Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Persze :) Eddig nálam az összes ázsia ROM-ban volt magyar nyelv. Sőt nem is találkoztam olyannal, amiben ne lett volna.
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

Igaz! Elvégre őshaza...:-)

Na most a dilemma! Ezt vagy az ace of spadest tegyem fel? :hmm2:
Hogy is van az a 2 rom? :D
Kép
DAv7
3. szint
3. szint

Ez egy gyári ROM. Februári. Az Ace of Spades-t pedig nem fejlesztik tovább, mivel megsértették az XDA szabályzatát, a fejlesztőt bannolták, a projektet leállították. A legutolsó v2-es verziót mindjárt linkelem, plusz kaptok hozzá egy patchet is amit én készítettem azoknak, akiknek esetleg nem tetszene a statusbar.

Szerk.:
Itt a link: Ace of Spades V2
Itt pedig a patch: Link

Sok sikert ;)

Szerk2.: Jaigen, nyilvánvalóan először CWM4/5 felflash, aztán fullwipe, aztán AceOfSpades, majd a patch ;)
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

Probert írta: A stock romoknál nem kell annyira variálni. A 2.3.3-ra mehet egyből a 2.3.6, csak a névjegyeidet mentsd le a memkarira, ha wipe-olsz mindent. A Névjegyekben nyomsz egy Opciókat(bal érintőt) és ott lesz Import/Export. Utána azt csinálsz ami jól esik. :D Ha telepítesz bármit, akkor is érdemes a CWM-eket feltenni, hogy teljes mentés/visszaálítást tudj csinálni, de ezt már tudod. A főzött romokhoz meg egyébként is kellenek.
Köszi ! Kipróbáltam a mentést, tökéletes, igaz nekem nem tudnak eleszni a névjegyeim, mert 100 %-ban a weben a gmail levelezőben szerkesztem, a telefonon még egy betűt sem írtam hozzá. A CWM 5-öt mindenképpen visszateszem , de minden fontosabb dolgomról van mentésem a titanium backup pro-val is, ezzel akarom visszarakni a 2.3.6-ra. Főzött romra csak akkor váltok, ha valaki le meri írni, hogy MINDEN tökéletesen megy rajta. :-)
Most hétvégén lesz a csere.
DAv7
3. szint
3. szint

A CWM5-tel negatív tapasztalataim vannak. Mentettem vele mindent serényen, ám mikor vissza kellett volna állítani kiderült, hogy hibás MD5 checksum kódot generált, és nem tudtam visszarakni semmit sem. Visszaváltottam CWM4re és minden tökéletes :)
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

SANKADI írta:Köszi ! Kipróbáltam a mentést, tökéletes, igaz nekem nem tudnak eleszni a névjegyeim, mert 100 %-ban a weben a gmail levelezőben szerkesztem, a telefonon még egy betűt sem írtam hozzá. A CWM 5-öt mindenképpen visszateszem , de minden fontosabb dolgomról van mentésem a titanium backup pro-val is, ezzel akarom visszarakni a 2.3.6-ra. Főzött romra csak akkor váltok, ha valaki le meri írni, hogy MINDEN tökéletesen megy rajta. :-) Most hétvégén lesz a csere.
Akkor leírom neked! :D A The Myth Basic tökéletes teszi a dolgát. Megy a BLN és a flash is, gyors és nem fogyaszt sokat. És még mutatós is. Igaz a flash a hardver miatt nem 101-es, mert a kép lemarad a hanghoz képest. Én a holland romot raktam alá alapnak.
These users thanked the author Probert for the post:
SANKADI (2012-04-02 hétf. 10:24:51)
Rating: 2.63%
The Myth Basic(Holland az alap)
SANKADI
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: SANKADI »

Probert írta:
SANKADI írta:Köszi ! Kipróbáltam a mentést, tökéletes, igaz nekem nem tudnak eleszni a névjegyeim, mert 100 %-ban a weben a gmail levelezőben szerkesztem, a telefonon még egy betűt sem írtam hozzá. A CWM 5-öt mindenképpen visszateszem , de minden fontosabb dolgomról van mentésem a titanium backup pro-val is, ezzel akarom visszarakni a 2.3.6-ra. Főzött romra csak akkor váltok, ha valaki le meri írni, hogy MINDEN tökéletesen megy rajta. :-) Most hétvégén lesz a csere.
Akkor leírom neked! :D A The Myth Basic tökéletes teszi a dolgát. Megy a BLN és a flash is, gyors és nem fogyaszt sokat. És még mutatós is. Igaz a flash a hardver miatt nem 101-es, mert a kép lemarad a hanghoz képest. Én a holland romot raktam alá alapnak.
Köszi !
Sajnos időhiány miatt elmaradt a hétvégi telepítés, de pótolom.
Le is töltöttem amit ajánlottál, nem tudom a verzió jó-e,
innen töltöttem:
http://www.mediafire.com/?jaagcbr5f9q0ae9
SD kártyára másolósan kell telepíteni?
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

SANKADI írta:Köszi! Sajnos időhiány miatt elmaradt a hétvégi telepítés, de pótolom. Le is töltöttem amit ajánlottál, nem tudom a verzió jó-e, innen töltöttem: http://www.mediafire.com/?jaagcbr5f9q0ae9
SD kártyára másolósan kell telepíteni?
Igen ez az. CWM4, majd 5 felrakása után raktam fel. Még mikor semmit nem telepítettem a romra, akkor telepítettem a flash(com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk)-t és a BLN Pro-t, majd mielőtt a saját cuccaimat telepítettem volna, előbb a gyík-ban lévő lista alapján szelektáltam a progikat, hogy mi kell és mi nem. Utána laktam be a romot teljesen. Egyébként a "- Used CF-root kernel b83 which is made by ketut" miatt mennek ezek a dolgok. A Flash az Opera Mobil böngészőben nekem a Mobo Playerrel megy, de nem mindig szaggatás mentesen, mint említettem, hanem a hanghoz képest a kép lemarad. A BLN Pro-ban nem csak engedélyezni kell a telefonon a működését, hanem be kell kapcsolni a beállításaiban, hogy villogtasson (Blinking). A Missing Call-t se felejtsd el bekapcsolni. Ha ezt megcsinálod, akkor a két érintőgomb villogással fogja jelezni a nem fogadott hívásokat és olvasatlan sms-eket.
Én innen töltöttem és a leírásban látszik, hogy mit tartalmaz a rom. Mint az aláírásomban is látszik, a Holand KS9-es 2.3.5-ös rom-ot telepítettem fel először és mindent erre építettem fel.
The Myth Basic(Holland az alap)
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

Létezik, hogy az Indiai 2.3.6-ban nem lehet a 3G-t letiltani? :?2:
Kép
BORNIKA777
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: BORNIKA777 »

Sziasztok!
Tud valaki olyan programot ami beazonosítja az ismeretlen, rejtett hívásokat?Létezik ilyen?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”