Nokia N8-00
- Roland
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 800 + BB Z10
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
A Biztonsági beállításokban eddig is volt Titkosítási lehetőség? Használati útmutatóban nem találtam róla infót. Meg milyen algoritmust használ vajon? 

...::: Nokia Lumia 800 Cyan & BlackBerry 9360 :::...
Sziasztok! Létezik az hogy mégis csak van autó fókusz videó módban? Mert én úgy vettem észre hogy működik csak nagyon lassan reagál.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok.
Most ,hogy felraktam az Annát rakosgatom vissza a cuccokat. Vannak olyanok amiket nem találok a letöltések között ,de kellene . Az eygik egy widget volt ,amiben megjelentek sms-ek ,nem fogadott hívások ,egy üres kis ablakocska. A másik pedig agyári video lejátszóhoz valami frissítés féle ,aminek a feltelepítése után kezelte a feliratokat.(az Annás nálam nem kezeli)
A Beta Labsból az új Sleeping Screent rakta már fel valaki ,és működik ? Ha igen hova és hogyan ,mert nekem csak nagy feketeség van . Az elöző verzio működik ,az új nem akar.
Köszönöm.
Most ,hogy felraktam az Annát rakosgatom vissza a cuccokat. Vannak olyanok amiket nem találok a letöltések között ,de kellene . Az eygik egy widget volt ,amiben megjelentek sms-ek ,nem fogadott hívások ,egy üres kis ablakocska. A másik pedig agyári video lejátszóhoz valami frissítés féle ,aminek a feltelepítése után kezelte a feliratokat.(az Annás nálam nem kezeli)
A Beta Labsból az új Sleeping Screent rakta már fel valaki ,és működik ? Ha igen hova és hogyan ,mert nekem csak nagy feketeség van . Az elöző verzio működik ,az új nem akar.
Köszönöm.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok
Én c7-vel nyomom és nekem is gondjaim vannak a sleeping screennel. Nekem is fekete a beállítások menüje, de ha így aktíválom akkor kiteszi az órát a pötyökkel. Csak nem tudom átállítani másra. Pláne, hogy most lett frissítve a sleeping is. Pedig nekem nagyon bejött. Még Anna előtt felraktam és pár fotómat nagyon jól kipontozta. Volt már formázás, *#7370# és phoenix-vel újra raktam Annát is, de így sem lett jó. Ha valaki rájönne a titokra, akkor írja már meg.
Üdv Cs
Én c7-vel nyomom és nekem is gondjaim vannak a sleeping screennel. Nekem is fekete a beállítások menüje, de ha így aktíválom akkor kiteszi az órát a pötyökkel. Csak nem tudom átállítani másra. Pláne, hogy most lett frissítve a sleeping is. Pedig nekem nagyon bejött. Még Anna előtt felraktam és pár fotómat nagyon jól kipontozta. Volt már formázás, *#7370# és phoenix-vel újra raktam Annát is, de így sem lett jó. Ha valaki rájönne a titokra, akkor írja már meg.
Üdv Cs
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 11 times
Üdv BLAUZOO!
Valószínűleg nincs telepítve a qt-components.sis fájl a telefonodra, s ezért nem indul az új sleeping screen. Ennek hiányát a sleeping screen telepítésekor jelezte neked. Keress rá, töltsd le, telepítsd, s utána működni fog!
Hi!
Valószínűleg nincs telepítve a qt-components.sis fájl a telefonodra, s ezért nem indul az új sleeping screen. Ennek hiányát a sleeping screen telepítésekor jelezte neked. Keress rá, töltsd le, telepítsd, s utána működni fog!
Hi!
- Rating: 2.63%
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Nem tudom, erre a widgetre gondolsz-é: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40581BLAUZOO
A feliratokat kezelő videólejátszót letöltheted az aláírásomban a MEGOSZTÁSOM-ból, lejátszó felirat kezelés.rar a neve.

A sleeping screen-hez pedig a qt component.sis-t is a megosztásomból tudod leszedni!

- Rating: 2.63%
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Szia!oggy írta:Na végre sikerült feldobnom Annát!![]()
NSU-val nem ment mert valami összetevő nem jött le hozzá, pedig a Nokia honlapjáról töltöttem le.
Aztán nekiugrottam Ovi Suittal, bár nem sok bizodalmam volt hozzá, mivel itt többen írtátok, hogy megszakad, meg órákig nem történik semmi.
Hát nekem sikerült vele, lejött a 300mb-nyi motyó, és összvissz talán fél óra alatt megvolt az egész.
Utána még FOTA-n letöltöttem a fontos Annát (asszem ez a fényképező tuning),meg az 1/1, 2/2, közösségi hál, Ovi áruház, és ezzel még vagy elkínlódott fél órát mire telepítette.
Első benyomások:Baromi furcsa az előző után (főleg azok a nyomi gömbölyű ikonok), pedig az 1.1-et is talán csak 3 hétig használtam, de jó lesz ez!!
Egy nagy negatív dolog sajnos beigazolódott:Nincs kamerahang opció ki, és ezáltal megmaradt a számomra oly kellemetlen hang, amit barom fejemmel véletlenül bekapcsoltam (a pittyenés és az exponálás közötti vínyítás).
Ezt a "jópofa" fícsört nem kellett volna beépíteni a telefonba a Nokiának!
nekem is csont nélkül ment a frissítés! ÉS NÁLAM VAN KAMERAHANG [ KI ] OPCIÓ!! Te szolgáltatós vagy? mert az enyém független. esetleg lehetnek ilyen különbségek?
- lived
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Belle
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
T-mobilos a telóm, de már az 1.2-est sem a szolgáltatótól raktam fel, hanem a bzs félét.
Most felraktam Phoenix-el az Anna-t (meg a bellet- aztán vissza az annat bla-bla-bla).
A szoftver frissítésnél nekem ott van a kamera frissítési lehetőség amit csak számítógépen keresztül enged frissíteni.
Ha most rádugom a gépre és ovi suittal fel frissítem abból nem lesz nekem gond, hogy előtte meg phoenix-el frissítettem a szotftvert?
Most felraktam Phoenix-el az Anna-t (meg a bellet- aztán vissza az annat bla-bla-bla).
A szoftver frissítésnél nekem ott van a kamera frissítési lehetőség amit csak számítógépen keresztül enged frissíteni.
Ha most rádugom a gépre és ovi suittal fel frissítem abból nem lesz nekem gond, hogy előtte meg phoenix-el frissítettem a szotftvert?
-
- 1. szint
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 8 times
Köszi .bazy írta:Nem tudom, erre a widgetre gondolsz-é: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40581BLAUZOO
A feliratokat kezelő videólejátszót letöltheted az aláírásomban a MEGOSZTÁSOM-ból, lejátszó felirat kezelés.rar a neve.![]()
A sleeping screen-hez pedig a qt component.sis-t is a megosztásomból tudod leszedni!
QT fent van Qt.4.7.3 , QT mobility 1.1.2 , Qt componens és a QT-s flickr-musicplayer-qmlgallery. A régi Sleeping Screen megy ,csak az új nem amibe külön fotokat is be lehet tenni.
A widget pedig ilyen mint ez (http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1) csak nem ilyen romba főzhető változat.
Előre is köszi a további ötletet segítséget.