Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
nandi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8gb
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: nandi »

sziasztok
még sosem próbálkoztam új ROM telepítéssel, az N8 is kb fél éve van nálam, ezért kérlek javasoljatok egy leírást amit előbb tanulmányozzak a frissítés előtt, hogy minden flottul menjen.
Azért nem vagyok annyira láma, értek a telefonokhoz PC-hez és sok Nokiám volt már,de ilyent még nem csináltam :)

Még egy kérdés, hogy ha gond lenne a telefonnal, ugye visszatudom állítani olyan állapotba, hogy a szervizben garanciálisan javítsak a telefont?

köszi
Nándi
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

nandi írta:sziasztok
még sosem próbálkoztam új ROM telepítéssel, az N8 is kb fél éve van nálam, ezért kérlek javasoljatok egy leírást amit előbb tanulmányozzak a frissítés előtt, hogy minden flottul menjen.
Azért nem vagyok annyira láma, értek a telefonokhoz PC-hez és sok Nokiám volt már,de ilyent még nem csináltam :)

Még egy kérdés, hogy ha gond lenne a telefonnal, ugye visszatudom állítani olyan állapotba, hogy a szervizben garanciálisan javítsak a telefont?

köszi
Nándi

http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v7/

Igen vissza lehet állitani!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Google maps 4.01 -et (ez a legutolsó verzió) próbálta valaki a V7-en? Nekem nem indul el...
koja80
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8+16Gb Kingmax class6
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: koja80 »

bladehu2 írta:Google maps 4.01 -et (ez a legutolsó verzió) próbálta valaki a V7-en? Nekem nem indul el...
Nálam sem.
These users thanked the author koja80 for the post:
kat001 (2012-04-16 hétf. 18:23:22)
Rating: 2.63%
Deadpool
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Taylor írta:Saját helyzet widget: http://www.smartphonepro.hu/sajat-helyz ... symbianra/
Ez csak akkor mükszik ha az egész térkép telepítve van?
rotweiler23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: rotweiler23 »

Sziasztok,
Én is abban a cipőben járok, hogy V5-ről V7-re frissítettem, UDA nélkül. Minden működni látszik, eltekintve attól, hogy hivatkozást nem tudok kirakni a főképernyőre (mint ezt már többen is jelezték előttem).
Van/lesz erre megoldás, vagy kénytelen leszek egy refurbish nevű harakirit nyomni a rendszeren?

Ha igen, tudja valaki, az opera beállításokat melyik rendszermappából tudnám lementeni? Nem is a programok újrarakása, mint inkább az opera újrakonfigurálása, a jelszók mentése, stb. az, amitől a maradék hajamat is ki szoktam tépkedni...

Köszi!
Georgexy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N78 - N8 DG Taylor Belle
Has thanked: 32 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: Georgexy »

rotweiler23 írta:Sziasztok,
Én is abban a cipőben járok, hogy V5-ről V7-re frissítettem, UDA nélkül. Minden működni látszik, eltekintve attól, hogy hivatkozást nem tudok kirakni a főképernyőre (mint ezt már többen is jelezték előttem).
Van/lesz erre megoldás, vagy kénytelen leszek egy refurbish nevű harakirit nyomni a rendszeren?

Ha igen, tudja valaki, az opera beállításokat melyik rendszermappából tudnám lementeni? Nem is a programok újrarakása, mint inkább az opera újrakonfigurálása, a jelszók mentése, stb. az, amitől a maradék hajamat is ki szoktam tépkedni...

Köszi!

Csinálj egy Opera Link fiókot és szinkronizáld felhőbe a beállításaidat majd újrarakás után ismét belépsz és visszakerül minden a helyére.
Én pl ezért szeretem az operát legjobban, hogy akárhány gépen használom, mindenhol a saját dolgaimat tudom használni.

Üdv.
These users thanked the author Georgexy for the post:
rotweiler23 (2012-04-16 hétf. 21:57:09)
Rating: 2.63%
Telefonok:
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

#hiba1: google maps 4.01 nem indul el sehogysem, meg se nyikkan. már telepítéskor se pedig akkor elvileg auto el kellene indulnia.
#hiba2: nokia internet rádiótól megfagy az egész teló -> 8mp-es reset. legújabb 3.5 -ös verzió, "gyűjtemények" -re kattintva (innen raknám össze hungary alól a kedvenceket). update: na ez úgy tűnik egy reboot után elindult. de ez akkor se normális, sose csinált ilyet 111.030-on.

tartok tőle hogy még bővítenem kell a listát, de azért erősen látszik hogy ez még közel sem RC szint (hacsak nem a nokia minden verziót RC-nek titulál -> lol). RC-ben ilyen szarvashibák -mint az előzőben hogy az spb 3d sem tud elindulni, ami most már mellesleg oké- nem lehetnek. ráadásul ezek egyike sem QT-s, azokkal nem is foglalkozom mert majd csak aktualizálják a fejlesztők a programjaikat QT4.8-hoz előbb utóbb.
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Én nem írtam sehol hogy RC. Hetente jönnek az új verziók. Ezt láttam publikálásra érettnek. Az hogy valami nem fut rajta, az alkalmazáshiba is lehet. Még a régi Evolve téma sem megy rajta! Tehát aktualizálni kell a kiadóknak mert alapjaiban elég sokat változott.
Kép
takacs2626
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Note 3 - 4.4.2
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: takacs2626 »

takacs2626 írta:
Taylor írta:Majd frissítem már az első oldalt. A drop trük nélkül települ, de nekem csak mobil nettel települ fel, wifin nem! A Nokia szink. menüponton jelentkezzetek be.

Nekem is van mobil net de, ha elindítom a drop sis-t, amit letöltöttem, kiírja, hogy download error. Illetve mit jelent és hol kell keresni a nokia szink. menüpontot? Ezt most nem vágom.

Köszi
Taylor,

Tudnál erre valamit mondani?

Köszi
Válasz küldése

Vissza: “Modding”