Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
delbarta
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: delbarta »

migabi24 írta:Ha be van kapcsolva az Udvarias mód és megy a zenelejátszó, akkor ha lefordítod a telót megállítja a zenét visszafordítással elindul a zene, viszont a pislogás érzékelő új nekem is köszi az infót ;)
Köszi, rá nem jöttem volna. Elsőre azt gondoltam, hogy ha csörög a telefon és lefordítom, elhallgat, de kipróbáltam és nem jött be. :)
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

delbarta írta:
migabi24 írta:Ha be van kapcsolva az Udvarias mód és megy a zenelejátszó, akkor ha lefordítod a telót megállítja a zenét visszafordítással elindul a zene, viszont a pislogás érzékelő új nekem is köszi az infót ;)
Köszi, rá nem jöttem volna. Elsőre azt gondoltam, hogy ha csörög a telefon és lefordítom, elhallgat, de kipróbáltam és nem jött be. :)
Én is egyböl erre gondoltam, mert az lett volna logikus, és haszna is lett volna, de ennek semmi értelme sztem :blink:
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
Zotya67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: i8510
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Zotya67 »

delbarta írta:Sziasztok. Lenne egy kérdésem, az istennek se jövök rá mire jó a Beállítás/Általános/Testreszabás/Hangok/"Udvarias mód" opció. Valaki rájött már?
HTC-nél elnémul a csengés, itt nem. Az mp3 leáll, ha lefordítod a készüléket.

Szerk: Bocs, látom már kaptál választ. Omniánál is ez a módi egyébként, Samsung szerint ez az udvarias mód.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zotya67 2009-03-24 kedd 19:45:14-kor.
delbarta
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: delbarta »

migabi24 írta:Én is egyböl erre gondoltam, mert az lett volna logikus, és haszna is lett volna, de ennek semmi értelme sztem :blink:
Főleg, hogy a hátulján van a hangszóró. Ha az akarom, hogy "jól" szóljon akkor hason kell tartani. Szóval szerintem sincs sok értelme.

Szerk.: Zotya67: Ne tedd, én köszönöm, hogy ilyen hamar két választ is kaptam. ;)
ezoboszi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i8510

Hozzászólás Szerző: ezoboszi »

Köszönöm a segítségeket, és azt is, hogy nem szúrtatok le a bénaságom miatt :Notworty:

Szorgalmasan végig fogom olvasni a topikot, és csak akkor kérdezek, ha nem találtam meg a választ a problémámra. Addig is további minden jót és szépet mindenkinek :bye1:
gumizsuzsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i8510

Hozzászólás Szerző: gumizsuzsi »

stukker írta:
gumizsuzsi írta:sziasztok samu inno fanok!

ma vehettem át az új innomat! pazar... :-D sajnos én még kezdő vagyok ezekben a hack és garminos dolgokban... ezért kérnék tőletek kis segítséget! (gyorsan tanulok)

először is... hogy lehet hekkelni a telót, és mivel, hogyan?
másodszor pedig szeretnék megismerni 1 pár jó progit amit a hack után érdemes felrakni a telóra!
harmadszor meg szeretnék 1 jó kinézetű, praktikus tartót, tokot venni hozzá!

linkeket illetve tippeket várok a tapasztalt rutinos öregektől!

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET EMBEREK!!!

az én telcsim még csak az aksi formázás alatti fázisban van!
Szia Gumizsuzsi!
Mivel még csak formázod a telefont, ajánlanám olvasgasd a fórumot. Nagyon sok hasznos információt rejtenek ezek az oldalak. Tessék megismerni először a készüléket, nyomkodni, belakni. Nem az első dolog az hogy a végéről kezdünk. Nem piszkálni akarlak, de aki mostanában idejön, az olvasni lusta, azt mondja nem ért hozzá, és elvárná lehetőleg azonnal, teljes leírást adjunk mindenről. Amit kérdeztél az mind le van írva, legalább hússzor a topikban. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem segítünk, ha szükséges. Csak kérlek benneteket, ez nem a kívánságműsor a Petőfin. A hasznos program fogalma tágas, mert mindenkinek mást jelent. Azt neked kell tudnod mire szeretnéd használni a telefont. A letöltések között válogathatsz kedvedre. Amúgy a hacknek is van leírása, hogyan kell csinálni. Akkor kell segítséget kérni, ha elakadsz, vagy nem értesz valamit. Nem azért írtam ezt le, mert rád haragszom, egyszerűen már unalmas (itt jegyzem meg, már kezdem érteni mi verte ki a biztosítékot Migabinál) öt oldalakként leírni ugyanazt. Vegyétek a fáradságot, és tanuljatok egy kicsit, és persze segítünk. De így egy kicsit olyan ez a dedóban. A fórum szabályzatát ha tízből egy valaki elolvasta, már az is nagy szám lenne. Nem ritka, hogy csak egy oldallal kéne visszaolvasni. Mi, akik régebben itt vagyunk, vesszük a fáradságot, és előbb utána nézünk valaminek, mielőtt segítséget kérünk. Maradok tisztelettel: stukker
Tiszteletem!

