Samsung i8910 HD
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung i8910 HD
Húú ez nekem magas, de majd belejövök. A fözött rom nem izgat, jól van így csak menjen, ne fagyjon. A navi viszont kell. Tehát hogy lehet felrakni, először telepítenem kell ezt a hx-v11fw-t? Azt hol tudom megnézni nem e rajta van ez a dolog?
Olyat találtam rajta hogy HXPatcher, ebben tudok telefon ID.t választani, tehát úgy kellene hogy itt átállítom mondjuk N8-ra, és úgy telepítem ezt a nokia maps 3.04-et???
Még azt szeretném elérni hogy az oldal foto gombon, ne a fényképezőt indítsa, hanem ezt a PhoneTorch progit hogy közvetlen legyen zseblámpa funkcióm. Próbáltam kitenni az asztalra is de azt sem sikerült.
Ezeket találom benne.:
Szoft:
I8910HX-V11-comepletition
Telepített alkalmazások:
HX-PACKAGE
HX-PATCHER
HX-STARTUP
KEYLOCK_OLD
OPEN C LIBSSL
ORANGE TSUNAMI
PIPS INSTALLER
QT INSTALLER
SIGNAL SERVER
SOLITAIRE
STANDARD C++LIBRARI COMMON
SYMBIAN OS PIPES UPGRADE
UPGRADE FOR OPEN
Olyat találtam rajta hogy HXPatcher, ebben tudok telefon ID.t választani, tehát úgy kellene hogy itt átállítom mondjuk N8-ra, és úgy telepítem ezt a nokia maps 3.04-et???
Még azt szeretném elérni hogy az oldal foto gombon, ne a fényképezőt indítsa, hanem ezt a PhoneTorch progit hogy közvetlen legyen zseblámpa funkcióm. Próbáltam kitenni az asztalra is de azt sem sikerült.
Ezeket találom benne.:
Szoft:
I8910HX-V11-comepletition
Telepített alkalmazások:
HX-PACKAGE
HX-PATCHER
HX-STARTUP
KEYLOCK_OLD
OPEN C LIBSSL
ORANGE TSUNAMI
PIPS INSTALLER
QT INSTALLER
SIGNAL SERVER
SOLITAIRE
STANDARD C++LIBRARI COMMON
SYMBIAN OS PIPES UPGRADE
UPGRADE FOR OPEN
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Valaki segítsen már SOS hogy miért nem tudok pl "sz" betűvel kezdődő neveket keresni a telefonkönyvben??? Legszívesebben már főldhöz vágnám a telefont mikor kézzel kell kikeresni egy egy nevet az 500ból.
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung i9100
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Hali!jena2 írta:Valaki segítsen már SOS hogy miért nem tudok pl "sz" betűvel kezdődő neveket keresni a telefonkönyvben??? Legszívesebben már főldhöz vágnám a telefont mikor kézzel kell kikeresni egy egy nevet az 500ból.
Azért mert a Samsung 3 év alatt sz@rt rá, hogy kijavítsa ezt a hibát. Ékezetes betűkkel kezdődő nevekre sem tudsz keresni.

Én többek között emiatt váltam meg ettől az amúgy jó kis készüléktől.
Egy megoldás van: át kell állítani az egész teló nyelvét angolra, akkor jól fog működni a keresés.
----- Samsung i9100 (Galaxy SII) -----
Minden szoftverben van hiba. Ha mégsem, akkor hibás a hiba is.
Minden szoftverben van hiba. Ha mégsem, akkor hibás a hiba is.
- belmont
- 1. szint
- Készüléktípus: omniaHD - Pro Edition 7 Speed
- Has thanked: 1 time
Sziasztok, uj facebook app-ot szeretnek ra foltenni, ami tudja a places check-in funkciot. Amit talaltam a Letoltesek kozott : BrogFReeFacebook. Nem tudom ez tudja-e de ki akartam probalni viszont Qt install kell neki. Na itt teljesen elveszetem a dependenciak miatt. Eloszor qtwebkit kellett neki, majd QT, majd sqlite3, ami fel is ment de a Qt-t nem engedi folrakni. Hogy lehet a Qt-t kompletten folrakni? Van neketek hogy folrakhato pakk vhol? Taylor Pro Ed Speed 7 van rajta. Koszonom!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
- Has thanked: 3 times
Heló! Az már gáz, ha az umuhack nem indul el automatikusan?
Honnan tudom elindítani és melyiket kell fölrakni, a se, vagy nokia? Kösz!
...csak egy rohadt internetes rádiót szeretnék fölrakni, mint ami a Nokiának van!
Ja és tudtok az Ovihoz v az Android Markethez hasonlót a Samsunghoz is?
Honnan tudom elindítani és melyiket kell fölrakni, a se, vagy nokia? Kösz!
...csak egy rohadt internetes rádiót szeretnék fölrakni, mint ami a Nokiának van!
Ja és tudtok az Ovihoz v az Android Markethez hasonlót a Samsunghoz is?
- dionaea
- 1. szint
- Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Vettem egy HD-t mivel eléggé felhigult az ára illetve kellett egy normális telefon ami szép képeket csinál. Viszont a problémám hogy elég halk beszélgetésnél a telefon. Lehetne hangositani? sajnos eléggé leharcolt a készülék igy most hátlapot vadászok meg fóliát meg ilyesmiket. Viszont teljesen jó. Igaz az internetes dolgokban nincs igazából otthon. Igaz arra ott van nekem egy tablet.
Most az i8910hx v8 rainbow flame van fent. egész korrekt sebességben mindenben.
Most az i8910hx v8 rainbow flame van fent. egész korrekt sebességben mindenben.
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
- dionaea
- 1. szint
akinek van még ilyen telje annak is halk? volt anno omniaII m és az is ilyen volt csak kérdezem mert lehet cserélni kellene hangszórót ha lehet kapni
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910HD
Szia, a telefon nem halk alapból, bal szélén lehet hangosítani, ha nem elfogadható, akkor hangszóró vagy valami más gond lesz.
- szhunor
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6310i
- Kapcsolat:
Ha az oldalsó gombokkal felhangosítva sem elég jó neked ,akkor van egy rejtett menü, ahol mindent lehet még húzni, külső hangszórók hangerejét, db-t lehet növelni, mindent külön lehet, beszélgetést, zene hallgatást, mikrofonon finomítani, zajcsökkentés, stb.
Sz.H.
- dionaea
- 1. szint
Köszi nem tudtam hogy a két gomb arra szolgál.fungi írta:Szia, a telefon nem halk alapból, bal szélén lehet hangosítani, ha nem elfogadható, akkor hangszóró vagy valami más gond lesz.

szhunor:
Köszönöm ehhez a mnühöz hogy lehet hozzá férni illetve mik a jó beállitások.
neten majd megpróbálom megkeresni.
no meg még egy hogy hogy lehet szürni a képeket, mappában? a photo browser senkinél nem megy?