Azért azt írjuk le, hogy az NSS-es átírós megoldás garanciavesztéssel jár, mivel az nem visszafordítható, viszont a phoenix-el visszarakható a telefonhoz tartozó szoftver, ha nem frissebb mint a fent lévő, és így megint élni fog a garancia. Természetesen ez csak Nokia garanciánál érvényes, a boltinál kb mindegy.kukszi írta:Szia. 2012 -es phönixet telepítettél? Ezek a legújabb szoftver magyar produtkodjai ha phönixel akarod letölteni.
A data packe download csak akkor aktív a toolsban ha előtte kiválasztottad a file / open productnál az RM-813
059L177: RM-813 NDT EURO-B2 HUNGARIAN D-GREY
059L392: RM-813 NDT EURO-B2 HUNGARIAN GOLDEN-L
059K7S3: RM-813 NDT EURO-B2 HUNGARIAN WHITE
http://kepfeltoltes.hu/130222/124669993 ... es.hu_.jpg itt meg a szoftver a navifirmben a a bal also sarokba beírod RM-813
Meg ennek a telonak még át tudod írni a produtcodját NSS pro progival és ovi suite vagy pc suite lefrissited magyara utána.
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Asha 302
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Basszus tenyleg, azt a rubrikat nem lattam.kukszi írta:http://kepfeltoltes.hu/130222/124669993 ... es.hu_.jpg itt meg a szoftver a navifirmben a a bal also sarokba beírod RM-813

Viszont nem tudom, a releases resznel azt kell kivalasztanom, hogy milyen FW van jelenleg a telon vagy azt, hogy milyet szeretnek?
Mondjuk szeretnem, ha magyar lenne es a legujabb FW lenne fent.
Szoval amit a NaviFirm kijelol 6 fajlt, csak azt kell letolteni a phoenix mappaba? A tobbit nem?
Ez van telepitve:kukszi írta:Szia. 2012 -es phönixet telepítettél? Ezek a legújabb szoftver magyar produtkodjai ha phönixel akarod letölteni.
A data packe download csak akkor aktív a toolsban ha előtte kiválasztottad a file / open productnál az RM-813

Egyebkent rakattintottam nem egyszer a file > open product > RM-813 reszre es nem jelent meg a data packe download.
Mondjuk a NaviFirm letoltott fajljait ha a phenix elfogadja es nem dob hibat, akkor ez a resz nem erdekes a tovabbiakban.
Amint bnom hazajon ki lesz probalva.

A kerdesem, hogy akkor csatlakoztatom a telot suite modban majd FLASHING > FIRMWARE UPDATE katt es az uj ablakban betallozom amit leszedtem, ezutan melyik gombra kell kattintani: update sofware vagy refurbish?
Koszonom a segitseget.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
A NET.4.0 keretrendszernek telepítve kell legyen a gépeden különben nem tudod letölteni a szoftvert. A SW update gombra nyomj. Azt a szoftvert töltsd le amelyik a telodon van mert utána vissza tudod rakni azt ami rajta volt. Ha nem akarod a garancia végett akkor a legujabat szed le.
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Asha 302
- Has thanked: 3 times
Sikerult. Koszi.kukszi írta:A SW update gombra nyomj. Azt a szoftvert töltsd le amelyik a telodon van mert utána vissza tudod rakni azt ami rajta volt. Ha nem akarod a garancia végett akkor a legujabat szed le.

Amugy a phoenixbenmeg mindig nincs ott az az opcio, pedig az osszes .NET fent van.
Amugy lenyegtelen, a navifirmmel egyutt mukodik minden szepen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM + 5320 XM + 6070
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Sw-t szeretnék frissíteni phoenix-el, de van pár dolog, ami nem világos. Nokia 5630-as telefonom van, telenor függő. A legutolsó hivatalos sw van fent, ettől újabbat nem lát az Nokia Suite.
Letöltöttem a NaviFirm Plus programot, ami mutat a mostanitól újabb szoftvereket is (3-at is). De az újabb sw-k között nincs ott az én product kódom. Ilyenkor gondolom product kódot kell cserélni, ugye? Viszont ha letöltök egy EU3-as sw-t, lesz abban magyar nyelv? Van az újabb sw-k között magyar T-mobile-os, esetleg azt feltehetem, vagy akkor majd T-mobile függő lesz a telefonom?
Sw-t szeretnék frissíteni phoenix-el, de van pár dolog, ami nem világos. Nokia 5630-as telefonom van, telenor függő. A legutolsó hivatalos sw van fent, ettől újabbat nem lát az Nokia Suite.
Letöltöttem a NaviFirm Plus programot, ami mutat a mostanitól újabb szoftvereket is (3-at is). De az újabb sw-k között nincs ott az én product kódom. Ilyenkor gondolom product kódot kell cserélni, ugye? Viszont ha letöltök egy EU3-as sw-t, lesz abban magyar nyelv? Van az újabb sw-k között magyar T-mobile-os, esetleg azt feltehetem, vagy akkor majd T-mobile függő lesz a telefonom?
Nokia 5800 & Nokia 5320
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. A legfrisebb euro3 szoftot tölotsd le.garga pista írta:Sziasztok!
- These users thanked the author kukszi for the post (total 2):
- Kubica (2013-02-23 szomb. 18:03:12) • garga pista (2013-02-23 szomb. 21:06:47)
- Rating: 5.26%
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM + 5320 XM + 6070
- Has thanked: 4 times
Köszi, sikerült feltenni a legújabb sw-t és magyarkukszi írta:Szia. A legfrisebb euro3 szoftot tölotsd le.garga pista írta:Sziasztok!

Nokia 5800 & Nokia 5320
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
- Has thanked: 2 times
Asha 202-őt szeretnék frissiteni, de mindíg bekapcsol töltésre így nem indul el a folyamat. tudna valaki segíteni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
- Has thanked: 2 times
penge922 írta:Első oldalan ezt olvasd el:nagykaresz írta:Asha 202-őt szeretnék frissiteni, de mindíg bekapcsol töltésre így nem indul el a folyamat. tudna valaki segíteni?
Szoftveresen halott telefon újraélesztése
viewtopic.php?f=64&t=40
Ui:
Telefont kikapcsolt állapotba dugjuk gépre!
USB kapcsolat helyett a No connection-t kell kiválasztani
De a lényege az,hogy kiveszed az aksit és a felugró ablak után rakod vissza és elindul a Szoftver feltölttés,ha nem indul automatán akkor röviden nyomsz egy bekapcs gombot és indulni!
Nem ismeri fel a készüléket. Hol találok hozzá drivert?
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
- quailstorm
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95-2+N900+6822+SE W810
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
http://forum.gizmolord.com/nokia-series ... rajesh555/
Próbáld meg JAF-fal is dead mode-ban, hátha... Képekért, fájlokért regisztrálnod kell, de jó csomag.
Próbáld meg JAF-fal is dead mode-ban, hátha... Képekért, fájlokért regisztrálnod kell, de jó csomag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára quailstorm 2013-02-27 szer. 19:53:11-kor.
- These users thanked the author quailstorm for the post:
- nagykaresz (2013-02-27 szer. 17:36:12)