Nokia N95 8GB

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: N95 8GB alkalmazás eltávolítás

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Fitta írta: Az lesz!! :D :D Meguntam a sz@rakodást.. :D :D Viszont a rajta lévő 2 gigányi zene lementése sem egyszerű,a max sebesség amivel másol adatátviteli módban 600kbyte/sec!!!Ez normális egy ilyen telónál?
N8-hoz vagyok szokva... ;)
Sajnos igen.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
strom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8Gb
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: strom »

sziasztok.valaki segítsen légyszi.behalt a teló.bekapcsol hang van kép nincs.gondoltam kipróbálom másik kijelzővel másik szalagkábellel de uaz a probléma.mi lehet vele?szoftver?
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

strom írta:sziasztok.valaki segítsen légyszi.behalt a teló.bekapcsol hang van kép nincs.gondoltam kipróbálom másik kijelzővel másik szalagkábellel de uaz a probléma.mi lehet vele?szoftver?

irj pü-t Macikának biztos tud segiteni
Samsung galaxy s7 edge
hal777
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8G
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: hal777 »

Sziasztok!

A következőkben szeretnék segítséget kérni. A telómon N95 (G a handy shell és weather alkalmazást szeretném korlátlain idejű verzióban működtetni. Akármit telepítek rá nem megy. A handy shell 1.04 -es verzája ment rajta de a tel frissétése után már az sem. olasz oldalról szereztem a héten szignófájlokat a crackelt verzákat szignóztam és nem engedi fel tanusítványhiba kiírással. Próbáltam szignózatlant feltenni az sem ment szignóztam akkor sem ment . orosz oldalról letöltöttel sem ment hiába írtam be a megfelelő széria számot. A h weathernél a legfőbb gond az h a signózott fájl feltevése után elfogadja a kódszámot és a frissétés során írja ki h hibás a seriál szám. Ez a kettő progi kellene handy shell, és a weather . Volna valakinek tippje h mit lehet még csinálni.
Az epocware oldalról letöltött triál az fut rajta és engedi is telepíteni. :)
Köszi minden segítséget!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

hal777 írta:Sziasztok!

A következőkben szeretnék segítséget kérni. A telómon N95 (G a handy shell és weather alkalmazást szeretném korlátlain idejű verzióban működtetni. Akármit telepítek rá nem megy. A handy shell 1.04 -es verzája ment rajta de a tel frissétése után már az sem. olasz oldalról szereztem a héten szignófájlokat a crackelt verzákat szignóztam és nem engedi fel tanusítványhiba kiírással. Próbáltam szignózatlant feltenni az sem ment szignóztam akkor sem ment . orosz oldalról letöltöttel sem ment hiába írtam be a megfelelő széria számot. A h weathernél a legfőbb gond az h a signózott fájl feltevése után elfogadja a kódszámot és a frissétés során írja ki h hibás a seriál szám. Ez a kettő progi kellene handy shell, és a weather . Volna valakinek tippje h mit lehet még csinálni.
Az epocware oldalról letöltött triál az fut rajta és engedi is telepíteni. :)
Köszi minden segítséget!
Már rég óta nem működik a Handy Weather. A gyártója letiltotta és azóta még nincs jó tört verzió. Így csak a megvárásárlás marad.
A mostanában beszerzett szignófájlok nem jók, mert használatlanok. Talán az aláírásomban lévő link segíthet neked. Nem tudom, hogy működik-e ezen a telefonon is.
Vagyis vagy azt kipróbálod vagy keresel más programot időjárásra (AccuWeather vagy SPB Weather) vagy megveszed az adott programot.
These users thanked the author potter55 for the post:
hal777 (2011-08-31 szer. 20:45:06)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
hal777
Újonc
Újonc

Köszi a segítséget! Lassan alakul egy problémát még látok a signo kihagyásásval kapcsolatban. A nokia cooker alkalmazással vmi nem stimm, ugyanis az exe indításakor azt írja ki h túl régi verzió, töltsön le frissebbet. A felajánlott letöltőoldalra felmentem és amire azt mondja h régi, az a legfrissebb így nem tudom a folyamatot véghezvinni. van vmi ötlet?
Köszi előre is!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

hal777 írta:Köszi a segítséget! Lassan alakul egy problémát még látok a signo kihagyásásval kapcsolatban. A nokia cooker alkalmazással vmi nem stimm, ugyanis az exe indításakor azt írja ki h túl régi verzió, töltsön le frissebbet. A felajánlott letöltőoldalra felmentem és amire azt mondja h régi, az a legfrissebb így nem tudom a folyamatot véghezvinni. van vmi ötlet?
Köszi előre is!
Állítsd vissza a géped dátumát két hónappal.
These users thanked the author ferret for the post:
hal777 (2011-08-31 szer. 20:44:40)
Kép Kép
hal777
Újonc
Újonc

Visszaállítás megtörtént. Félig kész is a művelet de egy kicsit bonyolult a hack ugyanis több lehetőség van és a N95 8G pontos beazonosítása sem ment mert a benne levő romverzió alapján két lehetőséget ajánl fel valamelyik progi. Lehet h újra kell kezdenem az egészet. Akkor írok amikor pontosan tudom h hol akadok el, melyik fázisnál. Köszönök minden segítséget. Sokkal bonyolultabb a szymbian mint pl. a windows. Annál könnyebben mennek a dolgok.

Navifirm progival nem egyértelmű a kiválasztása a variants menűnél a telóra nézve. Ebben tudtok segíteni, h a *#0000# kóddal elöjön a N95 (G készülékre v35.0001 Rm 20 N95 c NMP ennek alapján kettő lehetőség van a választásra. Van vmi olyan kód amivel pontosabban megállapítható a tel belseje
Rm320 akart lenni És Nokia N95 8G
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Ez alapján a product kód alapján válaszd ki az sw-t :arrow: 0550378
These users thanked the author ferret for the post:
hal777 (2011-09-01 csüt. 10:16:01)
Kép Kép
hal777
Újonc
Újonc

Sziasztok ! nem egy könnyű eset számomra a szignózás kikerülése. 1. probléma: Otthoni gépemen feltelepítem a phoneix-et se a sajátgép se a fájlkezeló TC nem látja így a megadott mappát RM ... nem is tudom létrehozni. ebben a szituban mit lehet csinálni h lássa is a telepített fájlt?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”