N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Ex0rcizt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: Ex0rcizt »

farkas-laci írta:
solyomlajos0 írta:
Ex0rcizt írta:Sziasztok!

Van egy főzött ROM, melyet szeretnék felpakolni a telómra (N97), de a JAF nem akarja felismerni sehogy sem. A beállítások stimmelnek (RM-505-re van állítva), minden okés, kivéve a művelet utolsó lépése. Hiába nyomogatom a bekapcs gombot nem találja meg. Már egy ideje próbálgatom, hosszan-röviden (némelyik amcsi fórumon azt írják, hogy be kell kapcsolni a telefont és akkor felismeri, vagy, hogy addig nyomjam a bekapcs gombot ameddig a flash el nem indul), nyomogattam sokszor illetve csak egyszer is. A helyzet változatlan. Próbáltam az időzítéssel is variálni, az OK után (mikor kiírja, hogy nyomjam meg) azonnal, illetve később is.
Jah és a product kód is stimmel.

Nem akar összejönni a dolog, valakinek esetleg van vmi hasznos ötlete?

Köszi:
Ex0rcizt
Szerintem RM-555-öt kellene kiválasztani, vagy nem jó topikban vagy.
Ez is lehet :) , vagy amikor kéri, hogy nyomd meg a bekapcs gombot, vedd ki az akksit egy pillanatra, majd rakd vissza.
Próbálkoztam az RM-555-ös megoldással, aztán megpróbáltam az akksi kiszedést is, végül az bejött!!!
Nagyon köszönöm a segítséget!

Üdv.:
Ex0rcizt
solyomlajos0

Hozzászólás Szerző: solyomlajos0 »

Végül is most n97 vagy n97 minid van?
Ex0rcizt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Ex0rcizt »

n97, azért állítottam RM-505re :)
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

farkas-laci!
Ha felrakom a T-mobilos RM555_0596970_12.0.110_296.05 főzetet, akkor újból szignózhatok mindent ugye?
Mivel ez egy teljesen alap!?
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Promi írta:farkas-laci!
Ha felrakom a T-mobilos RM555_0596970_12.0.110_296.05 főzetet, akkor újból szignózhatok mindent ugye?
Mivel ez egy teljesen alap!?
Igen. Vagy belefőződ a ROM-ba a RomPatchert. Viszont gondold meg, mert többet sem gyári, sem főzőtt 12-es szoftot nem tudsz már visszarakni, mivel downgrade-nek számít.
Én is így jártam... Ezért IS áll az összes "projektem". Ha kijön végre a PR2, akkor majd folytatom.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

farkas-laci írta: Igen. Vagy belefőződ a ROM-ba a RomPatchert. Viszont gondold meg, mert többet sem gyári, sem főzőtt 12-es szoftot nem tudsz már visszarakni, mivel downgrade-nek számít.
Én is így jártam... Ezért IS áll az összes "projektem". Ha kijön végre a PR2, akkor majd folytatom.
Miért? 12-es szoftverre rá lehet rakni 12-es szoftvert alapú főzött ROM-okat, nem? Vagy is ugyanaz a verziószámú szoftvert rá lehet rakni vagy nem jól tudom?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
farkas-laci
3. szint
3. szint

potter55 írta:
farkas-laci írta: Igen. Vagy belefőződ a ROM-ba a RomPatchert. Viszont gondold meg, mert többet sem gyári, sem főzőtt 12-es szoftot nem tudsz már visszarakni, mivel downgrade-nek számít.
Miért? 12-es szoftverre rá lehet rakni 12-es szoftvert alapú főzött ROM-okat, nem? Vagy is ugyanaz a verziószámú szoftvert rá lehet rakni vagy nem jól tudom?
Igen jól tudod, csak a T megoldotta úgy, hogy magasabb verziószámot adott neki: 12.0.110.262. És ez ugye nagyobb mint a 12.0.110.
Nem tudtam, hogy ennyire számít, csak akkor jöttem rá, mikor vissza akartam rakni a gyári 12.0.110-est. A Phoenix eleve nem engedi visszarakni downgrade-re hivatkozva, a JAF meg felrakja, csak nem indul el utána a telefon.
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

Ok köszi.
Jövő hónapba tervezek venni egy N8-ast, majd akkor eladom az N97 minit, az új tulaj meg majd kitalálja melyik kell neki.:)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

farkas-laci írta: Igen jól tudod, csak a T megoldotta úgy, hogy magasabb verziószámot adott neki: 12.0.110.262. És ez ugye nagyobb mint a 12.0.110.
Nem tudtam, hogy ennyire számít, csak akkor jöttem rá, mikor vissza akartam rakni a gyári 12.0.110-est. A Phoenix eleve nem engedi visszarakni downgrade-re hivatkozva, a JAF meg felrakja, csak nem indul el utána a telefon.
Így már érthető. Akkor keresned kell akinek van boxa (pl Macika) és rá tudja neked rakni a régebbi szoftvert, de szerintem ezt is tudod.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
farkas-laci
3. szint
3. szint

potter55 írta:
farkas-laci írta: Igen jól tudod, csak a T megoldotta úgy, hogy magasabb verziószámot adott neki: 12.0.110.262. És ez ugye nagyobb mint a 12.0.110.
Így már érthető. Akkor keresned kell akinek van boxa (pl Macika) és rá tudja neked rakni a régebbi szoftvert, de szerintem ezt is tudod.
Persze :shifty: . Bízok benne, hogy lesz frissítés, és akkor mehet rá a az újabb (talán már 20.x.x :) ) szoft.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”