Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Macika írta:... , ha pedig nincs képernyőkapcsolás, akkor 15 percenként 1 percre engedje fel a netre a készüléket, ha van WLAN-on, ha nincs, akkor 3G-n).
Még nem használtam soha ilyen programot, megkérdezhetném, hogy ha így állítod be, mit csinálnak az időzített frissítésű programok? Tehát, pl egy időjárás widget, ami óránkénti frissítésre van beállítva, és mondjuk időzítés szerint 21:00-kor frissítene, de ez a green power csak 21:05, 20, 35...-kor engedi fel a telefont a netre? Akkor addig vár és ha felmehet netre akkor frissül minden, vagy elmarad a frissítés, mert nem volt akkor netkapcsolat?
Manuálisan tudok ilyenkor frissíteni (ahogy bekapcsol a képernyő, pár mp-en belül van net, vagy WLAN vagy 3G). Nekem a készenléti idő fontosabb, mint hogy teljesne naprakész legyen az időjárás-widgetem. Mindenkinél a preferencia győz.
Sajnos az nem megy, hogy minden programot egyenként kiszolgálni, mert abból az van, hogy semmi fogyasztás-spórolás nincs...
A negyedórát azért állítottam be, mert az E-mailfrissítésnek szerintem elég.
De akinek kell, az állíthatja sűrűbbre is, mondjuk 5 percenként 1 percre, vagy ahogyan tetszik...
Az időjárás widget csak egy példa volt, nekem pl a facebook-üzenetek lennének fontosak, ami jelenleg 15 percenkénti frissítésre van beállítva.
Jó lenne pedig erre valamilyen megoldás, hogy ez alatt az adott 1 perc alatt frissüljön minden, ami akar, és ne összevissza.
Sziasztok! Tudna valaki linkelni egy olyan pc-s szoftvert amivel kibontható a "factoryfs.img" fájl?! Keresgéltem a neten, de egyik sem volt az igazi. Köszönöm!
viki071228 írta:Sziasztok! Tudna valaki linkelni egy olyan pc-s szoftvert amivel kibontható a "factoryfs.img" fájl?! Keresgéltem a neten, de egyik sem volt az igazi. Köszönöm!
Tudomásom szerint az UltraISO kibontja. De ne vedd készpénznek, nem próbáltam, csak olvastam valahol...... Tévedtem, nem nyitja meg (kipróbáltam). Bocsika!!!
Aktuális rom verzióm:GoaTrip 4.6-by- R2D2 Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
viki071228 írta:Sziasztok! Tudna valaki linkelni egy olyan pc-s szoftvert amivel kibontható a "factoryfs.img" fájl?! Keresgéltem a neten, de egyik sem volt az igazi. Köszönöm!
Tudomásom szerint az UltraISO kibontja. De ne vedd készpénznek, nem próbáltam, csak olvastam valahol...... Tévedtem, nem nyitja meg (kipróbáltam). Bocsika!!!
Azért köszi, hogy megpróbáltad! Szeretném szétszedni és egy kicsit boncolgatni a galaxy note romját!
Azért köszi, hogy megpróbáltad! Szeretném szétszedni és egy kicsit boncolgatni a galaxy note romját!
Szedd le az Unyaffs-t. Pl Innen: http://www.4shared.com/file/fgryPnPx/un ... ndows.html
Parancssoros a móka de korrektül műxik...
Letöltöd, kicsomogalod egy tetszőleges helyre, a pisztergálni kívánt .img file-t mellé teszed.
TotalCmd-ben indítasz egy parancssort és értelem szerüen el indítod:
PL.:
d:\Unyaffs>unyaffs.exe factoryfs.img
Semmi egyébb babrálás nem kell. Enter után kis türelem és kész is.
unyaffs -al tudod ezt megtenni,ha jól emlékszem... fonix232 erre járna ő biztos tudja konkrétan,esetleg írj neki privátot
fonix232 írta:A factoryfs.img egy RFS, azaz Reiser File System image, az unyaffs nem fogja kezelni
Sziasztok! Köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni! Sajnos fonix232-nek van igaza, mert valóban nem jó a progi. Nem akarom elhinni, hogy nem találok rá programot a neten és, hogy itt sincs senki aki tudna javasolni egy használhatót! Talán meg kellene kérdeznem valakit aki szokott főzött romot készíteni, hisz nyílván használ hozzá egy jó szoftvert amivel ki lehet csomagolni! Azért ha valakinek lenne egy használható ötlete azt kérem ne tartsa magában, mert nagyon szeretném szétszedni a note romját! Köszi.
fonix232 írta:A factoryfs.img egy RFS, azaz Reiser File System image, az unyaffs nem fogja kezelni
Sziasztok! Köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni! Sajnos fonix232-nek van igaza, mert valóban nem jó a progi. Nem akarom elhinni, hogy nem találok rá programot a neten és, hogy itt sincs senki aki tudna javasolni egy használhatót! Talán meg kellene kérdeznem valakit aki szokott főzött romot készíteni, hisz nyílván használ hozzá egy jó szoftvert amivel ki lehet csomagolni! Azért ha valakinek lenne egy használható ötlete azt kérem ne tartsa magában, mert nagyon szeretném szétszedni a note romját! Köszi.
Hali! SGSII moddingon is feltetted a kérdést. Válaszoltam oda, ugyanis amit találtam igencsak belevág szerintem a romolós témába. Custom rom készítése, de a hozzávaló programokkal ki lehet csomagolni a rom img-ket. Én már próbáltam és működik. A probléma csak az, hogy visszacsomagolni nem lehet kis módosítás után, csak ha saját teljes deodexelt romot készítesz. De a kicsomagolás, kimásolás tökéletesen működik.