Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás
Android 2.3 gingerbread a neve.scabby írta:mi a csoda az a GB ?
A kiadott verziók
Android 1.1 (Banana bread)
Android 1.5 (Cupcake)
Android 1.6 (Donut)
Android 2.0/2.1 (Eclair)
Android 2.2 (Froyo)
Android 2.3 (Gingerbread)
Android 3.0 (Honeycomb) tabletre
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS xxjvu GamerzRom9.0
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
tnorbi GB 2.3.4JVQ van fennt de ebben nem lehet a 3G kulon ki/be kapcsolgatni (erre van Pl. prog.a marketen: APNdroid +3Gwatchdog )
(Beallitasok/vezeteknelkuli es halozati/mobilhalozat/ csomagkapcs.haszn. -ha itt kiveszed a pipat nem fog menni a wifi sem ......mas 3G -vel kapcsolatos beallitast meg nem talaltam ...)
U.I meg nem jottem ra miert valt nehezen a ket kapcsolat kozott .....de ha kiiktatom a 3G(APNdroid) akkor egybol siman kapcsolodik a wifire ...tehat problema megoldva
(Beallitasok/vezeteknelkuli es halozati/mobilhalozat/ csomagkapcs.haszn. -ha itt kiveszed a pipat nem fog menni a wifi sem ......mas 3G -vel kapcsolatos beallitast meg nem talaltam ...)
U.I meg nem jottem ra miert valt nehezen a ket kapcsolat kozott .....de ha kiiktatom a 3G(APNdroid) akkor egybol siman kapcsolodik a wifire ...tehat problema megoldva

- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Ha hosszan nyomod a kikapcsoló gombot nincs olyan, hogy adathálózat üzemmód??scabby írta:tnorbi GB 2.3.4JVQ van fennt de ebben nem lehet a 3G kulon ki/be kapcsolgatni (erre van Pl. prog.a marketen: APNdroid +3Gwatchdog )

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
A 3G az nem egyenlő az adatkapcsolati üzemmóddal. Lehet 3G-vel hanghívást is intézni. Ha kikapcsolod az adathálózatot, attól még marad a 3G, ha megfelelő a térerő. Itt tudod kikapcsolni a 3G-t: Beallitasok/vezeteknelkuli es halozati/mobilhalozat/Hálózati Mód. Csak GSM - No 3G; Csak WCDMA - Csak 3G; GSM/WCDMA(automatikus) - Térerő függvényében vált a két hálózat között(elsődleges a 3G, ha nincs akkor lejjebb vált) Mindként üzemmódban van adathálózati kapcsolat, csak különböző sebességű. Ha külön kikapcsolod az adatkommunikációt, akkor nem lesz adatkapcsolat. Itt vannak az adatkapcsolati fajták. Telefon hardware-étől függ, hogy milyen sebességre képes.scabby írta:tnorbi GB 2.3.4JVQ van fennt de ebben nem lehet a 3G kulon ki/be kapcsolgatni (erre van Pl. prog.a marketen: APNdroid +3Gwatchdog )
Valahogy így néz ki sorrendben: GPRS<EDGE<UMTS/3G/WCDMA<HSDPA<HSUPA
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Nos, leirom, hogy jartam, ha esetleg, majd mas is hasonlo cipoben jarna, tudja;axlfsi írta:Koszi sracok!
... az utolso ROMolasnal, ezt el is vegeztem (Battery Calib.), de megprobalom ismet... Mindenesetre, az alapveto problema ezekszerint, nem problema, mert ennek igy kell mukodnie (feltolt es utana mar nem tolt vissza ra tobbet, amig le nem huzom es ismet vissza ... ezek alapjan, ha feldugom toltore es ugy hagyom egy napig, gyak. vissza lemerul (vagy ket napig)).
Nem tudtam mit kezdeni a jelenseggel, akarhanyszor elertem a 100% feltoltottseget es lehuztam gyakorlatilag azonnal a toltorol, visszaugrott 98-97%-ra ... nem foglalkoztam vele, ranyomtam ettol meg a kalibraciot, majd megvartam, mig szinte teljesen lemerul. Utana ismet feltoltottem, lehuztam 100%-on es immaron, nem ugrott le, maradt 100%-on

Most ismet ranyomtam egy kalibraciot, majd hagyom lemerulni teljesen. Szerintem ez a ciklus mar igy jol fog mukodni es elertem a celom!

Minden jot!

- These users thanked the author axlfsi for the post:
- radicspeter (2011-07-20 szer. 15:45:11)
- Rating: 2.63%
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS Bezke Ginger 3.2 - DC2.4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Csak szerintem a Li-ion akksi élettartamának nem tesz túl jót a teljes lemerítés.
SGS Bezke Ginger 3.2- DC2.4
- radicspeter
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 48 times
Szerintem meg mind1 neki hogy 5% vagy 60% az az állapota mikor felküldöd a hálózatra töltődni! Amúgy a calibrálós módszer nekem is vevállt! Ez úton is köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Tegnap leejtettem a Galaxy S-emet, és azóta a programok, alkalmazások 80%-nál kényszerleállást hajt végre ( Facebook, Gmail, Maps stb stb)
Valami jó ötlet?
Előre is köszi
Üdv: Zozikaa
Kéne egy kis segítség. Tegnap leejtettem a Galaxy S-emet, és azóta a programok, alkalmazások 80%-nál kényszerleállást hajt végre ( Facebook, Gmail, Maps stb stb)
Valami jó ötlet?
Előre is köszi
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Milyen ROMmal produkálja ezt?zozikaa írta:Sziasztok!
Valami jó ötlet?
Előre is köszi
Alap: ÍRD ki a ROM verziót, és a készüléktípust. (*#1234#)