Sajnos igen.Fitta írta: Az lesz!!![]()
Meguntam a sz@rakodást..
![]()
Viszont a rajta lévő 2 gigányi zene lementése sem egyszerű,a max sebesség amivel másol adatátviteli módban 600kbyte/sec!!!Ez normális egy ilyen telónál?
N8-hoz vagyok szokva...
Nokia N95 8GB
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: N95 8GB alkalmazás eltávolítás
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8Gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95 8GB
sziasztok.valaki segítsen légyszi.behalt a teló.bekapcsol hang van kép nincs.gondoltam kipróbálom másik kijelzővel másik szalagkábellel de uaz a probléma.mi lehet vele?szoftver?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
strom írta:sziasztok.valaki segítsen légyszi.behalt a teló.bekapcsol hang van kép nincs.gondoltam kipróbálom másik kijelzővel másik szalagkábellel de uaz a probléma.mi lehet vele?szoftver?
irj pü-t Macikának biztos tud segiteni
Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8G
- Has thanked: 5 times
Sziasztok!
A következőkben szeretnék segítséget kérni. A telómon N95 (G a handy shell és weather alkalmazást szeretném korlátlain idejű verzióban működtetni. Akármit telepítek rá nem megy. A handy shell 1.04 -es verzája ment rajta de a tel frissétése után már az sem. olasz oldalról szereztem a héten szignófájlokat a crackelt verzákat szignóztam és nem engedi fel tanusítványhiba kiírással. Próbáltam szignózatlant feltenni az sem ment szignóztam akkor sem ment . orosz oldalról letöltöttel sem ment hiába írtam be a megfelelő széria számot. A h weathernél a legfőbb gond az h a signózott fájl feltevése után elfogadja a kódszámot és a frissétés során írja ki h hibás a seriál szám. Ez a kettő progi kellene handy shell, és a weather . Volna valakinek tippje h mit lehet még csinálni.
Az epocware oldalról letöltött triál az fut rajta és engedi is telepíteni.
Köszi minden segítséget!
A következőkben szeretnék segítséget kérni. A telómon N95 (G a handy shell és weather alkalmazást szeretném korlátlain idejű verzióban működtetni. Akármit telepítek rá nem megy. A handy shell 1.04 -es verzája ment rajta de a tel frissétése után már az sem. olasz oldalról szereztem a héten szignófájlokat a crackelt verzákat szignóztam és nem engedi fel tanusítványhiba kiírással. Próbáltam szignózatlant feltenni az sem ment szignóztam akkor sem ment . orosz oldalról letöltöttel sem ment hiába írtam be a megfelelő széria számot. A h weathernél a legfőbb gond az h a signózott fájl feltevése után elfogadja a kódszámot és a frissétés során írja ki h hibás a seriál szám. Ez a kettő progi kellene handy shell, és a weather . Volna valakinek tippje h mit lehet még csinálni.

Köszi minden segítséget!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Már rég óta nem működik a Handy Weather. A gyártója letiltotta és azóta még nincs jó tört verzió. Így csak a megvárásárlás marad.hal777 írta:Sziasztok!
Köszi minden segítséget!
A mostanában beszerzett szignófájlok nem jók, mert használatlanok. Talán az aláírásomban lévő link segíthet neked. Nem tudom, hogy működik-e ezen a telefonon is.
Vagyis vagy azt kipróbálod vagy keresel más programot időjárásra (AccuWeather vagy SPB Weather) vagy megveszed az adott programot.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Köszi a segítséget! Lassan alakul egy problémát még látok a signo kihagyásásval kapcsolatban. A nokia cooker alkalmazással vmi nem stimm, ugyanis az exe indításakor azt írja ki h túl régi verzió, töltsön le frissebbet. A felajánlott letöltőoldalra felmentem és amire azt mondja h régi, az a legfrissebb így nem tudom a folyamatot véghezvinni. van vmi ötlet?
Köszi előre is!
Köszi előre is!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Állítsd vissza a géped dátumát két hónappal.hal777 írta:Köszi a segítséget! Lassan alakul egy problémát még látok a signo kihagyásásval kapcsolatban. A nokia cooker alkalmazással vmi nem stimm, ugyanis az exe indításakor azt írja ki h túl régi verzió, töltsön le frissebbet. A felajánlott letöltőoldalra felmentem és amire azt mondja h régi, az a legfrissebb így nem tudom a folyamatot véghezvinni. van vmi ötlet?
Köszi előre is!
- Rating: 2.63%

-
- Újonc
Visszaállítás megtörtént. Félig kész is a művelet de egy kicsit bonyolult a hack ugyanis több lehetőség van és a N95 8G pontos beazonosítása sem ment mert a benne levő romverzió alapján két lehetőséget ajánl fel valamelyik progi. Lehet h újra kell kezdenem az egészet. Akkor írok amikor pontosan tudom h hol akadok el, melyik fázisnál. Köszönök minden segítséget. Sokkal bonyolultabb a szymbian mint pl. a windows. Annál könnyebben mennek a dolgok.
Navifirm progival nem egyértelmű a kiválasztása a variants menűnél a telóra nézve. Ebben tudtok segíteni, h a *#0000# kóddal elöjön a N95 (G készülékre v35.0001 Rm 20 N95 c NMP ennek alapján kettő lehetőség van a választásra. Van vmi olyan kód amivel pontosabban megállapítható a tel belseje
Rm320 akart lenni És Nokia N95 8G
Navifirm progival nem egyértelmű a kiválasztása a variants menűnél a telóra nézve. Ebben tudtok segíteni, h a *#0000# kóddal elöjön a N95 (G készülékre v35.0001 Rm 20 N95 c NMP ennek alapján kettő lehetőség van a választásra. Van vmi olyan kód amivel pontosabban megállapítható a tel belseje
Rm320 akart lenni És Nokia N95 8G
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
-
- Újonc
Sziasztok ! nem egy könnyű eset számomra a szignózás kikerülése. 1. probléma: Otthoni gépemen feltelepítem a phoneix-et se a sajátgép se a fájlkezeló TC nem látja így a megadott mappát RM ... nem is tudom létrehozni. ebben a szituban mit lehet csinálni h lássa is a telepített fájlt?