Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia C7-00
Szervusz!
A Telenornál vagyok, és itt a tarifában lévő mobilneten kívül nincs pluszköltsége a Nokia Messagingnek, de ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg a Nokiától az 1/7774819-es telefonszámon, vagy a szolgáltatódtól. A szolgáltatást egyébként a Nokia aktiválja/törli, a készülék beállításainak megfelelően.
A Telenornál vagyok, és itt a tarifában lévő mobilneten kívül nincs pluszköltsége a Nokia Messagingnek, de ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg a Nokiától az 1/7774819-es telefonszámon, vagy a szolgáltatódtól. A szolgáltatást egyébként a Nokia aktiválja/törli, a készülék beállításainak megfelelően.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
Vettem egy usb otg kabelt, es a kerdésem az lenne hogy egy 40 gb merevlemezt ra lehet kotni, nem lesz baja a telonak?
Előre is köszöm!
Vettem egy usb otg kabelt, es a kerdésem az lenne hogy egy 40 gb merevlemezt ra lehet kotni, nem lesz baja a telonak?
Előre is köszöm!
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Semmi baja nem lesz
. De FAT-ban kell formázni, hogy felismerje a telcsi!

- Rating: 2.63%
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
40 gb os merevlemezt, hogy lehet fatban formázni, mert a sajatgépbe nem lehet? (fat vagy fat32 kell egyebként mert mp4 em abba van de azt nem ismeri fel.Salmi írta:Semmi baja nem lesz. De FAT-ban kell formázni, hogy felismerje a telcsi!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Doky586 írta:Kérlek erősítsetek meg hogy jól látom-e:
Ha valaki a telefonján Email-beállításkor elfogadta a Nokia Messeging Service használatát akkor a _következő_hónaptól havi 990 Ft-ot levonnak tőle emiatt ha van netelőfizetése (a netelőfizetésen felül).
Közvetlen nem találtam meg - csak guglin keresztül - a díjszabást (mindhárom szolgáltatónál van).
(talán azért mert ez vásárlásnak minősül a Nokiától, és nem a szolgáltató szolgáltatása)
Ezen pluszköltséget eddig nem olvastam itt a fórumon, csak azt hogy adatforgalommal/kapcsolódással jár (1.oldal), de ez a meglevő mobilneten felül kerül még ennyibe. (?) Lemondhatóságáról nem találtam infót.
Telenoros vagyok és már kb 1 éve a Nokia Messaging-ot használom! Semmi plussz költségem nincs ezzel kapcsolatban!Amikor bevezették akkor volt olyan, hogy legalább a 100Mb-os csomagot kellett megrendelni és akkor az előfizetői díja 1ft volt, de azóta már azt is megszüntették és teljesen ingyenes, a netcsomagod költségére használható!
Igy volt:
"Nokia Messaging® - Nokia Üzenetküldő Megoldás Bruttó
Belépési díj: Díjmentes
Havidíj: Bruttó 1 Ft/SIM
Benne foglalt havi forgalom*: Nincs
Forgalmi díj*: Az adott SIM-kártyán aktív, legalább 100 MB-os Mobil Internet szolgáltatáscsomag árazásának megfelelően
* A szolgáltatás havidíjában nem szerepel benne foglalt Mobil Internet adatforgalmi keret. A szolgáltatás havi előfizetési díján felül az Előfizető részéről szükséges a legalább 100 MB adatforgalmat magában foglaló Mobil Online szolgáltatáscsomag díjainak megfizetése. A Mobil Online szolgáltatáscsomagban foglalt adatforgalmi keret az ott meghatározott feltételek szerint használható fel a Nokia Messaging® - Nokia Üzenetküldő Megoldás által generált forgalomra is."
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Ma felmentem az Ovi Áruházba, és jó néhány minőségi játék teljes verziója ingyenesen letölthető, egy aranyszínű masni jelzi az ikon sarkában. Épp most töltöm a Worms HD-t, a Fruit Ninját, stb. Gyereknap van Nokiáéknál, vagy mi a szösz? 
Na jó, nem gyereknap, hanem szülinap, az 5.: http://www.allaboutsymbian.com/news/ite ... n_Ovi_.php

Na jó, nem gyereknap, hanem szülinap, az 5.: http://www.allaboutsymbian.com/news/ite ... n_Ovi_.php
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Szia nekem is újból szarakszik a Battery Monitor állandóan bökdösni kell,hogy magához térjen.Feltettem a Huge Baterit igaz ő csak %-an jelez de stabil és még szép is ezt tudom neked ajánlani a letöltések között még találsz egy Battery Life-t is az is jó és %-ban és használati időket is mutat csak egy picit gyermeteg,bár megitélés szempontjamiller0214 írta:nekem továbbra sem akar menni -.-" leszedtem újból, vagy 10szer felraktam de még mindig szivózik velem:S

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gjoco1958 2011-05-20 pén. 17:52:04-kor.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
OK, kösz.Todo írta:Telenoros vagyok és már kb 1 éve a Nokia Messaging-ot használom! Semmi plussz költségem nincs ezzel kapcsolatban!Amikor bevezették akkor volt olyan, hogy...
Úgylátszik először megtaláltam a neten valami régi leírást régi tarifákkal, de mostanra megvan az új is.
Idéntől már ingyenesen megy, nem kell pluszdíjat fizetni a mobilneten kívül.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Mi az az Anna?gjoco1958 írta:Ez is egy megoldás, ugyanis igazándiból semmi változást én sem látok a két szoft között,úgyhogy imádkozzunk,hogy minél előbb jöjjön a Anna!!!!!!!
Szia!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Legújabb Symbian^3 frissítés, PR2.0-nak is hívják.karvaly írta:Mi az az Anna?gjoco1958 írta:Ez is egy megoldás, ugyanis igazándiból semmi változást én sem látok a két szoft között,úgyhogy imádkozzunk,hogy minél előbb jöjjön a Anna!!!!!!!
Szia!
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.