Akkor most telepítsd fel azt, ami a Te kijelzőméretedre, a 240x320-ra van, ami mondtam, hogy tölts le!rangersanyi írta:Igen azt.Macika írta:Az archivumban lévő apk-t telepítetted fel?
Mást ne változtass!
Akkor most telepítsd fel azt, ami a Te kijelzőméretedre, a 240x320-ra van, ami mondtam, hogy tölts le!rangersanyi írta:Igen azt.Macika írta:Az archivumban lévő apk-t telepítetted fel?
Felraktam, de így is kilógnak a gombok.Macika írta:Akkor most telepítsd fel azt, ami a Te kijelzőméretedre, a 240x320-ra van, ami mondtam, hogy tölts le!rangersanyi írta:Igen azt.Macika írta:Az archivumban lévő apk-t telepítetted fel?
Mást ne változtass!
Akkor megadom magam...rangersanyi írta:Felraktam, de így is kilógnak a gombok.Macika írta:Akkor most telepítsd fel azt, ami a Te kijelzőméretedre, a 240x320-ra van, ami mondtam, hogy tölts le!rangersanyi írta:Igen azt.
Mást ne változtass!
Ezt még megpróbálom. Ha ez sem segít akkor hagyom a fenébe!!dvtkfan írta:Próbáld meg ezzel!rangersanyi írta:
Felraktam, de így is kilógnak a gombok.![]()
![]()
Na ez jó volt? Vagy sajna ez sem?rangersanyi írta:
Azért köszi mindenkinek a segítséget és a türelmet!!!
Győzelem!!!dvtkfan írta:Na ez jó volt? Vagy sajna ez sem?rangersanyi írta:
Azért köszi mindenkinek a segítséget és a türelmet!!!
Szia,tokomboki írta:sziasztok, ausztria térkép linket tud valaki, amik fennt vannak már nem élnel.
köszi