Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Sziasztok! 2 kérdésem lenne. Frissítettem a telefont és a kamera most úgy működik, hogy amikor elkészül a fotó, akkor olyan mintha leöntötték volna tejjel. Erre mi lehet a megoldás???
Másik: Hol lehet ( ha egyáltalán lehet ) a háttérképet beállítani? Sajnos amikor kirakom a lányom fotóját, akkor teljesen kinyújtja a fotót. Teljes képernyőre rakja. A korábbi telefonjaimon normálisan rakta ki, az operátor logó és az alul elhelyezkedő szöveg közé. Így teljesen élvezhetetlen a háttérkép:(
Másik: Hol lehet ( ha egyáltalán lehet ) a háttérképet beállítani? Sajnos amikor kirakom a lányom fotóját, akkor teljesen kinyújtja a fotót. Teljes képernyőre rakja. A korábbi telefonjaimon normálisan rakta ki, az operátor logó és az alul elhelyezkedő szöveg közé. Így teljesen élvezhetetlen a háttérkép:(
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Két E52-m is van (az egyiket valaki más fogja használni), az egyik független, a másik T-mobile-os. Az utóbbival vannak problémáim. Funkcionálisan jól működik (legalábbis nekem úgy tűnik), de a térerő nagyon ingadozik (még akkor is, ha egy helyben állok), és általában egy-két osztással kisebb a független készülékhez viszonyítja. Természetesen ugyanazzal a SIM-mel próbáltam. Mindkettőn a legújabb FW van (gondolom nem teljesen ugyanaz, mert az egyik T-mobile-os, vagy ez mindegy?). Lehet ezzel valamit házilag csinálni? Vagy esetleg szervizben tudnak vele kezdeni valamit?
Két E52-m is van (az egyiket valaki más fogja használni), az egyik független, a másik T-mobile-os. Az utóbbival vannak problémáim. Funkcionálisan jól működik (legalábbis nekem úgy tűnik), de a térerő nagyon ingadozik (még akkor is, ha egy helyben állok), és általában egy-két osztással kisebb a független készülékhez viszonyítja. Természetesen ugyanazzal a SIM-mel próbáltam. Mindkettőn a legújabb FW van (gondolom nem teljesen ugyanaz, mert az egyik T-mobile-os, vagy ez mindegy?). Lehet ezzel valamit házilag csinálni? Vagy esetleg szervizben tudnak vele kezdeni valamit?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
Biztos nincs rajta a gyári védőfólia kívülről, ami a vakut is takarja?tmarkm írta:Frissítettem a telefont és a kamera most úgy működik, hogy amikor elkészül a fotó, akkor olyan mintha leöntötték volna tejjel. Erre mi lehet a megoldás???
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Azt kéne megnézni, hogy a telefonok hálózati beállításainál hogy van beállítva a GSM/3G hálózat. Mindkettő legyen ugyanúgy beállítva, mert elképzelhető, hogy a független csak GSM-en van, a másik meg dual módon. Külföldi brandelt telefonokon előszeretettel alkalmazzák azt a trükköt, hogy nem is lehet GSM-re átállítani, nem tudom, az itteniekkel mi a helyzet.holloo írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Sziasztok!
Több problémám is van.
Először is az e-mailező programmal nem tudok üzenetet küldeni és csak a beérkező valamint a törölt elemeket tudom megnézni. Fogadni szépen fogad mindent.
Következő hogy megpróbáltam összehozni wlanon a kapcsolatot a telefon és a gép között adatkábel helyett. Még nem sikerült vagy lehetetlenről beszélek? Néztem az Intranet programot és a végén arra jöttem rá hogy azt sem tudom mi ez...
nem tudok rájönni hogy kell ezt használni. Maga a fogalmat tudom hogy mi és mi lenne a célja de itt a telefonon nem tudom használni.