thx az eligazítást... végig nyálaztam a kis pletyiteket mind a 96 oldalon...
(majd ha 250 nél jártok akkor megnézem ki fog időt szánni a böngészésre... sok sikert neki is! :-D)

a kérdéseim megváltoztak a kb 4 órás nézelődés után!

1, ha bármi megdöglik a telón (kifagy, nem teszi azt amit kéne, lassú stb...) akkor gondolom a kódokkal kell resizni... arra lennék kíváncsi ha teljesen újból akarnám kezdeni a telóval kötött barátkozást akkor mi ennek a folyamatnak a sorrendje? resik? formatok?

2, jelenleg a garmin melyik verziója a megbízhatóbb (5.00.40 v)? konkrétan melyiket dobjam rá? (link) és mi kell hozzá vagy elég ezt

(Ha okosság kell akkor mondok egyet, töröld le amit felraktál, és menj a Garmin beállításokba és a Launch background service először engedélyezd aztán tiltsd le, mert gyárilag tiltást mutat de valójába egy default állásba van, ezért fut a háttérbe. Annyi a külömbség hogy a bemásolósba minden benne van térkép is, érdemesebb azt felrakni adatátvitel módba csatlakoztatod a géphez a telót, és áthúzol mindent a memóriaegység gyökerébe, a garmin mappába bemásolod az UNL fájlokat, leválasztod a gépről, fájlkezelővel megkeresed a gyökérbe másolt Garmin telepítőjét, és telepíted)

végig lépkedni? leírná valaki ezt számomra érthetőbben? akkár PÜ-ben is?

3, érdemes-e frissíteni a szoftját? ha igen akkor hol (link) és hogyan kell?

most is nagyon köszönöm előre a szíves segítő válaszotokat!
gmaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gmaci »

:deal: erre én is vevő lennék :taps2: :ehes:

"2, jelenleg a garmin melyik verziója a megbízhatóbb (5.00.40 v)? konkrétan melyiket dobjam rá? (link) és mi kell hozzá vagy elég ezt

(a bemásolósba minden benne van térkép is, érdemesebb azt felrakni adatátvitel módba csatlakoztatod a géphez a telót, és áthúzol mindent a memóriaegység gyökerébe, a garmin mappába bemásolod az UNL fájlokat, leválasztod a gépről, fájlkezelővel megkeresed a gyökérbe másolt Garmin telepítőjét, és telepíted)

