Samsung Galaxy Ace S5830
- DAv7
- 3. szint
- Készüléktípus: GT-S5830
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 90 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Persze
Eddig nálam az összes ázsia ROM-ban volt magyar nyelv. Sőt nem is találkoztam olyannal, amiben ne lett volna.

Samsung Galaxy Ace GY.I.K. by mgTerminator
Frissülő ROM-lista Galaxy Ace-hez!! Upd.: márc.9
E-mail: profi.hun@gmail.com
MSN: dosa.david@hotmail.com
- lekka
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 20 times
Igaz! Elvégre őshaza...:-)
Na most a dilemma! Ezt vagy az ace of spadest tegyem fel?
Hogy is van az a 2 rom?
Na most a dilemma! Ezt vagy az ace of spadest tegyem fel?

Hogy is van az a 2 rom?

- DAv7
- 3. szint
Ez egy gyári ROM. Februári. Az Ace of Spades-t pedig nem fejlesztik tovább, mivel megsértették az XDA szabályzatát, a fejlesztőt bannolták, a projektet leállították. A legutolsó v2-es verziót mindjárt linkelem, plusz kaptok hozzá egy patchet is amit én készítettem azoknak, akiknek esetleg nem tetszene a statusbar.
Szerk.:
Itt a link: Ace of Spades V2
Itt pedig a patch: Link
Sok sikert
Szerk2.: Jaigen, nyilvánvalóan először CWM4/5 felflash, aztán fullwipe, aztán AceOfSpades, majd a patch
Szerk.:
Itt a link: Ace of Spades V2
Itt pedig a patch: Link
Sok sikert

Szerk2.: Jaigen, nyilvánvalóan először CWM4/5 felflash, aztán fullwipe, aztán AceOfSpades, majd a patch

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Köszi ! Kipróbáltam a mentést, tökéletes, igaz nekem nem tudnak eleszni a névjegyeim, mert 100 %-ban a weben a gmail levelezőben szerkesztem, a telefonon még egy betűt sem írtam hozzá. A CWM 5-öt mindenképpen visszateszem , de minden fontosabb dolgomról van mentésem a titanium backup pro-val is, ezzel akarom visszarakni a 2.3.6-ra. Főzött romra csak akkor váltok, ha valaki le meri írni, hogy MINDEN tökéletesen megy rajta. :-)Probert írta: A stock romoknál nem kell annyira variálni. A 2.3.3-ra mehet egyből a 2.3.6, csak a névjegyeidet mentsd le a memkarira, ha wipe-olsz mindent. A Névjegyekben nyomsz egy Opciókat(bal érintőt) és ott lesz Import/Export. Utána azt csinálsz ami jól esik.Ha telepítesz bármit, akkor is érdemes a CWM-eket feltenni, hogy teljes mentés/visszaálítást tudj csinálni, de ezt már tudod. A főzött romokhoz meg egyébként is kellenek.
Most hétvégén lesz a csere.
- DAv7
- 3. szint
A CWM5-tel negatív tapasztalataim vannak. Mentettem vele mindent serényen, ám mikor vissza kellett volna állítani kiderült, hogy hibás MD5 checksum kódot generált, és nem tudtam visszarakni semmit sem. Visszaváltottam CWM4re és minden tökéletes 

- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
Akkor leírom neked!SANKADI írta:Köszi ! Kipróbáltam a mentést, tökéletes, igaz nekem nem tudnak eleszni a névjegyeim, mert 100 %-ban a weben a gmail levelezőben szerkesztem, a telefonon még egy betűt sem írtam hozzá. A CWM 5-öt mindenképpen visszateszem , de minden fontosabb dolgomról van mentésem a titanium backup pro-val is, ezzel akarom visszarakni a 2.3.6-ra. Főzött romra csak akkor váltok, ha valaki le meri írni, hogy MINDEN tökéletesen megy rajta. :-) Most hétvégén lesz a csere.

- Rating: 2.63%
The Myth Basic(Holland az alap)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650 SamsungGalaxy ACE
- Has thanked: 13 times
Köszi !Probert írta:Akkor leírom neked!SANKADI írta:Köszi ! Kipróbáltam a mentést, tökéletes, igaz nekem nem tudnak eleszni a névjegyeim, mert 100 %-ban a weben a gmail levelezőben szerkesztem, a telefonon még egy betűt sem írtam hozzá. A CWM 5-öt mindenképpen visszateszem , de minden fontosabb dolgomról van mentésem a titanium backup pro-val is, ezzel akarom visszarakni a 2.3.6-ra. Főzött romra csak akkor váltok, ha valaki le meri írni, hogy MINDEN tökéletesen megy rajta. :-) Most hétvégén lesz a csere.A The Myth Basic tökéletes teszi a dolgát. Megy a BLN és a flash is, gyors és nem fogyaszt sokat. És még mutatós is. Igaz a flash a hardver miatt nem 101-es, mert a kép lemarad a hanghoz képest. Én a holland romot raktam alá alapnak.
Sajnos időhiány miatt elmaradt a hétvégi telepítés, de pótolom.
Le is töltöttem amit ajánlottál, nem tudom a verzió jó-e,
innen töltöttem:
http://www.mediafire.com/?jaagcbr5f9q0ae9
SD kártyára másolósan kell telepíteni?
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Been thanked: 24 times
Igen ez az. CWM4, majd 5 felrakása után raktam fel. Még mikor semmit nem telepítettem a romra, akkor telepítettem a flash(com.adobe.flashplayer_111102059_11.1.102.59.apk)-t és a BLN Pro-t, majd mielőtt a saját cuccaimat telepítettem volna, előbb a gyík-ban lévő lista alapján szelektáltam a progikat, hogy mi kell és mi nem. Utána laktam be a romot teljesen. Egyébként a "- Used CF-root kernel b83 which is made by ketut" miatt mennek ezek a dolgok. A Flash az Opera Mobil böngészőben nekem a Mobo Playerrel megy, de nem mindig szaggatás mentesen, mint említettem, hanem a hanghoz képest a kép lemarad. A BLN Pro-ban nem csak engedélyezni kell a telefonon a működését, hanem be kell kapcsolni a beállításaiban, hogy villogtasson (Blinking). A Missing Call-t se felejtsd el bekapcsolni. Ha ezt megcsinálod, akkor a két érintőgomb villogással fogja jelezni a nem fogadott hívásokat és olvasatlan sms-eket.SANKADI írta:Köszi! Sajnos időhiány miatt elmaradt a hétvégi telepítés, de pótolom. Le is töltöttem amit ajánlottál, nem tudom a verzió jó-e, innen töltöttem: http://www.mediafire.com/?jaagcbr5f9q0ae9
SD kártyára másolósan kell telepíteni?
Én innen töltöttem és a leírásban látszik, hogy mit tartalmaz a rom. Mint az aláírásomban is látszik, a Holand KS9-es 2.3.5-ös rom-ot telepítettem fel először és mindent erre építettem fel.
The Myth Basic(Holland az alap)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
- Has thanked: 15 times
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot ami beazonosítja az ismeretlen, rejtett hívásokat?Létezik ilyen?
Tud valaki olyan programot ami beazonosítja az ismeretlen, rejtett hívásokat?Létezik ilyen?