Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Nem: Férfi
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Doky586 írta:
Fejvadasz írta:Használja valaki ezt a Tv távirányító programot? (NeoRemote_v1.00(0)_S^3_Anna_Belle_Signed.sis)
Próbáltam életre bírni, de nem találtam megfelelő IP címet. Esetleg ha valakinek van, megköszönném.
Tudtommal ez nem TV távirányító program, hanem a Netgear NeoTV nevű médiaplayer távirányítója..
Igen a Netgear NeoTV, de interneten keresztűl vezérel és lehet Android, iOS, Lumia és S^3-ra telepíteni.
Gondoltam ha van IP a neten keresztűl működik vele a Tv.
Udv. Fejvadasz
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Fejvadasz írta:
Doky586 írta:
Fejvadasz írta:Használja valaki ezt a Tv távirányító programot? (NeoRemote_v1.00(0)_S^3_Anna_Belle_Signed.sis)
Próbáltam életre bírni, de nem találtam megfelelő IP címet. Esetleg ha valakinek van, megköszönném.
Tudtommal ez nem TV távirányító program, hanem a Netgear NeoTV nevű médiaplayer távirányítója..
Igen a Netgear NeoTV, de interneten keresztűl vezérel és lehet Android, iOS, Lumia és S^3-ra telepíteni.
Gondoltam ha van IP a neten keresztűl működik vele a Tv.
És neked van ilyen Netgear boxod? Mert ha van ilyen dobozod és be van kötve a hálózatba akkor a box IP címét kell megadni a progiban. Ha meg nincs akkor mit akarsz távirányítani, valaki másét? :)
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

[És neked van ilyen Netgear boxod? Mert ha van ilyen dobozod és be van kötve a hálózatba akkor a box IP címét kell megadni a progiban. Ha meg nincs akkor mit akarsz távirányítani, valaki másét? :)[/quote]

Lekapcsolnám a haverét mielőtt felhívom, akkor nem kellene túlordítani:-)
Udv. Fejvadasz
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Fejvadasz írta:[És neked van ilyen Netgear boxod? Mert ha van ilyen dobozod és be van kötve a hálózatba akkor a box IP címét kell megadni a progiban. Ha meg nincs akkor mit akarsz távirányítani, valaki másét? :)
Lekapcsolnám a haverét mielőtt felhívom, akkor nem kellene túlordítani:-)[/quote]

:D
csuri04
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Sziasztok.
Wifin keresztül netezek, de sajnos youtube videókat nem tudja lejátszani, az lenne a kérdésem, hogy másnál is okoz problémát a youtube videók megnyitása? Akkor van gond ha a kiválasztott videóra rákattintok, mikor be kellene töltenie nem jön be a videó.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

csuri04 írta:Sziasztok.
Wifin keresztül netezek, de sajnos youtube videókat nem tudja lejátszani, az lenne a kérdésem, hogy másnál is okoz problémát a youtube videók megnyitása? Akkor van gond ha a kiválasztott videóra rákattintok, mikor be kellene töltenie nem jön be a videó.
Attól függ,milyen appal nézed,vagy milyen romod van? Pl az új frissítéssel,FP1 el ,,,már a gyári böngésző is viszi rendesen,és az alap yutube alkalmazás is rendesen viszi! Viszont a csicsásak közül nem mind! :taps1:
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Ezt most találtam, talán érdekel valakit.

http://www.youtube.com/watch?v=dFCc0v3Ldbg
nse
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nse »

Tudtok valamilyen TV távirányító programot? LG 42LW659s-hez kellene!
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

nse írta:Tudtok valamilyen TV távirányító programot? LG 42LW659s-hez kellene!
a letöltések közt van irremote progi. próbáld ki ha van infra a (Nokia Samsung SonyEricsson) telódon, ha nincs akkor csak ezekből válogathatsz.
szabojozsefistvan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: szabojozsefistvan »

Kedves Fórumozók ismételten megköszönöm, hogy gyorsan feltettétek a MobilCleanert.
Többször lefuttattam, de "C" memória értéke 3-4 MB között maradt. Ezután már az email sem
műküdött. Ezután elvittem Miskolcon a szervizbe, itt egy szoftver frissítés csináltak nála.
(3 óra). Ezután kb. 60 MB lett a "C" memóriája. Az email (Gmail) ezután sem működött. Végül
PC-én lévő email fiókomnál bejelentkeztem a mobil alkalmazásra és új fiókot csináltam a mobilra.
Ezt a Gmail egy üzenetében küldött öt jegyű számmal lehetett aktíválni. Az új email tetszetős,
ki lehet vinni főképernyőre. Elképzehető, hogy az email működési zavar a megújuló Gmail miatt
volt. Üdv Mindenkinek!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”