Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Taylor N8 CFW
hát ez a nesze semmi fogd meg jól... és ez nem neked szól hanem a nokiának. az új QT ami talán ér valamit, bár nem tudom mennyiben újabb, 4.8.x egyenlőre csak desktopra van kiadva. romba ágyazott widgetek? csodás, ezzel is visszafelé lépünk nem előre. témából is van letölthető 10000, szal pont nem érdekel ha hibás a gyári rusnya téma. új zenelejátszó? na itt dobtam le a szíjat. hát ki nem sz*rja le milyen gombok vannak a gyári kacatban, amivel mellesleg eddig se volt gond. sőt az helyett lehet felrakni 15 másik zenelejátszót (sose fog annyit tudni a gyári mint a ttpod). viszont videó lejátszó, ami az annához képest csodásan elb*szott gyárit helyettesítené egy darab nincs. engem sokkal jobban zavar hogy jelenleg ha vidéken vagyok akkor nem tudom egy av kávellel mini médiaplayerként használni mint ahogy korábban annával. a f*szér nem a fél éve közismert qrvaidegesítő hibákat javítják ki ilyen semmiértelme idiótaságok helyett...Taylor írta:A gyári rom changelogja:
-Új Qt.
-Új zenelejátszó.
-Romba ágyazott widgetek.
-Optimalizál Nokia Evolve rendszertéma.
- Rating: 2.63%
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Igazat szóltál! Viszont jó az ha frissítenek, dolgozzanak csak.
bladehu2 írta:hát ez a nesze semmi fogd meg jól... és ez nem neked szól hanem a nokiának. az új QT ami talán ér valamit, bár nem tudom mennyiben újabb, 4.8.x egyenlőre csak desktopra van kiadva. romba ágyazott widgetek? csodás, ezzel is visszafelé lépünk nem előre. témából is van letölthető 10000, szal pont nem érdekel ha hibás a gyári rusnya téma. új zenelejátszó? na itt dobtam le a szíjat. hát ki nem sz*rja le milyen gombok vannak a gyári kacatban, amivel mellesleg eddig se volt gond. sőt az helyett lehet felrakni 15 másik zenelejátszót (sose fog annyit tudni a gyári mint a ttpod). viszont videó lejátszó, ami az annához képest csodásan elb*szott gyárit helyettesítené egy darab nincs. engem sokkal jobban zavar hogy jelenleg ha vidéken vagyok akkor nem tudom egy av kávellel mini médiaplayerként használni mint ahogy korábban annával. a f*szér nem a fél éve közismert qrvaidegesítő hibákat javítják ki ilyen semmiértelme idiótaságok helyett...Taylor írta:A gyári rom changelogja:
-Új Qt.
-Új zenelejátszó.
-Romba ágyazott widgetek.
-Optimalizál Nokia Evolve rendszertéma.
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
A gyári böngészőt kellene olyan szintre hozniuk,mint az Opera,mert egy linket emailból vagy máshonnan megnyitok és a szutyok gyáriban akar megnyitni ami csiga és sokszor 404 hibával találkozok.Vagy azt a szerencsétlen alapértelmezett program beállitást csinálnák meg már akkor boldogabb lennék!
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Üdv! De. A Pro V5-ben minden az udában van.nokiae668 írta:Sziasztok!
A widgeteket nem lehet majd át pakolni az udaba?![]()
- LaLi_87
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 20 times
Lassan olyan jol megcsinalod hogy 256MB lesz szabadTaylor írta:Euro3 szabad C meghajtó: 217MB full fordítással!

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
persze dolgozzanak, de a felesleges/haszontalan munkáért én nem szoktam vállveregetést osztani még akkor se ha az ember telimosollyal mutatja hogy úúúú milyen ügyesen megoldott valamit amire amugy semmi szükség, ugyanakkor a munkáját meg persze b..ott elvégezni. ha nem lenne olyan fos az anna memóriakezelése már rég visszaraktam volna, de lassan kezd egyre vonzóbb ötletnek tűnni. ezek a widgetek meg redőny hasznosság szempontjából nem ér ennyit, még akkor is ha olyan androidosan csillivilli. bíztam ebben az új "javított" fw-ben, de ha a végleges is ennyit fog tudni akkor ezzel nem leszünk kint a vízből. gyanítom ezzel is az lesz a helyzet mint 5800-on az rds-el: elqrták, majd a 3. frissítéssel bírták orvosolni 1 év után...

másik dolog, láttam changelogban hogy "minden alkalmazás kilép", ha ez a kamerára is vonatkozik akkor azt szerintem hagyd a gyárin, azaz maradjon a launchere a memóriában. kb 20-30kb-ot és nulla cpu-t eszik, viszont a kamera bő 2-3mp -el gyorsabban indul el ha a kis cucca fut a háttérben. régebben ez is sokkal többet zabált, de a memória kezelést azt nagyon jól megcsinálták a belle-ben. pl az spb 3d anna alatt lecuppantott kb 20-25MB ramot, belle alatt 10-et se. ezért is idegesít hogy a nokia állandóan ezt csinálja, tesz egy nagy lépést előre de rögtön kettőt hátra is.
amugy mire jó ez a C: meghajtó szabad hely hajszolás? nekem 170 volt alapból, oda raktam egy csomó mindent amiknek nem jó ha tárhely módban elmegy a progi alól az E: drive, és most is van 110MB egy csomó sms-el meg egy havi levelezés tárolással (kb 4-500 levél). szóval azon kívül hogy gyönyörködteti a szemet, érdemes kínlódni?Taylor írta:Igazat szóltál! Viszont jó az ha frissítenek, dolgozzanak csak.

másik dolog, láttam changelogban hogy "minden alkalmazás kilép", ha ez a kamerára is vonatkozik akkor azt szerintem hagyd a gyárin, azaz maradjon a launchere a memóriában. kb 20-30kb-ot és nulla cpu-t eszik, viszont a kamera bő 2-3mp -el gyorsabban indul el ha a kis cucca fut a háttérben. régebben ez is sokkal többet zabált, de a memória kezelést azt nagyon jól megcsinálták a belle-ben. pl az spb 3d anna alatt lecuppantott kb 20-25MB ramot, belle alatt 10-et se. ezért is idegesít hogy a nokia állandóan ezt csinálja, tesz egy nagy lépést előre de rögtön kettőt hátra is.