Másik nagy problémám még az internetezés...nagy terjedelmű oldalaknál kilép. Megtelik a memória. Ezt, hogy tudnám kiküszöbölni?
54.003-as szoftver van rajta.
Köszi előre is!
Több problémám is van.
Először is az e-mailező programmal nem tudok üzenetet küldeni és csak a beérkező valamint a törölt elemeket tudom megnézni. Fogadni szépen fogad mindent.
Következő hogy megpróbáltam összehozni wlanon a kapcsolatot a telefon és a gép között adatkábel helyett. Még nem sikerült vagy lehetetlenről beszélek? Néztem az Intranet programot és a végén arra jöttem rá hogy azt sem tudom mi ez...

Másik nagy problémám még az internetezés...nagy terjedelmű oldalaknál kilép. Megtelik a memória. Ezt, hogy tudnám kiküszöbölni?
54.003-as szoftver van rajta.
Köszi előre is!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Melyiket célszerű használni:a beépített böngésző, Opera vagy az Opera Mini?
Mitől függ, hogy a térerő alattt megjelenik-e a 3G?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
GEPESZ66 írta:Melyiket célszerű használni:a beépített böngésző, Opera vagy az Opera Mini?
opera mini
attol hogy ojan hejen vagy-e ahol van 3g
Samsung galaxy s7 edge
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
1. Nem ajánlok semmit, de főzött rommal a beépített böngésző is egész jó (memóriakártyán cache-el), de az Opera is megteszi, főleg ha mobilnetezel, mert a turbóval nagyon optimális az adatforgalma. A mini meg tudtommal kevés erőforrást használ.GEPESZ66 írta:Melyiket célszerű használni:a beépített böngésző, Opera vagy az Opera Mini?
2. Attól függ, van-e 3G hálózat (persze csak ha a beállításoknál dual, vagy csak umts van beállítva).
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e52
valaki segítene hogy a freemailhez miket kell még beírni? mert idáig nekem is ez a gond volt ésmost legalább már létrehozza így de most meg nem tölti be a leveleket gondolom rosszul van beállítva valami... köszönöm a segítségetkovacspityu2 írta:![]()
![]()
Kicsit utánaolvastam ennek az email-es dolgoknak.
Nekem nincs WAP-os és semmilyen fizetős net szolgáltatásom és nem is lesz. Csak WiFi-n csinálok mindent.
A 31-es fw-vel sajnos tényleg nem adja hozzá az új fiókokat, de....
A megoldás nagyon 1xű!!
Vezérlőpult/email/új email
Mindenképpen egyéb-et válaszd!
Megkérdezi az email címet meg jelszót. NA IDE ÍRJ pl. m@m.com, jelszó:a !!!! A lényeg, hogy egy totál hülye címet és akár egy betűs jelszót írj!!
Leokézod és utána válaszd (esetemben) a POP/IMAP (második) lehetőséget.
Itt viszon mindent írj át normálisra, majd OK. Létrehozza a fiókot, de még át kell állítani, hogy ne a szolgáltató NET-es szutykát használja.
Ezt úgy tudod, hogy..
Vezérlőpult/email/beállítás(csavarkulcs)
Itt kiválasztod a beállítandó fiókot. Postafiók-beállításokat választod, majd a legalsó "További postafiók-beáll."-t. Itt a bejövő és kimenő email-eken belül a "Használt h.férési pont"-nál beállíthatod amit szeretnél. (De a bejővő és kimenőnél is be kell állítanod!!)
És lám-lám már megy is.
HAJRÁÁÁÁ
![]()
![]()
üdv
Barnus
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Been thanked: 118 times
[freemail] súgóBarnus60 írta: valaki segítene hogy a freemailhez miket kell még beírni? mert idáig nekem is ez a gond volt ésmost legalább már létrehozza így de most meg nem tölti be a leveleket gondolom rosszul van beállítva valami... köszönöm a segítséget
üdv
Barnus
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]