Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

Üdv!
Az eddigi sms-eket szeretném a memóriakártyára menteni amik most jelenleg a telefonmamóriában vannak.OVI Suit-tel csináltam biztonsági mentést és tudom hogy a memóriakártyán hol vannak az sms-ek.Már csak azt szeretném elérni hogy minden a memóriakártyán legyen és olvasható legyen telefonon is.Megoldható ?
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

Csab10 írta:Üdv!
Az eddigi sms-eket szeretném a memóriakártyára menteni amik most jelenleg a telefonmamóriában vannak.OVI Suit-tel csináltam biztonsági mentést és tudom hogy a memóriakártyán hol vannak az sms-ek.Már csak azt szeretném elérni hogy minden a memóriakártyán legyen és olvasható legyen telefonon is.Megoldható ?
Menj be az üzentekbe. Opciók/Beállítások/Egyebek és itt a használt memóriát állítsd a memóriakártyára, és másoltass át vele mindent és kész ;) (arra viszont figyelj, hogy ahányszor rádugod a gépre a telót adat tárolási módban vissza állítja telefonmemóriára.. :S )
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
Csab10
1. szint
1. szint

Nem értem ezt az átmásoltatást...át van állítva memóriakártyára mindig.Csak az elején volt az hogy C-re mentette és azok az sms-eket szeretném az E-re rakni.
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

Csab10 írta:Nem értem ezt az átmásoltatást...át van állítva memóriakártyára mindig.Csak az elején volt az hogy C-re mentette és azok az sms-eket szeretném az E-re rakni.
Én amikor először átállítottam c-ről E-re megkérdezte a telefon, hogy átmásolja-e a már meglévőket..

Más.. Vajon szolgáltatóknál mire várható az új fw?
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
lovezsani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lovezsani »

Hogy érted, hogy mire várható fw???
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Szerintem "mire" = mikor!
lovezsani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lovezsani »

Így már más... És egyébként ez változó, de szerintem nem a közel jövőben... Nem nagyon sietik el a dolgot... :S Sajnos...!!!
zac607
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: zac607 »

Srácok! Nektek is behalt az ovi? A másik valami állandóan netkapcsolatot akar létrehozni, már átállítottam a kapcsolódási pontot meg mindent, de akkor meg a Telenor kezdett el hisztizni, hogy hibás kapcsolódást észlelt és állítsak mindent vissza. Jó megcsináltam, de ki akartam b*szni vele leformáztam, éés ugyan úgy csinálja. A memkártyát is le kellene még nyomni, de ugye jól tudom, hogy kártyaolvasó nélkül nem fog sikerülni levarázsolni a dolgokat róla? Mikor jött ki az új fw? Meg valaki felhomályosítana, hogy milyen újítások vannak benne? (remélhetőleg kék propeller hamar kiadja... haha :sad: :D )
Csab10
1. szint
1. szint

Dzsosy írta:
Csab10 írta:Nem értem ezt az átmásoltatást...át van állítva memóriakártyára mindig.Csak az elején volt az hogy C-re mentette és azok az sms-eket szeretném az E-re rakni.
Én amikor először átállítottam c-ről E-re megkérdezte a telefon, hogy átmásolja-e a már meglévőket..

Más.. Vajon szolgáltatóknál mire várható az új fw?
Értem.Hát nekem nem írj ki ilyet.Lehet ténylge csak először írja ki.Resetelnem kéne szerintem..
bmx565
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: bmx565 »

Hellósztok... Nem tudtam h hova írjak, úgy döntöttem h ide írok, majd mindjárt megértitek h miért írtam ezt... Van egy 5230-am, szombaton elszakadt a szalagkábel, ami magát a telefont és az érintésérzékelős részt kötötte össze... Tehát a telefon működik, csak épp semmit nem érzékel a képernyőn... Ebből adódóan 2 nagyobb problémám volt eddig... 1. Csak egyetlen számot tudtam hívni, ami benne maradt utolsó hívásként, mert ugye azt még a gombokkal elérem 2. A telefon néma üzemmódon maradt... Azzal még kibékültem h egy számot tudok hívni, mert a legfontosabb volt az... Viszont visszaállítottam egy biztonsági mentést, ezzel megoldottam a másik problémát, már nem némán van, hanem általános profilon, végre csörög... Nah de a híváslistát is elállította, így mostmár az utolsó kimenő hívásnál egy másik szám van, és ez így nem jó... Próbáltam PC Suite-tal hívást indítani, nem sikerült... Kerestem programokat h gépen lássam a teló kijelzőjét, h tudjam innen kezelni... Ez sem jött össze, mert csak olyat találtam amelyiknek van telefonra telepítendő része is, ami meg ugye nem fog menni... Vasárnap veszek egy 5800-át, de addig is nagyon kéne h tudjak hívni erről... Legalább annyira h a híváslistában az utolsó kimenő az legyen ami nekem kell.... Nemtom értitek-e amit leírtam.... Vkinek van vmi ötlete??? :F
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”