Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
huan írta:Sziasztok
Nincs meg valakinek ennek a programnak az okosított verziója? Screenshot UX v1.7.3
Requirements: 2.2+
Overview: You can take a snapshot for android device.
Screenshot app for Android device(Phone/Tablet). http://depositfiles.com/files/48eqnd0hs
-csak ez is "lejár".
Sziasztok!
Én egy olyan programot keresek (és az sem lenne baj ha pl. symbian-on is futna), amelyet egy utcai rendezvény lebonyolítása alatt lehetne használni.
Arra lenne szükség (minél kevesebb aksit fogyasztva), hogy folyamatosan online töltse fel valahova az aktuális pozíciónkat (mutatva azt is, hogy merrefelé mentünk addig) egy olyan térképre, mely beilleszthető könnyen egy Facebook rajongói oldalra.
Ami még kellene az az, hogy menet közbe tudjunk úgy képeket készíteni (akár szöveggel együtt, vagy csak szövegeket írni), hogy azokat is rögtön ide (ahol a térkép is van) fel tudjuk küldeni. Tehát a feltöltött 1-2 kép/szöveg vagy a térképen jelenjen meg , vagy mondjuk a térkép alatt/mellett.
Az lenne a cél, hogy akik nem tudnak velünk jönni, azok otthonról folyamatosan nyomon tudják követni az eseményeket.
moco írta:Vagy ha androidra keresel, írd le a teló típust. (jó lenne, ha a profilodnál is megjelenne!)
Két telóm van.
Egy LG Optimus 3D és egy N95 8GB.
Azért ide írtam, mert hamarabb esélyesebb talán Androidra, de mivel a 3D elég gyorsan merül, így ha esetleg a program több platformon is megy, akkor ha az egyik teló kidől (lemerül), akkor a másikról lehet folytatni. (mert egy egész napot ki kéne bírni…)
De ha csak mondjuk nem többplatformos a progi akkor az sem baj.
Igazából itt az online (mondjuk 5-10 perces frissítés elég) követés és az úgymond tudósítás a lényeg (kép és szöveg)…
alfaw írta:Sziasztok!
Én egy olyan programot keresek (és az sem lenne baj ha pl. symbian-on is futna), amelyet egy utcai rendezvény lebonyolítása alatt lehetne használni.
Arra lenne szükség (minél kevesebb aksit fogyasztva), hogy folyamatosan online töltse fel valahova az aktuális pozíciónkat (mutatva azt is, hogy merrefelé mentünk addig) egy olyan térképre, mely beilleszthető könnyen egy Facebook rajongói oldalra.
Ami még kellene az az, hogy menet közbe tudjunk úgy képeket készíteni (akár szöveggel együtt, vagy csak szövegeket írni), hogy azokat is rögtön ide (ahol a térkép is van) fel tudjuk küldeni. Tehát a feltöltött 1-2 kép/szöveg vagy a térképen jelenjen meg , vagy mondjuk a térkép alatt/mellett.
Az lenne a cél, hogy akik nem tudnak velünk jönni, azok otthonról folyamatosan nyomon tudják követni az eseményeket.
Segítségeteket előre is köszönöm.
szerintem a sport tracker nevü progit keresed
telefon történelmem "sorrendben" :-) :
C25,5110,3210,7110,3310,3410,3510,3510i,V200,3220,6230,6230i,7610,6030,5140i,N73,N73ME,N93,N95,N82,N82 B.E.,5800,N73ME,N82 T,N93i,8800,XC-271,SGS+,N82,SII,NOW Sony Z/N8 Future:808