközök ereje. De egy ázás/bepárásodás is képes elkaszálni végleg szegényt...
Nálad mi a helyzet ezekkel?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

Üdv mindenki!kérnék szépen gy kis segítséget,tanácsot! a hátulsó kamera nem megy, elindul a kamera progi(hibaszöveg nélkül), hátul a védőfedő kinyílik de csak fekete képet ad, az elülső tökéletesen megy, mikor megvettem a bolt tulaj azt mondta hogy a modul tuti hogy jó(én megbízok benne mert régóta, 8 éve ismerem...) mert kipróbálták másik telóban és ott ment.... vajon mi lehet a hiba,kérlek segítetek...

nekem ilyen kilépve a programból vagy alap esetben:
Kép

ha belépek a kamera programba akkor ilyen(van különbség az előzőhöz képest!!!):
Kép

ilyennek kéne lennie:
Kép
ez a problémám! a 2. és a 3. kép közötti különbség!!!!!h a fülemhez teszem és megnyomom a kamera gombját, zizeg!
kuma
2. szint
2. szint

Macika írta: Sajnos, az esések számával (és nagyságával) szokott gyengülni a rádiós eszközök ereje. De egy ázás/bepárásodás is képes elkaszálni végleg szegényt...
Leesett már párszor... Alja és teteje már cserélte is volt. Lehet ezt orvosolni pl valamely alkatrész cseréjével? Illetve érdemes?
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Spityu27 írta:Üdv mindenki!kérnék szépen gy kis segítséget,tanácsot! a hátulsó kamera nem megy, elindul a kamera progi(hibaszöveg nélkül), hátul a védőfedő kinyílik de csak fekete képet ad, az elülső tökéletesen megy, mikor megvettem a bolt tulaj azt mondta hogy a modul tuti hogy jó(én megbízok benne mert régóta, 8 éve ismerem...) mert kipróbálták másik telóban és ott ment.... vajon mi lehet a hiba,kérlek segítetek...
Nos az a baj, hogy ebből nem derül ki semmi, csak annyi, hogy valószínű a kamera optikája nincs a helyén(?). Erre a megoldásra látatlanban senki nem mond okosat, szét kellene szedni. Ez tipikusan az a kategória amire NINCS távgyógyászat!
Macika
6. szint
6. szint

kuma írta:
Macika írta: Sajnos, az esések számával (és nagyságával) szokott gyengülni a rádiós eszközök ereje. De egy ázás/bepárásodás is képes elkaszálni végleg szegényt...
Leesett már párszor... Alja és teteje már cserélte is volt. Lehet ezt orvosolni pl valamely alkatrész cseréjével? Illetve érdemes?
Az a helyzet, hogy ezt látatlanban kijelenteni olyan, mint interneten egy betegnek orvosi tanácsokat adni. Felelőtlenség lenne.
Én nem is merem.

Ami biztos, hogy a készülék szinte minden alkatrészének árt az esés.
Ha már - korábbi esések miatt - törött/cserére szorult, akkor pedig az illesztések is elmozdulhattak.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kuma
2. szint
2. szint

Macika írta: Az a helyzet, hogy ezt látatlanban kijelenteni olyan, mint interneten egy betegnek orvosi tanácsokat adni. Felelőtlenség lenne.
Én nem is merem.

Ha már - korábbi esések miatt - törött/cserére szorult, akkor pedig az illesztések is elmozdulhattak.
akkor megválaszolom én, érdemes javítani, mert új alkatrésszel jó lesz. Ha van egyáltalán ilyen cserealkatrész.

Van? Gps és wifi kütyü?

Illetve a szerelési díj még az ami döntő lehet
Macika
6. szint
6. szint

kuma írta:
Macika írta: Az a helyzet, hogy ezt látatlanban kijelenteni olyan, mint interneten egy betegnek orvosi tanácsokat adni. Felelőtlenség lenne.
Én nem is merem.

akkor megválaszolom én, érdemes javítani, mert új alkatrésszel jó lesz. Ha van egyáltalán ilyen cserealkatrész.

Van? Gps és wifi kütyü?

Illetve a szerelési díj még az ami döntő lehet
E-bayről minden van, kérdés, hogy az utángyártott kínai cuccos mennyire megfelelő.
Na meg szétszedni ugye az egy darabban lévő ház miatt olyan, mint kulcslyukon keresztül kifesteni a szobát...
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”