Nokia N8-00
- rapiddani
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920 white
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia N8-00
Egyébként azt nem tudja valaki, hogyha a telefon fülhallgatóját én egyszerűen bedugom pc-be, hogy ott hallgassak rajta zenét, az árthat-e valamit, vagy ezek teljesen kompatibilisek.
Nem tudom itt az ellenállások, stb miatt, nem értek nagyon hozzá, de telefonos fülest még nem használtam pc-vel.
Nem tudom itt az ellenállások, stb miatt, nem értek nagyon hozzá, de telefonos fülest még nem használtam pc-vel.
Nokia 3310 -> 3510i -> 6600 -> N80 -> E66 -> N8 -> Lumia 920 white
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Van 1 olyan új problémám, hogy beragadt 1 alkalmazás az ovi store-ba...
A probléma azért történt, mivel 1 témát szedtem le, de a C-re akartam feltelepíteni viszont az E volt beállítva, így gyorsan kiléptem az ovi store-ból, és rögtön belépés után átállítottam, hogy a C-re telepítse a dolgokat... ekkor még ugye nem kezdte el a letöltést, viszont azóta csak áll és nem tölti le, megállítani se tudom semmit... így emiatt mást se tudok már letölteni, próbáltam telefon újraindítást, az se segített, visszaállítottam, hogy az E-re instaláljon, de az se segített, csak áll és azt írja Letöltés folyamatban...
Mit lehetne ezzel kezdeni? (taylor féle belle van fent)
A probléma azért történt, mivel 1 témát szedtem le, de a C-re akartam feltelepíteni viszont az E volt beállítva, így gyorsan kiléptem az ovi store-ból, és rögtön belépés után átállítottam, hogy a C-re telepítse a dolgokat... ekkor még ugye nem kezdte el a letöltést, viszont azóta csak áll és nem tölti le, megállítani se tudom semmit... így emiatt mást se tudok már letölteni, próbáltam telefon újraindítást, az se segített, visszaállítottam, hogy az E-re instaláljon, de az se segített, csak áll és azt írja Letöltés folyamatban...
Mit lehetne ezzel kezdeni? (taylor féle belle van fent)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Been thanked: 0
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék.. Barátnőmnek van egy N8-a, és sokszor fordul elő, hogy az sms-ekben amiket küld, nem minden ékezetes karakter ékezetes, pedig Ő úgy írja be.. ez mitől lehet ? Vagy az én telefonom a ludas ?
előre is köszönöm
[a készülékén gyári, T-mobile-os Anna van; az enyémen pedig farkas-laci féle modolt v30]
Érdeklődnék.. Barátnőmnek van egy N8-a, és sokszor fordul elő, hogy az sms-ekben amiket küld, nem minden ékezetes karakter ékezetes, pedig Ő úgy írja be.. ez mitől lehet ? Vagy az én telefonom a ludas ?
előre is köszönöm
[a készülékén gyári, T-mobile-os Anna van; az enyémen pedig farkas-laci féle modolt v30]
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
bats írta:Üdv Mindenkinek!
előre is köszönöm
Üdv
Ez azért van, mert az 'üzenetek>beállítások>SMS>karakterkódolás' csökkentettre van állítva. Ha átállítod teljesre és 'Ő' 'Ű' betűket használsz, több SMS-ben fogja elküldeni az üzenetet.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Belle P.E. RC V2 By Taylor
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Én már több nokia fülest is dugtam be gépbe, tönkre nem ment tőle egyik sem, viszont nem is volt egyáltalán kompatibilis. Úgy értem, hogy olyan zajos volt az egész, hogy semmit sem lehetett kivenni a zenéből/videóból. Szóval ahogy ezek a fülesek nem működnek más márkájú telefonokban sem, úgy PC-vel sem.rapiddani írta:Egyébként azt nem tudja valaki, hogyha a telefon fülhallgatóját én egyszerűen bedugom pc-be, hogy ott hallgassak rajta zenét, az árthat-e valamit, vagy ezek teljesen kompatibilisek.
/Saját észrevétel/
- Rating: 2.63%
Nokia 3330 -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson K300i -> Nokia 6260 -> Nokia 6233 -> Nokia 5310 XM -> Nokia 6120 classic -> Nokia N82 -> Samsung Omnia -> Nokia E66 -> Nokia N97 mini -> Nokia N8
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Belle P.E. RC V2 By Taylor
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Aktiválni kell, akkor ki fog menni. Beállítások -> Regisztráció: 6V45-T8AU-4RYKRuff92 írta:de nekem nem teszi be oda, be lehet odatenni valahogy?djzolko írta:Nekem a widgetek közt szerepel, ezért ugyanúgy, mint bármi mást.Ruff92 írta:SPB weathert hogyan tudom főképernyőre kitenni?
Ha megvan, mennie kell.
Nokia 3330 -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson K300i -> Nokia 6260 -> Nokia 6233 -> Nokia 5310 XM -> Nokia 6120 classic -> Nokia N82 -> Samsung Omnia -> Nokia E66 -> Nokia N97 mini -> Nokia N8
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Valaki tud valami jó PC remote klienst ami megy N8-on? A SymRDP egyszerűen csatlakozásnál kilép. VNC,RDP mindegy lenne csak menjen. Nem értem a teamviewert miért nem csinálják meg symbianra.
- scary
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 8 times
Remote control for pc! Ezt kipróbáltam sok programmal komatibilis! És letölthető innen a nokiaprogramokból isjanek69 írta:Valaki tud valami jó PC remote klienst ami megy N8-on? A SymRDP egyszerűen csatlakozásnál kilép. VNC,RDP mindegy lenne csak menjen. Nem értem a teamviewert miért nem csinálják meg symbianra.

-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Köszi a választ,de nekem nem progik távirányítása kellene,hanem, hogy át tudjam venni a billentyűt,egeret és természetesen a képet is lássam.scary írta:Remote control for pc! Ezt kipróbáltam sok programmal komatibilis! És letölthető innen a nokiaprogramokból isjanek69 írta:Valaki tud valami jó PC remote klienst ami megy N8-on? A SymRDP egyszerűen csatlakozásnál kilép. VNC,RDP mindegy lenne csak menjen. Nem értem a teamviewert miért nem csinálják meg symbianra.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
KöszönömMrAngelo írta:bats írta:Üdv Mindenkinek!
előre is köszönöm
Üdv
Ez azért van, mert az 'üzenetek>beállítások>SMS>karakterkódolás' csökkentettre van állítva. Ha átállítod teljesre és 'Ő' 'Ű' betűket használsz, több SMS-ben fogja elküldeni az üzenetet.