N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
joe3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
Nem: Férfi
Has thanked: 54 times
Been thanked: 88 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: joe3 »

free93 írta:Tegnap felraktam a delight belle 4.1-et magyar rofs2-vel és olyan problémám van, hogy amikor a kapcsolatoknál szeretném a "t-mobile net"-et a "web" elé helyezni (mert ugye a "web" nem működik már jó pár verzió óta nálam..), a kapcsolat beállítások között nem mutatja a hozzáférési pontokat(ez látszik a képen)..itt semmire nem tudok nyomni mert befagy, majd 2 másodperc elteltével visszadob a menübe.
Valami megoldás létezik erre?

Kép

Helló free93.
Az lenne a kérdésem hogy ezt a betűtípust a delight belle tartalmazza, vagy valahonnan letöltötted? Ha igen megtudod velem osztani?
Köszi.
free93
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 20 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: free93 »

Helló free93.
Az lenne a kérdésem hogy ezt a betűtípust a delight belle tartalmazza, vagy valahonnan letöltötted? Ha igen megtudod velem osztani?
Köszi.
Igen tartalmazza!
These users thanked the author free93 for the post:
joe3 (2012-03-07 szer. 21:38:38)
Rating: 2.63%
baboka87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: baboka87 »

Sziasztok!

Bladehu2 féle Belle rendszert használom, ezúton is szeretném Neked megköszönni a munkádat, csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. :) Ma reggel kezdett el sipákolni a tefon, hogy nagyon frissítések vannak elérhetők, mindenképp töltsem le (Agendaszerver, keresés webeszköz, közösségi). Mielőtt leszedném kérdezem, hogy szabad e frissíteni, nem okozok e kárt a jelenlegi szoftban? (Tudom, hogy ezek csak alkalmazások és widgetek, de gondoltam megkérdezem) Ahogy olvastam Bladehu, ezekhez nem nyúltál hozzá, de mi van akkor, ha mondjuk később a kamera szoftvert szeretné updatelni, ami viszont módosítva lett?

Üdv:
Baboka
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

baboka87 írta:Sziasztok!
Bladehu2 féle Belle rendszert használom, ezúton is szeretném Neked megköszönni a munkádat, csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. :) Ma reggel kezdett el sipákolni a tefon, hogy nagyon frissítések vannak elérhetők, mindenképp töltsem le (Agendaszerver, keresés webeszköz, közösségi). Mielőtt leszedném kérdezem, hogy szabad e frissíteni, nem okozok e kárt a jelenlegi szoftban? (Tudom, hogy ezek csak alkalmazások és widgetek, de gondoltam megkérdezem) Ahogy olvastam Bladehu, ezekhez nem nyúltál hozzá, de mi van akkor, ha mondjuk később a kamera szoftvert szeretné updatelni, ami viszont módosítva lett?
Üdv:
Baboka
örülök ha másnál jól működik :) nyugodtan frissítheted, a keresés és a social nekem is fentvan (és hibátlanul működnek), az agenda-t egyenlőre nem tettem fel mert nincs lotus notes kliensem a gépen ez pedig az azzal való naptárszinkront javítja. a kamerával sem lesz semmi baj, mivel ha esetleg majd jön egy javítás az ugyanugy felülírja az én módosításomat mint a módosítatlan gyári fw-ben a gyári értékeket. de ha ilyesmi kijön akkor biztos hogy az javítás is módosítva lesz ;)
These users thanked the author bladehu2 for the post:
Promi (2012-03-08 csüt. 15:45:11)
Rating: 2.63%
baboka87
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: baboka87 »

Ha tényleg jön ki, csak üdvözölni tudom az újabb módosítást! :D
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

bladehu2 írta:
baboka87 írta:Sziasztok!
Üdv:
Baboka
örülök ha másnál jól működik :) nyugodtan frissítheted, a keresés és a social nekem is fentvan (és hibátlanul működnek), az agenda-t egyenlőre nem tettem fel mert nincs lotus notes kliensem a gépen ez pedig az azzal való naptárszinkront javítja. a kamerával sem lesz semmi baj, mivel ha esetleg majd jön egy javítás az ugyanugy felülírja az én módosításomat mint a módosítatlan gyári fw-ben a gyári értékeket. de ha ilyesmi kijön akkor biztos hogy az javítás is módosítva lesz ;)
Én is a Te rendszered használom teljes elégedettséggel. Semmi csicsa csak a lényeg, köszönöm!
tattika
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tattika »

Csak érdeklődnék hogy a Bladehu2 féle Belle rendszert hól találom?
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

tattika írta:Csak érdeklődnék hogy a Bladehu2 féle Belle rendszert hól találom?
Mondanám, hogy Bladehu2 megosztásában, de az hova lett? :hmm2:
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
tattika
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tattika »

Én is azt kerestem.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

tattika írta:Én is azt kerestem.
uh, ja multkor addig játszottam hogy mi fér bele az aláírásba hogy aztán nem raktam vissza a megosztás linkjét :oops: de igazából még gondoltam hogy belerakom ezt a fajta screenlock órát és akkor feltöltöm az újabb verziót.
http://forum.dailymobile.se/index.php?a ... 6738;image
szerintem pofásabb mint a gyári, nem csicsás és szinte 100% hogy nem okoz semmi galibát más modulban. viszont ma este nem tudom lesz-e rá időm, valszeg nem.
visszaraktam az aláírásba a megosztás linkjét, de ami fentvan belle cfw az a legelső verzió. szóval aki türelmetlen az leszedheti ezt is, de ami még nincs feltöltve abban már most is van a fenti órán kívül is pár apró (ésszerű) módosítás. na meg még a leírást is át kellene írni.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”