semetka írta:Részvétem, harcolj a jó kijelzőért. Enyém 4-szer volt szervízben.sadboy írta:update: Ma bevittem az n8-t a győri nokia szervízbe. Ahol érdekes módon nem látták azt hibát amit csak egy színvak nem lát hogy a főképernyőn minden aminek szürkés színűnek kéne lennie lila. Azt mondták nincs semmi baja. A csávó végül úgy bizonygatta az igazát hogy egy ugyan olyan fos kijelzős telefonnal hasonlítgatta össze. Aztán mikor megmutattam neki a tesztképet ahol a szürke részben feltünően lila csík látszik. Az volt a válasza hogy egy kijelző sem tudja normálisan megjeleníteni a feketét. Na ekkor majdnem elküldtem melegebb éghajlatra. Azon se lepődnék meg ha még életében nem látott volna normális n8-as kijelzőt. Minden esetre visszaküldtem szervízre amire azt mondták csak annyit érek el vele hogy egy hétig nem lesz telefonom, a kijelzővel úgysem csinálnak semmit. íme egy kép a kijelzőről
Ez vacakabb mint az enyém tuti! Nekem csak egy szürke árnyalatot lilásít el,neked meg szinte mindet!??
Valamit kikell találni,és össze szedni a lilás kijelzőjű N8 tulajokat! Aztán petíciót írni a Nokiának,hogy rakják rendbe már a soraikat,és a telefonokat.