Android: Sygic Aura GPS Navigation

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Miauut
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Asus Padfone 2
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: Android: Sygic Aura GPS Navigation

Hozzászólás Szerző: Miauut »

sozs írta:
Miauut írta:
sozs írta:Vagy ha rákeresel pl. patikára, mozira, stb. és nem ott van. Kaposvár ilyen szempontból is nagyon gáz. Ahol lakom családi házas övezet, és egy mozi van betéve. Mind ez azért mert akár te is betehetsz ilyet, és senki nem ellenőrzi. Amúgy nekem jobban tetszik mint az IGO. :taps1:
Használd a "waze"-t, Ott minden naprakész (majdnem) :D

Miauut
Bocs de nem értem.... :hmm2: :o
Van egy navigáció, az a neve, hogy Waze. Kress rá a play-ben, és próbáld ki.

Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

THX, kipróbálom! :whaaa:
Na, első benyomásom, jónak tűnik! ;)
Miauut
1. szint
1. szint

sozs írta:THX, kipróbálom! :whaaa:
Na, első benyomásom, jónak tűnik! ;)
Csodát ne várj tőle, a színvilága szegényesebb mint az Igo, és még a házszámokat nem ismeri. DE, te fejlesztheted :D

Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: basaja »

vazze,egész jó ez a Waze...:-)
kár,hogy online,mert így az ausztriai túráknál nem használható,de itthon nagy király lehet.
tetszik na:-)
Miauut
1. szint
1. szint

basaja írta:vazze,egész jó ez a Waze...:-)
kár,hogy online,mert így az ausztriai túráknál nem használható,de itthon nagy király lehet.
tetszik na:-)
Mivel Online, ezért egy-két percen belül megkapod az útvonaladon lévő figyelmeztetéseket. Trafi, baleset, dugó, etc... - persze, a legelsőnek kell bejelenteni :D

Miauut
basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: basaja »

értem én,sőt mivel korlátlan a netem,nem is igazán érdekel,csak kint sajna nem használhatom...amúgy nagyon tuti kis program:-)
kisspal
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220c
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kisspal »

POI-k (pl. trafi helyek, de akár bármi) hozzáadása és használata Aura-val:

1. Aura/Maps mappápan (ha nincs mert nekem nem volt de ettől másnak lehet) létre kell hozni egy Import nevű mappát.
2. pl.POI plazaból letöltött sygic poi-kat ebbe a mappába betenni (nem kell konvertálgatni sehova)
3. Aura elindít:Beállítások/Szokásos ÉP menün belül megjelenik, hogy importálható ÉP-k állnak rendelkezésre. Engedd az importot.
4. Beállítások/Tájékoztatások és hangok/Értesítések/Érdekes pointok menüben megjelennek az importált pl.trafipax helyek. Itt lehet engedélyezni és egyéb beállításokat eszközölni (pl. figyelmeztető hang és ikon hozzárendelés a POI.hoz, illetve az előjelzés távolságának beállítása)

Saját ikonokat egyszerűen a Aura/Res/Ikon mappába kell pakolni és a 4. pontban leírtaknál már be is lehet állítani.
Valószínűleg a figyelmeztető hangokat is ugyan így lehet bepakolni csak azokat a Aura/Res/Sounds mappába kell tenni aztán szintén a 4. pont igaz.

Bocs a szűkszavú lényegre törésért de csak pár percem volt rá.
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

3-as pontnál nekem nincs importálás, csak új kategória hozzáadása, de ekkor sincs importálás. :hmm2:
robin33
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC One V
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: robin33 »

Sziasztok.
Kezdő vagyok a témában. Most nemrég cseréltem le a nokiámat egy androidos htc-re. Egyenlőre csak próbálgatom a gps progikat, de éles helyzetben még nem voltam. Eddig garmin-t használtam, és nagyon meg voltam vele elégedve. Pontos volt, egyszerű, és mégis nagyon személyre lehetett szabni. Olvagattam a sygic auráról, az igo-ról, de nem tudom eldönteni, hogy melyik hasonlít jobban a garminra. Fontos, hogy pontos legyen, és be lehessen állítani az útvonaltervezés módját (pl. komp - ne, földút - ne,...) Tapasztalatok alapján melyiket ajánljátok?
Előre is köszi
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

robin33 írta:Sziasztok.
Kezdő vagyok a témában. Most nemrég cseréltem le a nokiámat egy androidos htc-re. Egyenlőre csak próbálgatom a gps progikat, de éles helyzetben még nem voltam. Eddig garmin-t használtam, és nagyon meg voltam vele elégedve. Pontos volt, egyszerű, és mégis nagyon személyre lehetett szabni. Olvagattam a sygic auráról, az igo-ról, de nem tudom eldönteni, hogy melyik hasonlít jobban a garminra. Fontos, hogy pontos legyen, és be lehessen állítani az útvonaltervezés módját (pl. komp - ne, földút - ne,...) Tapasztalatok alapján melyiket ajánljátok?
Előre is köszi
Igo. Meg van az oldala, olvasgass ott. Amiket írtál beállításokat, mind benne van.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Válasz küldése

Vissza: “Android”