végig lépkedni? leírná valaki ezt számomra érthetőbben? akkár PÜ-ben is?"
és milyen UNL file-okat és hogyan kell csinálni hozzá :?3: :eges: :pirul: :imwithstupid:
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Szia, Gumizsuzsi!
Ha már leszúrtalak, engedd meg, hogy én válaszoljak néhány kérdésedre.
1. A telefon formázása, riszetálása mindent eredeti állapotába állít vissza. Olyan lesz a készülék, mintha a dobozából vetted volna ki elsőre. De, mivel alapból két meghajtót tartalmaz a készülék, C:, E:, + a memória kártyát. (természetesen, ha van a készülékben) A kódokkal való formázás csak a c: meghajtóra vonatkozik. Az E: formázása kétféleképpen lehet. Lehet a telefonról:menü>iroda>fájlkezelő>E: memória egység>megnyit>Mem.egység formázása. Vagy a másik: számítógéphez csatlakozol adattároló módban, és windows-ból megformázod. Ez az utolsó lehetőség akkor is működik, ha lelassul, vagy nem fogsz eljutni a kódok beírásához. Ehhez az kell, hogy, a pythonos programok kivételével mindent az e: meghajtóra telepíts.
Ha megformázod az e:-t és nem működik rendesen, akkor kell a c:-ét is.
Néhány kód azoknak, akik még nem ismerik:
MAC adress ellenörzése: *#62209526#
Hard reset kód: *2767*3855#
Soft reset kód: *#7370# 00000000 biztonsági kód
nokia RESET: *#7370# 12345 biztonsági kód
Gyári beállítások visszaállítása: *#7780#
softver: *#0000#
IMEI: *#06#
hívás számláló: *#92702689#
Teszt mód: *#1234#
2. Garmin (5.00.40 v) verziója a megbízhatóbb, ő a legújabb. A Garminnak van saját topikja, ott találsz leírást, hogyan kell telepíteni, mi kell hozzá, ha a leírás szerint csinálod, fel fogod tudni telepíteni. Amit pedig Migabi írt, az okosság, az a feltelepített programon belűli beállításra vonatkozik. Az a lényege, ha megcsinálod, akkor nem fogja hamar lemeríteni a telódat. AZ előző verziók akkor is merítették a telót, ha a Garmin nem futott. A programot és a hozzávalókat a letöltések között találod meg. Misi leírása tökéletes.
3. A softfrissítést még nem ajánlom, mert hivatalosan nem jelent meg itthon. Megosztottak a vélemények róla.
Ha mégis rászánnád magad, (csak szigorúan saját felelőségre) Hunhool kolléga aki a flashhelés mestere a fórumon innen és túl, nyitott egy topikot a Samsungon bellül, ott minden ínfót megtalálsz. Jelentős változást Nem talált benne Migabi, ezért nem ajánlanám. Előbb utóbb felbukkan a hivatalos, már sokan várjuk. :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

migabi24 írta:
gyoergynovotny írta:GPS-el kapcsolatban írok; hogy lehet "bekapcsolni" az AGPS-t? Az N esetében a helymeghatározási módszereknél volt egy olyan, hogy "kiterjesztett GPS", ha ez bepippantottam és megadtam a helymeghatározási szervernél a supl.nokia.com-ot, akkor a GPS indításakor leszedett néhány kB adatot és egyből talált műholdat. Itt, hogy lehet ezt beállítani?
Köszi a segítséget!
Itt is hasonló módon működik, Beállítások/Általános/Helymeghatár./Helymegh.-módszerek/Hálózatapú legyen kipipálva, +még a Helymeghatár.szerver/Hozzáférési pont/itt kiválasztod amit használsz, első alkalommal a GPS+ progival töltsd le az adatokat ilyenkor beírja magának a szerver címét, és a következő pozicionáláskor már működni fog az A-Gps ;)
Köszi a segítséget, de még mindig gondjaim vannak.
Kipipáltam a hálózatalapút is (a beépített gps mellet), megadtam a hozzáférési pontot, majd elindítottam a gps+-t, le is töltötte a 7napra érvényes adatokat, de ha visszamegyek a helymeghat szerverhez, akkor ott a mező továbbra is üres maradt.
Milyen címet írhatnék ide be?
Ha itt megvan adva szervercím, akkor minden gps indításkor lekéri a szerverről a gps adatokat? Vagy ezt nekem kell pl. 7 naponként a gps+-val manuális frissíteni?
Köszi a további segítséget előre is.
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

Köszi a segítséget, de még mindig gondjaim vannak.
Kipipáltam a hálózatalapút is (a beépített gps mellet), megadtam a hozzáférési pontot, majd elindítottam a gps+-t, le is töltötte a 7napra érvényes adatokat, de ha visszamegyek a helymeghat szerverhez, akkor ott a mező továbbra is üres maradt.
Milyen címet írhatnék ide be?
Ha itt megvan adva szervercím, akkor minden gps indításkor lekéri a szerverről a gps adatokat? Vagy ezt nekem kell pl. 7 naponként a gps+-val manuális frissíteni?
Köszi a további segítséget előre is.
Nem kell címet beírnod mert ahogy írtam beírja magának, igaz egy nem látható helyre ezt kifelejtettem,a lényeg hogy mostmár minden gps használatnál lekéri a műholdak aktuális pozícióját, ez 10-20kb adat kb. de cserébe 5-10 másodperc a pozicionálás, sztem érdemes használni ;)
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”