N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
DHLA40
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: DHLA40 »

valaki nem tudna adni egy linket c6 stílusú swipe-os billentyűzárhoz? bele akarom építeni az új szoftba. előre is köszi!

oké, megtaláltam cuccaim közt, de azért egy sima swipe még érdekelne...
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

DHLA40 írta:valaki nem tudna adni egy linket c6 stílusú swipe-os billentyűzárhoz? bele akarom építeni az új szoftba. előre is köszi!

oké, megtaláltam cuccaim közt, de azért egy sima swipe még érdekelne...
Tessék:

Kód: Egész kijelölése

http://www.megaupload.com/?d=21BR6VYK
Más:
Szerintem hétvégén lesz főzet az új szoftból (v30). Elég bosszantó, hogy taskmanel ki kell lőnöm minden programot, hogy memóriahiba ablak nélkül tudjak navigációt használni (Ovi Maps, Sygic, mindegyik...). Már teljesen belaktam a telefont, és így indításkor 40 mega a szabad RAM-om, egy órás használat után meg 25 megára ugrik le. Ha még egy nekem tetsző témát is használok, akkor meg 19-20 között mozog. Elfogadom, hogy az email kliens sok RAM-ot eszik, de hogy ennyire? HA LESZ újabb szoft (aminek halvány reményét sem látom), remélem javítják ezt benne.
Szóval vasárnap késő délután körül szerintem várható lesz az új ROM, ha minden jól megy.
Valami hasonlót akarok...

Azt megírhatná valaki, hogy Vista 32bit-en megy-e a JAF?
These users thanked the author farkas-laci for the post:
DHLA40 (2011-07-18 hétf. 19:37:04)
Rating: 2.63%
DHLA40
Újonc
Újonc

köszi!
nem próbáltad a ramblow-t? én most kezdem az új szoft tesztjét, de eddig elég trének tűnik számomra.

az tetszik benne a legjobban, tegnap este rányomtam az email kliensre. aztán csak újraindítás után lett kilépve belőle... vicc....
farkas-laci
3. szint
3. szint

DHLA40 írta:köszi!
nem próbáltad a ramblow-t? én most kezdem az új szoft tesztjét, de eddig elég trének tűnik számomra.

az tetszik benne a legjobban, tegnap este rányomtam az email kliensre. aztán csak újraindítás után lett kilépve belőle... vicc....
Dehogynem, de akkor meg a mailklienst zavarodott meg tőle. Elsőre annyira tetszett, most meg jönnek a bajok....
DHLA40
Újonc
Újonc

nem akarok negatív lenni, de nem megy a swipeos bill. zár. továbbra is csak egy felold jel van amit meg kell nyomni. mindegy ma már nem foglalkozok vele, majd holnap vagy a hétvégén. de szerintem ez az új szoft kissé szar. de jól néz ki.
DHLA40
Újonc
Újonc

nekem alapból most 73 ramom van és 284 mega szabad a c-n. ez azért így induláskép jó, de nekem kell a c6-os swipe, mert tetszik.
meg nem tudok kirakni pár dolgot homescreenre pl: meminfo-t és battery monitort. na mindegy, most lepihenek és majd holnap... :)
farkas-laci
3. szint
3. szint

DHLA40 írta:nem akarok negatív lenni, de nem megy a swipeos bill. zár. továbbra is csak egy felold jel van amit meg kell nyomni. mindegy ma már nem foglalkozok vele, majd holnap vagy a hétvégén. de szerintem ez az új szoft kissé szar. de jól néz ki.
Csak azokat tetted bele, amit belinkeltem? Mert amit írsz, az a C5-03-as billzárja. Cseréld ki a popupclock.exe fájlt ;) .
DHLA40
Újonc
Újonc

minden így van ahogy adtad, szerintem formázom a e meghajtót meg a memkártyát. és ezzel szerintem volt problem, nincs problem.
DHLA40
Újonc
Újonc

nekiálltam egy új romnak, rengeteg szabad ram a cél, meg a swipeos billzár. hamarosan kiderül, jó lesz-e
farkas-laci
3. szint
3. szint

DHLA40 írta:nekiálltam egy új romnak, rengeteg szabad ram a cél, meg a swipeos billzár. hamarosan kiderül, jó lesz-e
Ez a 2 egy kicsit ellentmond egymásnak ;) . A swipe-os billzár majdnem 3 mega RAM-ot eszik :). De azért sok sikert, várjuk! :up:
Válasz küldése

Vissza: “Modding”