Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
vbnc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: vbnc »

Sziasztok! Néhány hete sikerült felraknom a telóra egy 4.7.2-es qt-t ami nem kompatibilis vele mint utólag kiderült :/ nem mennek az alkalmazások, de a legnagyobb gondom, hogy törölni se tudom és frissíteni sem :/ valami ötlet a problémára?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

vbnc írta:Sziasztok! Néhány hete sikerült felraknom a telóra egy 4.7.2-es qt-t ami nem kompatibilis vele mint utólag kiderült :/ nem mennek az alkalmazások, de a legnagyobb gondom, hogy törölni se tudom és frissíteni sem :/ valami ötlet a problémára?
Mentsd le a telószámokat, képeket, stb, aztán reset.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
vbnc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: vbnc »

oks köszi :) majd megpróbálom
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: vidati »

Sziasztok!Nem tom más tapasztalt e már ilyet h.hirtelen mozdulatnál v.a tel.hátulját megkoppintva kinyit a billentyüzár?Ja és h.magától elállitodik az idö?Orvosolhatóak ezek a gondok vagy új telót kell venni?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

tigri írta:Sziasztok!Nem tom más tapasztalt e már ilyet h.hirtelen mozdulatnál v.a tel.hátulját megkoppintva kinyit a billentyüzár?Ja és h.magától elállitodik az idö?Orvosolhatóak ezek a gondok vagy új telót kell venni?
Azért mielött új telot vennél még kiprobálhatod a szoftverfrissítést,esetleg nemtudom a szervíz eszedbe jutott-e, mert ezek a megoldások lehet, hogy olcsobbak mint az új telefon!
vidati
2. szint
2. szint

Hali Todo!:)Szoftwer most lett rajta frissitve!Azért ha lesz idöm majd beugrok a nokiához.Mindenkinek nyulas napot!;)
Walaki01
4. szint
4. szint

tigri írta:Hali Todo!:)Szoftwer most lett rajta frissitve!Azért ha lesz idöm majd beugrok a nokiához.Mindenkinek nyulas napot!;)
Én a helyedben, először csinálnék egy resetet és újraraknám az utolsó szoftot. Aztán, ha akkor is marad a hibajelenség, akkor vidd a szervízbe! ;)
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
ketele69
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: ketele69 »

Sziasztok!

Két dologban kérnék tanácsot.

1. Tudnátok javasolni, milyen védőfóliát érdemes venni a kijelzőre, esetleg konkrét márka és típus megjelöléssel.

2. Vettem egy gyári szivargyújtós töltőt a kocsiba. Mikor bedugom, a zöld led a szivargyújtós részen világít, de a a töltés nem megy. (kis is írja a telefon egy üzenetben) A töltő lehet hibás vagy a telefon?

Köszönöm
vidati
2. szint
2. szint

[quote="ketele69"]Sziasztok!

1. Tudnátok javasolni, milyen védőfóliát érdemes venni a kijelzőre, esetleg konkrét márka és típus megjelöléssel.

Szia!Nem tudom h.márkás foliát kell e rakni a telre.Én több mint 1éve pár száz forintért vettem 1m ert papir-irószer boltban és tökéletesen védi a kijelzöt.3szor cseréltem pedig van egy két olyan játékom ami igazán igénybe veszi.
Walaki01
4. szint
4. szint

ketele69 írta:Sziasztok!

2. Vettem egy gyári szivargyújtós töltőt a kocsiba. Mikor bedugom, a zöld led a szivargyújtós részen világít, de a a töltés nem megy. (kis is írja a telefon egy üzenetben) A töltő lehet hibás vagy a telefon?

Köszönöm
Szia!
1. kijelzővédő fóliát minden képpen ajánlatos használni.A márka lényegében nem fontos, bár a drágábbak tartósabbak. Lehet kapni GSM boltokban méretre vágottat, már 1000Ft-os áron, de a jobb minőségű, márkás fóliák, (pl Brando) akár 4-5 ezerbe is kerülhetnek.

2. Ha a teló gyári Hálózati töltőjével rendesen tölt a készülék, akkor az autós töltővel van a gond. Az, hogy a led világít,még nem jelent semmit. Lehet, hogy meg van szakadva a vezeték benn a burkolatban, vagy forrasztási hiba, stb. Ha mostanában vetted, vidd vissza az üzletbe és kérd a javítását,vagy a cseréjét.
Kép
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”