hmm ezt jó tudni... Mert akkor szóba jöhet egy nokia 500-as is. Vagy azt nem éri meg? Elég sok panasz van rá.skyrush7 írta:Igen! Persze akadhathnak kivételek, de min. 90%-a fut rajta.zolee1293 írta:S^3-on futnak az S^1 programok, játékok?
Nokia C5-03
- zolee1293
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Has thanked: 34 times
üdv. Érdeklődnék nem e tudja vki mért nem indyl el a belle shell?! Feltelepül rendben, indítanám, rábökök és semmi nem történik. Kicsit sötétebb lesz az ikon mintha indulna de pár másodperc után visszaáll és nem történik semmi..
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
Jó a qt-d? Más qt-s programmod megy?kikicsoda írta:üdv. Érdeklődnék nem e tudja vki mért nem indyl el a belle shell?! Feltelepül rendben, indítanám, rábökök és semmi nem történik. Kicsit sötétebb lesz az ikon mintha indulna de pár másodperc után visszaáll és nem történik semmi..
- Rating: 2.63%
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
-
- 1. szint
igen a qt shell pl felment. a mobility-t frissíteni kellett a belle shell utána ment csak fel de el nem indult. az lehet probléma hogy a qt-t memkarira telepítettem de ahogy megnéztem egy részét a telefonmemóriába rakta. csak hogy most már a mobilityt nem tudom a kártyáról leszedni..
- vidati
- 2. szint
- Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 42 times
Szia! Miért akarnád törölni? Az csak jó ha újabb verziód van!kikicsoda írta:igen a qt shell pl felment. a mobility-t frissíteni kellett a belle shell utána ment csak fel de el nem indult. az lehet probléma hogy a qt-t memkarira telepítettem de ahogy megnéztem egy részét a telefonmemóriába rakta. csak hogy most már a mobilityt nem tudom a kártyáról leszedni..

- dani895
- 1. szint
Hasonló problémám volt... Megoldás: hardreset és a marketből letöltesz egy olyan programmot, ami qt-t kér és felrakod.... Az a biztos, nem ilyen más forrásból letöltött cucc, mert az tette tönkre anno az én qt-met is....tigri írta:Szia! Miért akarnád törölni? Az csak jó ha újabb verziód van!kikicsoda írta:igen a qt shell pl felment. a mobility-t frissíteni kellett a belle shell utána ment csak fel de el nem indult. az lehet probléma hogy a qt-t memkarira telepítettem de ahogy megnéztem egy részét a telefonmemóriába rakta. csak hogy most már a mobilityt nem tudom a kártyáról leszedni..A QT a telre mászik mind mindegy mit jelölsz ki egy kivételével. Van egy 4.7.3as. Nekem 5230 - on az van de semmilyen hátrányt nem tapasztaltam. Ha csak nem 4.7.4es QT kell. Egyébként szoft frissités vagy reset ami leszedi a QT-t?
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
- vidati
- 2. szint
Hali! Nem megpdóbáltad véletlen frissíteni a QTdat? Én elég sok dolgot próbálgatok ukrán vietnámi srb... stb oldalakról de ilyet nem talasztaltam még hogy egy progi vagy játék ártott volna a QTnak!dani895 írta:Hasonló problémám volt... Megoldás: hardreset és a marketből letöltesz egy olyan programmot, ami qt-t kér és felrakod.... Az a biztos, nem ilyen más forrásból letöltött cucc, mert az tette tönkre anno az én qt-met is....tigri írta:Szia! Miért akarnád törölni? Az csak jó ha újabb verziód van!kikicsoda írta:igen a qt shell pl felment. a mobility-t frissíteni kellett a belle shell utána ment csak fel de el nem indult. az lehet probléma hogy a qt-t memkarira telepítettem de ahogy megnéztem egy részét a telefonmemóriába rakta. csak hogy most már a mobilityt nem tudom a kártyáról leszedni..A QT a telre mászik mind mindegy mit jelölsz ki egy kivételével. Van egy 4.7.3as. Nekem 5230 - on az van de semmilyen hátrányt nem tapasztaltam. Ha csak nem 4.7.4es QT kell. Egyébként szoft frissités vagy reset ami leszedi a QT-t?
-
- 1. szint
valahol azt olvastam hogy egy memóriába kell telepíteni a qt-t meg a shellt is. Azért akartam leszedni a memkarról hogy egy helyen legyen ha már felét úgyis a telefonra rakja. A pláne hogy két pack kivételével a többit nem hajlandó felrakni. Most egy 4.7.4 es van fent ami elméletileg s^3 ra való de csak az ment fel. Ez alatt mit értesz hogy rakjak fel egy progit ami kéri? Olyankor felajánlja hogy telepitsem a qt összetevőt? Próbáltam én már mindent csak indult volna el az a nyomorult belle shell. Nem hiszem hogy kárt tenne a qt-ben hanem csak egyszerüen nem indul a program. Mintha próbálna indulni de a végen semmi...
- dani895
- 1. szint
tigri: úgy értettem, hogy ismeretlen helyről szereztem be a qt-t! ( pedig azt írták, hogy valami spéci frissítés, én meg bedöltem nekik
) És úgy tette tönkre, mikor felraktam... Az alkalmazások jó, hogy nem fognak neki ártani
Kikicsoda: mindegy hogy hol van a shell( nekem sd card-on van a shell, qt a c:-n) .... Mivel úgy látszik tönkretetted, és ha qt c:-n van, akkor hard reset neki! Hard reset után irány a market, ahol le kell töltened egy olyan valamit, amihez azt írja: Továbbá szükséges egy egyszeri letöltésű legfeljebb 13 Mb nagyságú csomag. A letöltés tényleges méretéről telepítés közben tájékozódhat blablabla... Pl.:Molome alkalmazásnál.... Ez a qt! Itt megszerzed a legfrissebbet és a legkompatibileset!
Ez a módszer bevált nekem....

Kikicsoda: mindegy hogy hol van a shell( nekem sd card-on van a shell, qt a c:-n) .... Mivel úgy látszik tönkretetted, és ha qt c:-n van, akkor hard reset neki! Hard reset után irány a market, ahol le kell töltened egy olyan valamit, amihez azt írja: Továbbá szükséges egy egyszeri letöltésű legfeljebb 13 Mb nagyságú csomag. A letöltés tényleges méretéről telepítés közben tájékozódhat blablabla... Pl.:Molome alkalmazásnál.... Ez a qt! Itt megszerzed a legfrissebbet és a legkompatibileset!

- vidati
- 2. szint
Nálad üzemelnek azok az appok amik QT kérnek vagy mindig valami összetevő hiányt ír ki?kikicsoda írta:valahol azt olvastam hogy egy memóriába kell telepíteni a qt-t meg a shellt is. Azért akartam leszedni a memkarról hogy egy helyen legyen ha már felét úgyis a telefonra rakja. A pláne hogy két pack kivételével a többit nem hajlandó felrakni. Most egy 4.7.4 es van fent ami elméletileg s^3 ra való de csak az ment fel. Ez alatt mit értesz hogy rakjak fel egy progit ami kéri? Olyankor felajánlja hogy telepitsem a qt összetevőt? Próbáltam én már mindent csak indult volna el az a nyomorult belle shell. Nem hiszem hogy kárt tenne a qt-ben hanem csak egyszerüen nem indul a program. Mintha próbálna indulni de a végen semmi...