Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
r_crusoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 7 times
Kapcsolat:

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: r_crusoe »

DAv7 írta:
r_crusoe írta:...
Egy bevásárlócédula egyszerűségű app kellene. Van valakinek egy tippje?
Köszi!
Ha az iPhone-os app nevét tudnád, akkor nagyban tudnál segíteni ;)
Hát az a baj, hogy elhúzták egy pillanatra az orrom előtt, s nem tudom a nevét. De tök jó lenne, hogy nem egy cédulával, hanem tapp-ra szerkeszthető alkalmazással lehetne bevásárolni.
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

A Tesco csinálta iPhone-ra. Az van a honlapjukon, hogy hamarosan androidra is.
Kép
thug85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: thug85 »

Sziasztok!

Én voltam olyan bátor, felelőtlen, nevezze mindenki úgy ahogy szeretné, hogy kipróbáltam a HaniGenMod-ot. (bár addig még nem olvastam DAv7 figyelmeztetését)
Hát a ROM valóban egy rom. Nagyságrendileg fél órát használtam, de folyamatos kínszenvedés volt az egész. A wifi csatlakozás nagyon bizonytalan, a marketről való letöltésnél is akadtak gondjaim. Véletlenszerű újraindulásokat generált oc nélkül is, nem jöttem rá ezt mi váltotta ki belőle. Az overlock próbánál a legapróbb húzásra is fagyással reagált nálam a készülék, így nem is feszegettem tovább a történetet. Ment egy restore Cyanogenre.

Üdv
Attila
r_crusoe
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Sziasztok,

annyit írtok a Cyanogen-ről, hogy már furdal miatta a kíváncsiság. Tulajdonképpen miért jobb ez az alap ROM-nál? Gyorsabb? Szebb? Többet tud? Stabilabb?

Nekem most egy 2.3.4-es Android van a készüléken, rootolt, rajta a ClockWorkMod. Remekül megy rajta a Launcher Pro, gyors és stabil a telefon.

Mi a különbség a BehradGH-féle és a Grif_07 között? Angolul beszélnek?

Mindenütt azt olvasom, hogy kijött a Cyanogen 7.1 A GYIK-ban leírt RC 2, RC 2.1 már a Cyanogen 7.1, vagy ez még egy előfutár?

Ha felrakom valamelyiket BehradGH-féle és a Grif_07 közül és nem tetszik a cucc, akkor minden gond nélkül visszatérhetek a most kiválóan muzsikáló (nyilván elmentendő) állapothoz a ClockWorkMod segítségével? Vagy van valami kockázat?

Tudom, mennyit szidjátok a Kies-t (sz*** is, csakugyan), de névjegyeket számítógépre eddig csak azzal tudtam menteni. Mi legyen a Kies helyett?

Fut majd a Cyanogen -en a Launcher Pro, az iGo, a magyar Anysoftkeyboard, az Astro, a Beautiful Widgets, a NoLed? Nekem ezek a legfontosabbak, amiket nem szeretnék elveszteni.

Bocs a sok kérdésért és sok köszönet DAv7-nek a "szájbarágós leírásért", de ennyi kérdésem még ezután is maradt.

Köszi szépen!
zerge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S5830 CM 9
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: zerge »

Amire tudok, igyekszem válaszolni...:)
Igen, gyorsabb, szebb és jobb is. Nálam a quadrant benchmark progi 1800 körüli értékeket ad menetkész állapotban, rajta mindennel amit használok.
Ezek még nem hivatalos verziók, de használható, stabil releasek. Minden működik sok-sok extra beállítási lehetőséggel.
Mindkettő tudja a magyar nyelvet is:)
Ha CWM-el csinálsz mentést akkor azzal vissza is állítható a backup gond nélkül!
A névjegyek..Ezzel én is megszívtam, de ha előre gondolkodtam volna, semmi gond nem lett volna:) A KIEST kihagyandó célszerű a készülékkel exportálni a névjegyeket sd-re, vagy fellőni gmailre és onnan könnyedén vissza lehet szinkronizálni mindet. Kösz DAv7:)
A progiknak pedig elméletileg mennie kell. Astro, BW,LauncherPro tutira mennek..
Érdemes kipróbálni!
Sok sikert!
These users thanked the author zerge for the post:
r_crusoe (2011-10-16 vas. 13:19:17)
Rating: 2.63%
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

