Sygic McGuider
-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
Re: Sygic McGuider S60v3
szép napot!
tehát a román térkép megy a TA-s mlm-el is. viszont, ha térképcserélővel szeretnénk használni, akkor mindkét térképkészlethez kell a wcl mappa, különben nincs közúthálózat hibaüzenettel elszáll.
tehát a román térkép megy a TA-s mlm-el is. viszont, ha térképcserélővel szeretnénk használni, akkor mindkét térképkészlethez kell a wcl mappa, különben nincs közúthálózat hibaüzenettel elszáll.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 8gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok. Valaki segítsen nekem kérem szépen. Szóval én a Sygic 8.24 et használnám. Mivel Angliában élek ezért az angol térképet szeretném használni amit le is töltöttem de nem ismeri be mert azt írja hogy nincs térkép... Valószínű, hogy az általam letöltött térkép nem egyezik az mlm fájlal ezért nem lehet jó. Valaki írja meg nekem legyen szives, hogy honnan tudok letölteni olyan térképet amit tudok is használni, ha szükséges akkor pedig a hozzátartozó mlm fájlt is...
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
- vacsa
- 1. szint
- Készüléktípus: C3-01
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 13 times
nyisd meg (pl. notepad-el) a maps mappában lévő mlm fájlt, és az utolsó sort írd át erre:
maps=TA:EXTEUR:2012.12
mentsd el (a régit felülírva) és generálj új kódot. így minden jelenlegi (és egy darabig a jövőbeni) térképekhez jó lesz.
amennyiben nem TeleAtlast használsz hanem Navteq térképet, akkor a TA helyére írj NT-t!
maps=TA:EXTEUR:2012.12
mentsd el (a régit felülírva) és generálj új kódot. így minden jelenlegi (és egy darabig a jövőbeni) térképekhez jó lesz.
amennyiben nem TeleAtlast használsz hanem Navteq térképet, akkor a TA helyére írj NT-t!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni abban, addig eljutottam hogy feltettem a hun térképet külön mappába, ugyan így az ausztriát is és az olaszt is és a horvátot és még egypárat, külön-külön mappákba. Az olasz a magyar és ausztria működik is de a többit nem ismeri fel a program. Amikor keresni akarok nem listázza ki a többi országot csak ezt a hármat. Valaki tud ötlettel szolgálni?
Köszönöm szépen a segítséget!

Valaki tudna nekem segíteni abban, addig eljutottam hogy feltettem a hun térképet külön mappába, ugyan így az ausztriát is és az olaszt is és a horvátot és még egypárat, külön-külön mappákba. Az olasz a magyar és ausztria működik is de a többit nem ismeri fel a program. Amikor keresni akarok nem listázza ki a többi országot csak ezt a hármat. Valaki tud ötlettel szolgálni?
Köszönöm szépen a segítséget!