V22-es T-mobilos és volt a telepítés után hard reset, az sokat gyalul a feleslegen.zolee1293 írta:Az elég jó!horvathg írta: Én nekem két GPS térkép szoftverrel, Skyppal, Quickofficcel és Smarofficcel, Opera Mobile-el és Opera minivel telepítve és sok több ingyenes letöltött alkamazással 60 Mbyte a szabad memóriám.
Ezzel elég gyorsan fut minden, a Skype gyorsabban jelentkezik be mint a számítógépen mobilinternettel, Opera Mobile is gyorsan fut, de időnként kiírja hogy kevés a memória, de csak le kell okézni ettől, nem lép ki csak kicsit panaszkodik de ettől csinálja a dolgát, olyan mint mi magyarok.Szoftver milyen van rajta?
Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Sziasztok, a Viber-t ti használjátok? Most telepítettem, tényleg jó a hangminőség és mennyit adatforgalmat használ perecenként? Most Skypolok a nőveremmel aki külföldön él, de az eléggé sok forgalmat használ, 2 Mb-tal kb 10 percet tudok beszélni. Mondjuk így is töredéke a 180 Ft/perces T-mobilos percalapú mobil mobil hívásnak.
Szóval mik a tapasztalatok a Viberel kapcsolatban?
- zolee1293
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Én nimbuzz-t próbáltam. Ott kell m2 félnek msn, és wifiről ingyen lehet hívni a másikat. Kb ugyan az mintha számítógépről msn-en fölhívnátok egymást, csak ez telefonról megy.horvathg írta:Sziasztok, a Viber-t ti használjátok? Most telepítettem, tényleg jó a hangminőség és mennyit adatforgalmat használ perecenként? Most Skypolok a nőveremmel aki külföldön él, de az eléggé sok forgalmat használ, 2 Mb-tal kb 10 percet tudok beszélni. Mondjuk így is töredéke a 180 Ft/perces T-mobilos percalapú mobil mobil hívásnak.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03 ZTE grand x in
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 3 times
penge922 írta:Barátom ezt most kitől kérdezed???mordillo02 írta:akkor 1 nap alatt le is van tesztelve:????![]()
Kicsit várjatok azért még
Általánosságban kérdezem,mert egyszer már pórul jártam ilyennel,elsőként raktam fel 1 nap után,és szerviz lett a vége

-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-03
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 2 times
Hali! az valyon miért van h fent a fözelék,és megy minden faján...,de ha lezárom a bill.t és pihen 1 kicsit a teló...,utána alig érzékeli a kijelzöt ha érintem!!!!???? sztetek?! 

Sziasztok.
Volt kollégám "formázta" az ilyen készülékét azóta nem hajlandó lejátszani neki júúútyubos vidiket.Adobe flash telepítését ajánlottam neki,meg frissebb böngészőt.Esetleg valami jó ötlet??
Üdv,Andriska66
Volt kollégám "formázta" az ilyen készülékét azóta nem hajlandó lejátszani neki júúútyubos vidiket.Adobe flash telepítését ajánlottam neki,meg frissebb böngészőt.Esetleg valami jó ötlet??

Üdv,Andriska66
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
Ovi storeból le lehet tölteni, de nekem régen még a Nokia Suite ajánlotta fel, mint szoft. Frissítés....zolee1293 írta:A telefonban van internet rádió? Ha nincs lehet hozzá letölteni???
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
A cfw-kből miért szedik ki a mapsot, mikor igazából a telefon egyik legkiemelkedőbb előnye??? Mi értelme kivenni őket????
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
Én nem gyűjtögettem,bementem és vettem egy SIII-at.Meg azért egy N8-at ne hasonlíts egy Iphone 5 höz (iPhone 4-4s hez sem) vagy egy Samsung SIII-hoz sem.(SII-höz se.Az első S-hez sem érdemes.)dani895 írta:A mobileladások alacsonyak, mert mindenki iPhone 5-re, és Samsung Galaxy SIII-ra gyűjt....Normálisak? Egy Nokia N8-at 69.999Ft-ért veszek, nem kell eladnom a fél házat...
Jó az N8 én is használtam pár hétig cserekészüléknek de azért volt, hogy meg akartam taposni.Kell hozzá türelem,nincs minden előtted hipp-hopp mint egy felső kategóriás telefonnál (pda).
Erre a kérdésre válasz?
Lala írta:Sziasztok.
Volt kollégám "formázta" az ilyen készülékét azóta nem hajlandó lejátszani neki júúútyubos vidiket.Adobe flash telepítését ajánlottam neki,meg frissebb böngészőt.Esetleg valami jó ötlet??![]()
![]()
Üdv,Andriska66