töröld le az ütközéseketdanik10 írta:Azt irja 'wgames' nem telepíthetö
ezekkel a csomagokkal ütközik: és felsorol 11et

töröld le az ütközéseketdanik10 írta:Azt irja 'wgames' nem telepíthetö
? ilyet ir ki hogy: Maemo 5(10.2010.19-1)Szellei írta:töröld le az ütközéseketdanik10 írta:Azt irja 'wgames' nem telepíthetö
wifi kapcsolat vagy mobilnet kapcsolat kell, alkalmazáskezelőbe bemész, Upgrade Applications, befrissíti a katalógust, jelzi hogy Maemo frissítés elérhető, rákattintassz, upgradet kiválasztod. Figyelmeztet hogy készíts egy Backup-ot, készítessz egy Backupot, majd rátolod hogy frissítse, elmész megebédelsz, iszol egy kávét, majd mikor visszamentél újraindult a telefonod és: "Software update successful". Tádá. PR 1.3 dübörög az N900-adon!danik100 írta:na ezzel is gondba vagyok mert felek ettol hogy probaalom frissiteni mert meg nemcsinaltam ilyet es fe'lek attol hogy elrontok valamit azt lenne valami a teloval orulok hogy 1-2 jatekot feltudok tenni :DD
Te jo eg! Mar csak en hasznalok maemo flashert?Szellei írta:wifi kapcsolat vagy mobilnet kapcsolat kell, alkalmazáskezelőbe bemész, Upgrade Applications, befrissíti a katalógust, jelzi hogy Maemo frissítés elérhető, rákattintassz, upgradet kiválasztod. Figyelmeztet hogy készíts egy Backup-ot, készítessz egy Backupot, majd rátolod hogy frissítse, elmész megebédelsz, iszol egy kávét, majd mikor visszamentél újraindult a telefonod és: "Software update successful". Tádá. PR 1.3 dübörög az N900-adon!danik100 írta:na ezzel is gondba vagyok mert felek ettol hogy probaalom frissiteni mert meg nemcsinaltam ilyet es fe'lek attol hogy elrontok valamit azt lenne valami a teloval orulok hogy 1-2 jatekot feltudok tenni :DD
Persze hogy nem. Lehet flasherrel is upgradelni, viszont akkor backupból kell minden programot és beállítást visszaállítani. OTA frissítéstől nincs jobb dolog a világonhito írta: Te jo eg! Mar csak en hasznalok maemo flashert?Gondolom ez a modszer csak akkor mukodik ha regebbi szoftot talal a gepen. Ha mar 1.3 van fenn akkor nem ajanlja fel ezt az opciot, nem? 240p-s youtube kerdesre valaki?
Utána lépj vissza az alkalmazáskezelőbe és folytasd a frissítést...danik10 írta:Készitettem mentést és kiirta hogy mentés sikeres és utána mire nyomjak? uj mentés visszaálitás törlés ezek vannak