Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
zolee1293
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: zolee1293 »

skyrush7 írta:
zolee1293 írta:S^3-on futnak az S^1 programok, játékok?
Igen! Persze akadhathnak kivételek, de min. 90%-a fut rajta.
hmm ezt jó tudni... Mert akkor szóba jöhet egy nokia 500-as is. Vagy azt nem éri meg? Elég sok panasz van rá.
kikicsoda
1. szint
1. szint
Has thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: kikicsoda »

üdv. Érdeklődnék nem e tudja vki mért nem indyl el a belle shell?! Feltelepül rendben, indítanám, rábökök és semmi nem történik. Kicsit sötétebb lesz az ikon mintha indulna de pár másodperc után visszaáll és nem történik semmi..
dani895
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: dani895 »

kikicsoda írta:üdv. Érdeklődnék nem e tudja vki mért nem indyl el a belle shell?! Feltelepül rendben, indítanám, rábökök és semmi nem történik. Kicsit sötétebb lesz az ikon mintha indulna de pár másodperc után visszaáll és nem történik semmi..
Jó a qt-d? Más qt-s programmod megy?
These users thanked the author dani895 for the post:
kikicsoda (2012-11-09 pén. 11:30:45)
Rating: 2.63%
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
kikicsoda
1. szint
1. szint

igen a qt shell pl felment. a mobility-t frissíteni kellett a belle shell utána ment csak fel de el nem indult. az lehet probléma hogy a qt-t memkarira telepítettem de ahogy megnéztem egy részét a telefonmemóriába rakta. csak hogy most már a mobilityt nem tudom a kártyáról leszedni..
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: vidati »

kikicsoda írta:igen a qt shell pl felment. a mobility-t frissíteni kellett a belle shell utána ment csak fel de el nem indult. az lehet probléma hogy a qt-t memkarira telepítettem de ahogy megnéztem egy részét a telefonmemóriába rakta. csak hogy most már a mobilityt nem tudom a kártyáról leszedni..
Szia! Miért akarnád törölni? Az csak jó ha újabb verziód van! :) A QT a telre mászik mind mindegy mit jelölsz ki egy kivételével. Van egy 4.7.3as. Nekem 5230 - on az van de semmilyen hátrányt nem tapasztaltam. Ha csak nem 4.7.4es QT kell. Egyébként szoft frissités vagy reset ami leszedi a QT-t?
These users thanked the author vidati for the post:
kikicsoda (2012-11-09 pén. 11:31:15)
dani895
1. szint
1. szint

tigri írta:
kikicsoda írta:igen a qt shell pl felment. a mobility-t frissíteni kellett a belle shell utána ment csak fel de el nem indult. az lehet probléma hogy a qt-t memkarira telepítettem de ahogy megnéztem egy részét a telefonmemóriába rakta. csak hogy most már a mobilityt nem tudom a kártyáról leszedni..
Szia! Miért akarnád törölni? Az csak jó ha újabb verziód van! :) A QT a telre mászik mind mindegy mit jelölsz ki egy kivételével. Van egy 4.7.3as. Nekem 5230 - on az van de semmilyen hátrányt nem tapasztaltam. Ha csak nem 4.7.4es QT kell. Egyébként szoft frissités vagy reset ami leszedi a QT-t?
Hasonló problémám volt... Megoldás: hardreset és a marketből letöltesz egy olyan programmot, ami qt-t kér és felrakod.... Az a biztos, nem ilyen más forrásból letöltött cucc, mert az tette tönkre anno az én qt-met is....
kikicsoda (2012-11-09 pén. 11:31:26)
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
vidati
2. szint
2. szint

dani895 írta:
tigri írta:
Hasonló problémám volt... Megoldás: hardreset és a marketből letöltesz egy olyan programmot, ami qt-t kér és felrakod.... Az a biztos, nem ilyen más forrásból letöltött cucc, mert az tette tönkre anno az én qt-met is....
Hali! Nem megpdóbáltad véletlen frissíteni a QTdat? Én elég sok dolgot próbálgatok ukrán vietnámi srb... stb oldalakról de ilyet nem talasztaltam még hogy egy progi vagy játék ártott volna a QTnak!
kikicsoda (2012-11-09 pén. 11:31:39)
kikicsoda
1. szint
1. szint

valahol azt olvastam hogy egy memóriába kell telepíteni a qt-t meg a shellt is. Azért akartam leszedni a memkarról hogy egy helyen legyen ha már felét úgyis a telefonra rakja. A pláne hogy két pack kivételével a többit nem hajlandó felrakni. Most egy 4.7.4 es van fent ami elméletileg s^3 ra való de csak az ment fel. Ez alatt mit értesz hogy rakjak fel egy progit ami kéri? Olyankor felajánlja hogy telepitsem a qt összetevőt? Próbáltam én már mindent csak indult volna el az a nyomorult belle shell. Nem hiszem hogy kárt tenne a qt-ben hanem csak egyszerüen nem indul a program. Mintha próbálna indulni de a végen semmi...
dani895
1. szint
1. szint

tigri: úgy értettem, hogy ismeretlen helyről szereztem be a qt-t! ( pedig azt írták, hogy valami spéci frissítés, én meg bedöltem nekik :D) És úgy tette tönkre, mikor felraktam... Az alkalmazások jó, hogy nem fognak neki ártani

Kikicsoda: mindegy hogy hol van a shell( nekem sd card-on van a shell, qt a c:-n) .... Mivel úgy látszik tönkretetted, és ha qt c:-n van, akkor hard reset neki! Hard reset után irány a market, ahol le kell töltened egy olyan valamit, amihez azt írja: Továbbá szükséges egy egyszeri letöltésű legfeljebb 13 Mb nagyságú csomag. A letöltés tényleges méretéről telepítés közben tájékozódhat blablabla... Pl.:Molome alkalmazásnál.... Ez a qt! Itt megszerzed a legfrissebbet és a legkompatibileset! :D Ez a módszer bevált nekem....
kikicsoda (2012-11-09 pén. 11:31:54)
vidati
2. szint
2. szint

kikicsoda írta:valahol azt olvastam hogy egy memóriába kell telepíteni a qt-t meg a shellt is. Azért akartam leszedni a memkarról hogy egy helyen legyen ha már felét úgyis a telefonra rakja. A pláne hogy két pack kivételével a többit nem hajlandó felrakni. Most egy 4.7.4 es van fent ami elméletileg s^3 ra való de csak az ment fel. Ez alatt mit értesz hogy rakjak fel egy progit ami kéri? Olyankor felajánlja hogy telepitsem a qt összetevőt? Próbáltam én már mindent csak indult volna el az a nyomorult belle shell. Nem hiszem hogy kárt tenne a qt-ben hanem csak egyszerüen nem indul a program. Mintha próbálna indulni de a végen semmi...
Nálad üzemelnek azok az appok amik QT kérnek vagy mindig valami összetevő hiányt ír ki?
kikicsoda (2012-11-09 pén. 11:32:29)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”