Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
Sziasztok,
A Widgetsoid progiban az értesítési sávban elhelyezett kapcsolókat (elsősorban a hálózati kapcsolatokra gondolok, wifi, gps, bt, stb.) lehet direkt módon is vezérelni, vagy csak azon a felugró ablakon keresztül amit feldob?
Előre is kösz a válaszokat.
A Widgetsoid progiban az értesítési sávban elhelyezett kapcsolókat (elsősorban a hálózati kapcsolatokra gondolok, wifi, gps, bt, stb.) lehet direkt módon is vezérelni, vagy csak azon a felugró ablakon keresztül amit feldob?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A Widgetsoidnak az értesítési sávban van valamije? Lassan 1,5 éve használom és nem vettem észre...kosii írta:Sziasztok,
Azért van benne a nevében a widget, mert a kirakott ikonok érintésével lehet vezérelni.
Gondolom, vagy nem megy az angol, vagy nem olvastad el, hogyan kell használni a progit. Hihetetlen kezesbárány!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt nálunk is fent van.mrlock23 írta:Adobe Photoshop Touch v1.0.0 ANDROiD
....
Size: 38 MB
http://www.wupload.com/file/2328700231

Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Van egy olyan progi, hogy szövegfordító már volt fenn csak szoft. frisítésnél eltünt /elfelejtettem menteni/ most meg nem találom. Ha valaki belinkelné, nagyon megköszönném.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok!Valaki tudna nekem olyan progit mondani amivel több email cím is szinkronizálható!Ki próbáltam a profimail-t meg a k-9 mail-t,ez utóbbival az a bajom hogy a citromail-el nem akar együtt működni!A profimail az jó csak pár nap és lejár az ingyenes verzió és 5733huf a licens!Ahhoz ez kicsit sok hogy meg vegyem mivel nem üzlet szerűen használom az SGS-em,csak jó lenne egy alkalmazáson belül elintézni az email-et!Vagy ha esetleg meg tudná mondani valaki hogy miként állítsam be a k-9 mail-t hogy a citromail-el is kommunikáljon!Válaszaitokat előre is köszönöm!
ROM:gyári
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A K9-et használtam és szerettem. Nekem mindegyiket vitte, bár nem imap-os csak a freemail volt.mancskusz írta:Sziasztok!Valaki tudna nekem olyan progit mondani amivel több email cím is szinkronizálható!Ki próbáltam a profimail-t meg a k-9 mail-t,ez utóbbival az a bajom hogy a citromail-el nem akar együtt működni!A profimail az jó csak pár nap és lejár az ingyenes verzió és 5733huf a licens!Ahhoz ez kicsit sok hogy meg vegyem mivel nem üzlet szerűen használom az SGS-em,csak jó lenne egy alkalmazáson belül elintézni az email-et!Vagy ha esetleg meg tudná mondani valaki hogy miként állítsam be a k-9 mail-t hogy a citromail-el is kommunikáljon!Válaszaitokat előre is köszönöm!
Van még a Maildroid nevű progi, az olcsóbb sokkal és jóm, va nfree-je, ki tudod próbálni, hogy működik-e és csak utána kell megvenned, ha tutira működik.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
hát ez nagyon nagy
PhotoSpeak: 3D Talking Photo v2.0.4
video
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uKEZOPWitM
letöltés
http://www.megaupload.com/?d=HER8TNKT
gs en teszteltem müxik.

PhotoSpeak: 3D Talking Photo v2.0.4
video
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uKEZOPWitM
letöltés
http://www.megaupload.com/?d=HER8TNKT
gs en teszteltem müxik.
Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
- Készüléktípus: galaxy s5 mini [4.4.2.]
- Nem: Nő
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 12 times
Nàlam is működik,bár elég lassan tölti be.Kár,hogy nem olyan,mint a macskás,hogy beszélsz neki és rögtön visszamondja.
Samsung galaxy s3 mini blue(JB-4.1.2.)