A kies helyett van egy rendkívül jó Progi. Bár nincs a támogatott készülékek között, de remekül kezeli az ACE-t.
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=40107 Köszi moco! Nagyon szuper! :taps2:
These users thanked the author lekka for the post:
r_crusoe (2011-10-16 vas. 13:19:33)
Kép
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Mindenkepp tobbet tud, rengeteg teljesitmeny-novelo, hasznalhatosagot javito opcio van benne, ami neha meg hasznos is :)
A stabilitassal adodnak neha gondok, de szerintem ez megbocsathato bun hiszen nem a hivatalos csapat dolgozik a ROM-on, ennek ellenere lassulast, fagyast, ujraindulast, Force-close-t csak nagyon ritkan produkal. A tobbi ROM-nal mind voltak kisebb-nagyobb gondjaim leginkabb a SoD zavart(Sleep of Death-bekapcsolt wifivel a bill lezarasa utan megall a telefon) ez szinte mindegyiknel jelentkezett. Ehhez foghato ROM-ot szerintem meg senki sem gyartott.
A BehradGH-fele(CyanoAce) es a Grif_07-fele(KANG) kozott mindossze a nevben, a keszito szemelyeben es az integralt programokban van kulonbseg. En a KANG-ot hasznalom, de ha jol tudom, akkor zerge forumtarsunk a CyanoAce-t. Van akinek ez, van akinek az jon be. Ha valamelyik verzio nem ugy mukodik, ahogy kellene, akkor ki kell probalni a masikat is.
Ha backupot is csinalsz, akkor nem veszik el semmilyen adatod hiszen akarmikor vissza tudod allitani a ROM-ot, minden adattal egyutt. Ez kb. 300-400 MB-ot foglala a memoriakartyan. :)
These users thanked the author DAv7 for the post:
r_crusoe (2011-10-16 vas. 13:20:29)
r_crusoe
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

zerge írta: A névjegyek..Ezzel én is megszívtam, de ha előre gondolkodtam volna, semmi gond nem lett volna:) A KIEST kihagyandó célszerű a készülékkel exportálni a névjegyeket sd-re, vagy fellőni gmailre és onnan könnyedén vissza lehet szinkronizálni mindet.
Még egy kérdés. Ha felrakom gmail-re, s onnét szinkronizálom vissza az egészet, akkor összekeverednek a gmail "névjegyeim", meg a telefonosak. Nálam tök más csoport ez a kettő. A telefonon értelemszerűen csak azokat tartom, akiknek telefonszámuk is van, a szorgos gmail viszont mindenkit megjegyez, akivel csak egyetlen levelet is bármikor váltottam, s telefonszámnak, névnek nyoma nincs.

Van valami elmés szinkronizálási mód, ami ezt kiszűri? Nálad nem lesz szörnyű katyvasz,a mikor szinkronizálod a kettőt?

Köszi!
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Ezeket lehet állítani. Van olyan opció, hogy csak azokat kezelje, akinél van szám is. De a megjelenítésnél nagyon sok mindent lehet állítani, ott érdemes keresgélned(Contats->Options->Display options).
These users thanked the author DAv7 for the post:
r_crusoe (2011-10-16 vas. 14:31:03)
zerge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S5830 CM 9
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: zerge »

VAgy exportálás sd kártyára. Így készül egy komplett mentés a telefonkönyvedről egy *.vcf fájlba, aztán azt oda rakod ahová csak akarod. Outlook is beolvassa pl.
These users thanked the author zerge for the post:
r_crusoe (2011-10-16 vas. 16:12:24)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”